Προς το περιεχόμενο

[TV] Samsung 40" 3D EH6030 329€ στο Mediamarkt (23/11) [ΤΕΛΟΣ Οnline!!]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως  την αντικαταβολη δεν την ειχε γιατι και εγω δεν την ειδα.

Πρεπει να ριχνουν ξενυχτι στη Media γιατι αργησε να ανεβει στο site η προσφορα.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως η λογική λέει ότι σύντομα και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές,θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες προσφορές λίγο κάτω από τα 350 ευρώ σε αντίστοιχων specs τηλεοράσεις oπότε νομίζω πως δεν είναι κάτι συγκλονιστικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλό deal.Και εγώ αν έψαχνα 40'',θα σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά της.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι απο τα πολυ καλα περσινα νομιζω μοντελα,ο διαδοχος της ηταν η ES6100.

Δυσκολα θα βρεθει παρομοιο μοντελο 40αρας με FHD,3D,200Hz και  ethernet κατω απο 329.

υ.γ.Σημερα ημουν ετοιμος να παρω την F6100 στα 468 και επειδη ειχαν παραδοση μετα τις 10 Δεκεμβριου ειπα να το σκεφτω....αμα ειναι κολοφαρδος ο ανθρωπος :P

• Like 1
Δημοσ.

ES & EH ηταν της ιδιας γενιας (το "Ε" τις 'προδιδει') με την 1η να ειναι 'smart'. Διαδοχος της ΕΗ6030 ειναι η F6100 (τα ξανασυζητησαμε και εδω, ριχτε μια ματια να μην γραφουν παλι τα ιδια).

Ουσιαστικα ειναι μοντελο 2ετιας η ΕΗ6030 αλλά το ντιλ ειναι καλο (ισως και καλυτερο απο αυτο που θα ηθελαν οι περισσοτεροι που ψαχνονταν για τηλεοραση σε αυτα τα λεφτα ή χαρακτηριστικα).

• Like 2
Δημοσ.

δεν το συζηταμε για την τιμη ειναι αψογη ,απλα θελω να δω μολις παραφουσκωσει κ εδω απο παραγγελιες κ λογικο να μην εχουν τοσα αποθεμτα κ μην ξεχασουμε πως πρωι πρωι πολλοι θα τρεξουν να την παρουν απο καταστημα τι θα γινει ...παλι θα αργησουν τραγικα πραγματα μετα κ θα εχει ποπ κορν εδω κ θα απολαμβανουμε γελοιες καταστασεις ...

Δημοσ.

ES & EH ηταν της ιδιας γενιας (το "Ε" τις 'προδιδει') με την 1η να ειναι 'smart'. Διαδοχος της ΕΗ6030 ειναι η F6100 (τα ξανασυζητησαμε και εδω, ριχτε μια ματια να μην γραφουν παλι τα ιδια).

Ουσιαστικα ειναι μοντελο 2ετιας η ΕΗ6030 αλλά το ντιλ ειναι καλο (ισως και καλυτερο απο αυτο που θα ηθελαν οι περισσοτεροι που ψαχνονταν για τηλεοραση σε αυτα τα λεφτα ή χαρακτηριστικα).

Aλλο ειναι η EH6000 που βγηκε μαζι με την EH6030(με ethernet) και ξεχωριστο μοντελο εiναι η ES6100(smart και Pvr) και μετεπειτα F6100(κουτσουρεμενη χωρις PVR και Smart).Δεν βρηκα καπου στο net αυτο που γραφεις.

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά το προϊόν που προσθέσατε στο καλάθι σας δεν είναι πια διαθέσιμο

αφου επεσανε οσαν τους κορακες

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη ίσως προσφορά των τελευταίων ετών σε τηλεόραση ανεξάρτητα με το μέγεθος. Πάλι το ΜΜ είχε μια Toshiba 32" Smart 3D 100hz στα 269€ αν θυμάμαι καλά.

Πολύ επιθετικό Marketing από τους Γερμανούς.

• Like 1
Δημοσ.

Aλλο ειναι η EH6000 που βγηκε μαζι με την EH6030(με ethernet) και ξεχωριστο μοντελο εiναι η ES6100(smart και Pvr) και μετεπειτα F6100(κουτσουρεμενη χωρις PVR και Smart).Δεν βρηκα καπου στο net αυτο που γραφεις.

Ε τι ειπα, ειπα οτι δεν ειναι ξεχωριστο μοντελο η ES6100? Δεν ειπα οτι η F6100 βγηκε μετα? Mηπως σε αλλον ηθελες να απαντησεις;

Για το bold στο quote σου ας ειναι οποιος θελει διαδοχος οποιου θελει, εγω τον διαχωρισμο ΕΗ-ΕS (&F) ηθελα να τονισω που δηλαδη αυτο εκανες κι εσυ... "ιδιας γενιας" = "ιδιας χρονιάς" και οχι "ιδιο μοντελο/σειρα"... μην αναλυουμε και τα προφανη! Ιδια γενιά ηταν και η ΕΗ5000 με την ES8000!

Συγγνώμη, αλλά το προϊόν που προσθέσατε στο καλάθι σας δεν είναι πια διαθέσιμο

Το προϊόν προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο στο online κατάστημα.

Εβαλα το tag στον τιτλο και εχω να πω ενα πραγμα.... Ή ειναι ξεφτιλες ή τους ξεφτιλισε το insomnia.... Πραγματικα απορω αν θα ριξουν ακυρο σε ανθρωπους που θα.... εχουν ηδη στηθει απεξω (βλεπε xbox+kinect 149ευρω) και θα περιμενουν...!

Επαιξαν στην τηλεοραση την προσφορα για 23/11 και πριν φτασουμε στις 3 τα ξημερωματα δεν υπαρχει;;;!!! :o

Απορια:.... Νταξει, να κανει καποιος "εμποριο" σε αγγελιες με 40αρα για καμια 50αρια ευρω θελω να πιστευω οτι δε θα το κανει, οποτε εχω την απορια.... "ποσοι πηρατε παραπανω απο μια (και πόσες)"? Χεχε.... :devil:

Η καλύτερη ίσως προσφορά των τελευταίων ετών σε τηλεόραση ανεξάρτητα με το μέγεθος.

Αν το θετεις ετσι, τοτε οχι, εχω δει καλυτερη προσφορα, αλλά γενικα ηταν μια προσφορα που "επρεπε επιτελους" να γινει...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...