Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung 40" 3D EH6030 329€ στο Mediamarkt (23/11) [ΤΕΛΟΣ Οnline!!]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπήκα χθες το βραδυ την πρόσθεσα στο καλάθι και μετα την διέγραψα, αν βγαίνουν τώρα τέτοιες σκεφτείτε τι θα γίνει τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Εγώ πήρα μια με αντικαταβολή και έχω λάβει και e-mail επιβεβαίωσης στις 2.37...

mpg4 είναι ε?

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU-spec

Ενα ενα τα ρωτας, ναι και hdmi εχει και mpeg4....

@silenzio μια χαρα ηταν τα 488 περσι....

@^ τα χριστουγεννα που ξερουν οτι ο κοσμος θα ψωνισει ετσι κι αλλιως δεν πιστευω να βγει κατι καλυτερο, ισως κανουν παλι καμια "μαγκια" (για να τραβηξουν ακομα περισσοτερο κοσμο στα μαγαζια δηλαδη) με καμια 50αρια παιχνιδο-κονσολες ξεστοκαρισμα βεβαια μια που πλεον βγηκαν και οι νεες...

• Like 2
Δημοσ.

Eγω παντως πηγα πρωι στο καταστημα αργυρουπολης και ειχε λιγο στοκ οποτε την τσιμπησα. Γινοταν πανικος οποτε αποκλειω να εχει μεινει κατι. Ευχαριστω τον TS

Δημοσ.

Aλλο ειναι η EH6000 που βγηκε μαζι με την EH6030(με ethernet) και ξεχωριστο μοντελο εiναι η ES6100(smart και Pvr) και μετεπειτα F6100(κουτσουρεμενη χωρις PVR και Smart).Δεν βρηκα καπου στο net αυτο που γραφεις.

Ε τι ειπα, ειπα οτι δεν ειναι ξεχωριστο μοντελο η ES6100? Δεν ειπα οτι η F6100 βγηκε μετα? Mηπως σε αλλον ηθελες να απαντησεις;

Για το bold στο quote σου ας ειναι οποιος θελει διαδοχος οποιου θελει, εγω τον διαχωρισμο ΕΗ-ΕS (&F) ηθελα να τονισω που δηλαδη αυτο εκανες κι εσυ... "ιδιας γενιας" = "ιδιας χρονιάς" και οχι "ιδιο μοντελο/σειρα"... μην αναλυουμε και τα προφανη! Ιδια γενιά ηταν και η ΕΗ5000 με την ES8000!

Ετσι που το έγραψες μπερδεύεις, το έγραψα για να ειναι αναλυτικά.Το θέμα της διαδοχής των μοντέλων το είχες υποστηρίξει και στο άλλο link που προφανώς δεν ισχύει.Τέσπα όποιος αγόρασε καλορίζικη!
Δημοσ.

Πριν 2 ωρες παρελαβα απο το καταστημα στην Συγγρου.

Η αγορα εγινε εχθες το βραδυ μεσω του site.

Ειχε ειδα και αλλα κομματια αλλα δεν ξερω αν ηταν κρατημενα η οχι. Αν παρετε τηλεφωνο ισως προλαβετε.

Πρωτες εντυπωσεις απο θεαση 3d απλα αψογες.

Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου τον TS

Δημοσ.

Η καλύτερη ίσως προσφορά των τελευταίων ετών σε τηλεόραση ανεξάρτητα με το μέγεθος. Πάλι το ΜΜ είχε μια Toshiba 32" Smart 3D 100hz στα 269€ αν θυμάμαι καλά.

Πολύ επιθετικό Marketing από τους Γερμανούς.

μην τρελενεσαι θα παιξουν κ αλλες τετοιες εγω πριν 10 ημερες πηρατην philips απο κοτσω 42αρα κ smart στα 349 και σε 18 ατοκες
Δημοσ.

Γενικα σε ολα τα καταστηματα τελος μου ειπαν. Τωρα κοιτανε να σπρωξουν στην ιδια τιμη, μια sony fhd, χωρις 3d, με 100hz και 1000000:1.

Δημοσ.

<p>Γενικα σε ολα τα καταστηματα τελος μου ειπαν. Τωρα κοιτανε να σπρωξουν στην ιδια τιμη, μια sony fhd, χωρις 3d, με 100hz και 1000000:1.</p>

Πες να σπρωξουν και λιγο την τιμη προς τα κατω γιατι σε συγκριση με αυτην του θεματος δεν αξιζει με την καμια.
  • Like 1
Δημοσ.

Την ειδα στη διαφημιση χθες το βραδυ και σκεφτηκα να τη παραγγειλω σημερα..δε περιμενα να γινει τετοιος πανικος.Παιζει να τη ξαναβγαλουν ?Εγω που μενω κρητη και δεν εχουμε Media markt ξερει κανεις ποσο θα ηταν τα εφοδα αποστολης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...