dark passenger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω καινούρια κάρτα γραφικών και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Καταρχάς, αυτή που έχω τώρα παρέχει μια DVI και μια DVI to HDMI έξοδο, πράγμα που δε μου δίνει ήχο όταν συνδέω το pc στην tv. Επίσης, επειδή την περασμένη σεζόν παρατήρησα σε μερικά παιχνίδια να κολλάνε λίγο τα γραφικά(τόσο όμως ώστε να μην με εμποδίζουν να παίξω, απλά να είναι λίγο κουραστικό για τα μάτια), όταν τα χρησιμοποιούσα σε υψηλή ανάλυση. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως, είναι να πάρω κάτι που θα μπορεί να ανταπεξέρχεται και στα επόμενα χρόνια, να έχει διάρκεια. Γι' αυτό θέλω να το δούμε λίγο, γιατί αν πρέπει να κάνω κι άλλες αναβαθμίσεις και δεν μπορεί να τα σηκώσει η τσέπη μου, να κοιτάξω καλύτερα για κονσόλα (ps4). Χαρακτηριστικά: Processor:Intel core i5 750 Memory:8 GB RAM Video Card: NVIDIA GeForce GTX 260 Motherboard: Intel, DP55WB Τροφοδοτικό: L&C DR-8600BTX Κάτι τελευταίο, μόνο ίδιου τύπου(DDR3 στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω) μπορούν να μπουν πάνω στη μητρική;
Caiden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σε τι αναλυση παιζεις και ποσα διαθετεις? Βεβαια και το τροφοδοτικο οπως το βλεπω δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο
Fulgore1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ακριβώς, περιμενουμε να μας πεις budget για τροφοδοτικο και καρτα γραφικων.
dark passenger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ενδεικτικά να σας πω ότι σε υψηλή ανάλυση με το περσινό batman δεν είχα πρόβλημα, είχα όμως με το hitman. Από λεφτά έλεγα να μην ξεπεράσω τα 300, γιατί αν είναι έτσι πιστεύω συμφέρει καλύτερα να έχω μια χακαρισμένη next-gen κονσόλα.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ενδεικτικά να σας πω ότι σε υψηλή ανάλυση με το περσινό batman δεν είχα πρόβλημα, είχα όμως με το hitman. Από λεφτά έλεγα να μην ξεπεράσω τα 300, γιατί αν είναι έτσι πιστεύω συμφέρει καλύτερα να έχω μια χακαρισμένη next-gen κονσόλα. Σε σκετη καρτα γραφικων στα 300ευρο ειναι η http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html. Αλλα επειδη αποοτι βλεπω θα χρειαστεις και τροφοδοτικο στα χρηματα αυτα κοιτας σε http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html και τροφοδοτικο http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html?keyphrase=xfx+550
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ενδεικτικά να σας πω ότι σε υψηλή ανάλυση με το περσινό batman δεν είχα πρόβλημα, είχα όμως με το hitman. Από λεφτά έλεγα να μην ξεπεράσω τα 300, γιατί αν είναι έτσι πιστεύω συμφέρει καλύτερα να έχω μια χακαρισμένη next-gen κονσόλα. Κάτσε να χακαριστύν πρώτα,να ρθουν και Ελλάδα.
dark passenger Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ, θα παρακολουθώ βέβαια και στο άλλο μέτωπο τις εξελίξεις, αλλά μάλλον για τη geforce το κόβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα