johnnyf95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λετε να στειλω κανα email σε πλαισιο και μεδια μαρκ να δω αν υπαρχει κανενα κομματι;
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λετε να στειλω κανα email σε πλαισιο και μεδια μαρκ να δω αν υπαρχει κανενα κομματι; Θες να σου στείλουν καμιά εκθεσιακή ? Αν δεν την χρειάζεσαι άμεσα περίμενε.Έρχονται οι νέες σειρές και θα ξεστοκάρουν τις προηγούμενες.
johnnyf95 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 απλα εχω ξεμεινει χωρις τηλεοραση στο σαλονι και για αυτο βιαζομαι
dobro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όποιος βιάζεται (στην συγκεκριμένη περίπτωση) χάνει..(€).....κάνε υπομονή και θα βγάλουν τρελές προσφορές στην κατηγορία αυτή Γιατί: 1. δεν πουλήσανε 2. έρχεται μουντιαλ 3. βγαίνουν νεα μοντελα 4.θα ξεστοκάρουν (υποχρεωτικά)
kostas_dr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το Μουντιάλ, μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική αύξηση της ζήτησης και κατά συνέπεια αύξηση των τιμών 2
dobro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το Μουντιάλ, μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική αύξηση της ζήτησης και κατά συνέπεια αύξηση των τιμών Ο νόμος της αγοράς αποδεικνεύει το αντίθετο
someone- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 οταν ειχε βγει στα 329 δεν την πηρα γιατι ακουγα οτι θα βγουν καλυτερες τα χριστουγεννα, τωρα που βγηκε στα 379 την πηρα κατευθειαν. τεχνολογια ειναι και παντα θα βγαινει κατι πιο καινουριο, προσφορα περιμενα και εγω και ημουν με την crt 15ετιας 1 χρονο, την πηρα και οτι γινει. Παντως αν την παρεις ειναι πολυ καλη αν και δε μπορω να συγκρινω γιατι οπως ειπα πιο πανω ειχα crt 15ετιας..
Themos3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 και ενω ετοιμαζομουν να την παραγγειλω σημερα απο κωτσοβολο που την ειχε και αυτος στα 379 ,μπαινω σημερα και βλεπω οτι η τιμη πηγε στα 399...ψιλο απογοητευση σε αυτα τα λεφτα εχετε να προτεινετε κατι αλλο με παρομοια χαρακτηριστικα; λετε να στειλω κανα email σε πλαισιο και μεδια μαρκ να δω αν υπαρχει κανενα κομματι; απλα εχω ξεμεινει χωρις τηλεοραση στο σαλονι και για αυτο βιαζομαι απογοητευτηκα.....δεν εχω ιδεα τι να παρω τωρα Να παραθεσω οτι τα 399 απο τα 379 ειναι ενα 5%. Μη βγαλεις και ψυχολογικα για ενα 20 ευρο στα 400 .... 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ο νόμος της αγοράς αποδεικνεύει το αντίθετο Στην Ελλάδα, με την νοοτροπία της αρπαχτής να κυριαρχεί ακόμα, είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό που λέω. Μακάρι βέβαια να βγω ψεύτης, αλλά...
Sebu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το Μουντιάλ, μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική αύξηση της ζήτησης και κατά συνέπεια αύξηση των τιμών Ο νόμος της αγοράς αποδεικνεύει το αντίθετο Στην Ελλάδα, με την νοοτροπία της αρπαχτής να κυριαρχεί ακόμα, είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό που λέω. Μακάρι βέβαια να βγω ψεύτης, αλλά... Εχω παρακολουθησει την αγορα τηλεορασης στην Ελλαδα, τα 2 τελευταια μουντιαλ το 2006 και το 2010 (εχω αγορασει 2 τηλεορασεις τις αντιστοιχες χρονιες και περιοδους) και μπορω να πω με μεγαλη βεβαιοτητα οτι οι τιμες φουσκωνουν σταδιακα μεταξυ Απριλη και Ιουνη γιατι λογω ελληνικης κουτοπονηριας ξερουν οτι ο κοσμος θα αγορασει για να δει το μουντιαλ και ετσι ξεστοκαρουν την παλια "σαβουρα" σε υψηλοτερες των κανονικων τιμες. Μετα απο Σεπτεμβρη παρουσιαζεται μια σημαντικη πτωση τιμων και μαλιστα και σε νεοτερα μοντελα πχ εμφανιζεται το επομενο μοντελο με τιμη ιδια ή και λιγο μικροτερη απο το παλαιοτερο που ξεστοκαροταν μεχρι την εναρξη του Μουντιαλ. Οποιος δεν βιαζεται πραγματικα προτεινω να περιμενει απο Σεπτεμβρη. Αλλιως ας ψαξει την καλυτερη τιμη τωρα και ας ψωνισει, απλα να ξερετε οτι τα μαγαζια στην Ελλαδα με δεδομενο το Μουντιαλ και την συνεπακολουθη αυξηση της ζητησης, δεν θα βγαλουν τα νεοτερα/καινουρια μοντελα στην αγορα μαζικα τωρα μεχρι να ξεστοκαρουν οτι μπορουν μεχρι και το καλοκαιρι. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα συμωνήσω με kostas_dr / Sebu Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει η νοοτροπία του εξωτερικού.Στην Αγγλία ξέρεις πώς 1 μέρα μετά τα Χριστούγεννα ξεστοκάρουν σε τρελές τιμές οτιδήποτε για να μην τους μείνει. Που να τα δούμε εδώ αυτά στην ελλάδα των μνημονίων και της κατοχής. Δυστυχώς υπάρχει μόνο η Ελλάδα της αρπαχτής. Γι αυτό όποιος πραγματικά έχει ανάγκη ή σκοπεύει να πάρει νέα τηλεόραση θα πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς μπας και βγεί κάποια καλή τιμή.Αλλά μην έχουμε τρελές προσδοκίες ότι θα τις χαρίζουν οι μαγαζάτορες για να δούμε μπάλα σε 50'-60΅. 1
Sebu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ας μην ξεχναμε επισης οτι στην Ελλαδα, εμπειρικα παντα, υπαρχουν anti-seasonality περιοδοι που οι τιμες και οι προσφορες ειναι αντιστροφες αναλογες αυτων που θα περιμενε ενας λογικος ανθρωπος/καταναλωτης. Πχ το καλοκαιρι ειναι η φυσιολογικη εποχη για κλιματιστικα, τοτε που η ζητηση αυξανεται, αρα θεωρητικα και οι πωλησεις συνεπως οι τιμες θα μπορουσαν να ειναι χαμηλοτερες ωστε να αυξηθουν ακομα περισσοτερο οι πωλησεις. Παρολα αυτα συμβαινει το αναποδο. Επειδη τα μαγαζια θεωρουν τους πελατες δεδομενους το καλοκαιρι (σου λεει τι θα κανει, θα πεθαινει απο τη ζεστη?), οχι μονο δεν μειωνουν τις τιμες αλλα αντιθετα τις αυξανουν ή τις εχουν αυξησει 1-2 μηνες νωριτερα ωστε να παρουσιασουν εικονικη μειωση κατα το καλοκαιρι. Το κλιματιστικο που εχω τωρα το ειχα αγορασει Φλεβαρη μηνα (Samsung) σε σκοτωμενη τιμη πριν χρονια απο τον Κωτσοβολο (χαμηλοτερα απο οποιοδηποτε skroutz-ομαγαζο) και μαλιστα κλιματιστικο καινουριας σειρας εκεινη τη χρονια (μολις ειχε κυκλοφορησει). Το αντιστοιχο μερικους μηνες μετα μεσα στο καλοκαιρι ειχε μερικα κατοσταρικα υψηλοτερη τιμη. Επιπλεον η τοποθετηση εγινε σε 1 εργασιμη οταν καλοκαιρι (μεχρι πριν μερικα χρονια) παρακαλουσες να βρεις τεχνικο λογω της αυξημενης κινησης (μου εχει τυχει σε εταιρο κλιματιστικο, να περασει σχεδον το καλοκαιρι μεχρι να γινει η εγκατασταση, γιατι ήταν "δωρεαν" απο τα Media Markt αλλα ο συμβεβλημενος τεχνικος ηταν τοσο πνιγμενος απο τα πολλα ραντεβου που εκανε σχεδον 1 ημερολογιακο μηνα και με πολλες φασαριες στο ενδιαμεσο). Προσωπικα προσπαθω να ψωνιζω κατι οταν το εχω αναγκη. Εναλλακτικα οταν ενδιαφερομαι για κατι μεσομακροπροθεσμα το βαζω σε μια λιστα παρακολουθησης και περιοδικα παρατηρω διακυμανσης τιμης και διαθεσιμοτητας μηπως βρεθει μια καταλληλη, ακρως συμφερουσα ευκαιρια που δεν θα πρεπει να χασω (κλασσικο παραδειγμα παλαιοτερα το Αμαζον Αγγλιας). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις