Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung 40" 3D EH6030 329€ στο Mediamarkt (23/11) [ΤΕΛΟΣ Οnline!!]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην τρελενεσαι θα παιξουν κ αλλες τετοιες εγω πριν 10 ημερες πηρατην philips απο κοτσω 42αρα κ smart στα 349 και σε 18 ατοκες

Samsung 40" Smart 3D 100hz με 329€ δε νομίζω ότι έχει βγει ποτέ και πολύ αμφιβάλλω αν θα βγει τα Χριστούγεννα. Ίσως κάτι απλές 42άρες να βγουν. Πολύ κρίμα για εκείνους που δε πρόλαβαν. Γι' αυτό και εξαφανίστηκε αμέσως.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Alex, 200hz. Kριμα, το μετανοιωσα που δεν την πηρα.</p>

νομιζω τα 200hz ειναι cmr. δεν ειμαι σιγουρος, κοιτα και στα avsite κλπ.

καπου διαβασα τα πραγματικα ειναι 120, αλλα μιλουσαν γενικα για την ΕΗ6χχχ σειρα.

αν θες να βρω το λινκ.

Δημοσ.

Εγώ που μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών για παραγγελία που έκανα στις 1 το βράδυ μου είπαν ότι έχουν κρατηθεί τα κομμάτια της ηλεκτρονικής παραγγελίας και θα αποσταλούν από εβδομάδα.

Δημοσ.

εγω αυτη εχψ περιπου ενα μηνα (την πηρα 400) και ειμαι ευχαριστημενως (λογικα θα πεσουν οι τιμες των φετινων μοντελων στις γιορτες)

Δημοσ.

Samsung 40" Smart 3D 100hz με 329€ δε νομίζω ότι έχει βγει ποτέ και πολύ αμφιβάλλω αν θα βγει τα Χριστούγεννα. Ίσως κάτι απλές 42άρες να βγουν. Πολύ κρίμα για εκείνους που δε πρόλαβαν. Γι' αυτό και εξαφανίστηκε αμέσως.

ειναι

ειναι smart!?...τεσπα εγω πιστευω θα παιξουν κ αλλρς παρομοιες στα 330-350 δηλαδη τα μοντελα των 450-550 ευρω

Δημοσ.

H TV είναι άψογη. Την έχω σε 32 και 46 και θα την έπερνα και στις 40 σε αυτήν την τιμή αν δεν ήμουν εκτος σπιτιού με το κινητό χθες το βράδυ και δεν με άφηνε το κολοσαίτ τους να δώσω την ημερομηνία γέννησης...

Smart δεν είναι αλλά μέσω ethernet συνδέεται σε ένα site για προβολή 3D demos.... 

Δημοσ.

Κι εγώ την παρήγγειλα και περιμένω να μου έρθει. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει smart έστω και με εξωτερικό εξοπλισμό;

Δημοσ.

Εγω εχω μια αλλα δεν θα παραλαβω.. ειναι ΣΤΑΘΜΟ (θεσσαλονικη) Αν θελει κανεις ας μου πει να του δωσω το μαιλ και να προχορισει.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω μια αλλα δεν θα παραλαβω.. ειναι ΣΤΑΘΜΟ (θεσσαλονικη) Αν θελει κανεις ας μου πει να του δωσω το μαιλ και να προχορισει.

σου εστειλα Pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...