Downloader.me Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να στέλνει μηνύματα σε άλλους υπολογιστές, οι οποίοι έχουν σύνδεση στο διαδύκτιο...... ή και να μην έχουν δν με πειράζει. Πάντως θέλω πρόγραμμα που να στέλνει πμ σε άλλους υπολογιστές.
arc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να στέλνει μηνύματα σε άλλους υπολογιστές, οι οποίοι έχουν σύνδεση στο διαδύκτιο...... ή και να μην έχουν δν με πειράζει. Πάντως θέλω πρόγραμμα που να στέλνει πμ σε άλλους υπολογιστές. skype, viber, whatsup whatsapp, κλπ
vaiosgtr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 skype, viber, whatsup, κλπ whatsapp μαλλον θες να πεις 1
Downloader.me Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 skype, viber, whatsup, κλπ Eννοώ μόλις μπαίνεις στον υπολογιστή να στο βγάζει σαν ειδοποίηση κ.τ.λ Να μην χρειάζετε επίσης να έχει ο άλλος το πρόγραμμα.
arc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Με λίγα λογια ... δε γίνεται αυτό που θες. Αλίμονο αν επιτρέπονταν να δεχόμαστε/στέλνουμε μηνύματα σε άγνωστους υπολογιστές κάπου στο διαδικτυο χωρίς να παρεμβάλλεται ειδικό πρόγραμμα. 1
Downloader.me Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Με λίγα λογια ... δε γίνεται αυτό που θες. Αλίμονο αν επιτρέπονταν να δεχόμαστε/στέλνουμε μηνύματα σε άγνωστους υπολογιστές κάπου στο διαδικτυο χωρίς να παρεμβάλλεται ειδικό πρόγραμμα. Χα,χα... Κ'όμως υπάρχουν!!! Εγώ αυτή τη στιγμή έφτιαξα έναν network messenger. & τώρα αν δεν βρώ κάποιο πρόγραμμα θα φτιάξω & αυτό που λέω. Ξέρετε κανένα ρε παιδιά;;; Θέλω να στέλνει μηνύματα στις IP των υπολογιστών.
arc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Χα,χα... Κ'όμως υπάρχουν!!! Εγώ αυτή τη στιγμή έφτιαξα έναν network messenger. & τώρα αν δεν βρώ κάποιο πρόγραμμα θα φτιάξω & αυτό που λέω. Καλή επιτυχία. Όταν τα καταφέρεις, στείλε μου π.μ. στον υπολογιστή μου και θα το δω την επομενη φορά που θα κάνω login στα windows. Χα,χα... Κ'όμως υπάρχουν!!! Εγώ αυτή τη στιγμή έφτιαξα έναν network messenger. & τώρα αν δεν βρώ κάποιο πρόγραμμα θα φτιάξω & αυτό που λέω. Ξέρετε κανένα ρε παιδιά;;; Θέλω να στέλνει μηνύματα στις IP των υπολογιστών. διχασμένη προσωπικότητα; 1
vaiosgtr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Για να στειλεις οποιαδηποτε μορφη μυνηματος απο εναν υπολογιστη σε καποιον αλλον. πρεπει α) οι υπολογιστες να ειναι συνδεδεμενοι μεταξυ τους σε καποιο δικτυο ή διαδικτυο ή απο το Διαδικτυο (το γνωστο Internet δηλαδη) και β) οι δυο υπολογιστες πρεπει να εχουν ενα κοινο προγραμμα που να επιτρεπει αυτην την συναλλαγη μυνηματων
Downloader.me Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι αμέ! Αν μου πεις την IP... Μέχρι τότε όμως μήπως ξέρει κανας άλλος κανα πρόγραμμα;
arc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι αμέ! Αν μου πεις την IP... Η εξωτερική IP μου ειναι 79.141.166.26 Περιμένω μήνυμα που να επιβεβαιώνει τις ικανότητες σου Μέχρι τότε όμως μήπως ξέρει κανας άλλος κανα πρόγραμμα; Φίλε μου θα σου πρότεινα να διαβάσεις αρκετά για τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και internet. Εκει θα βρεις κάποιες απαντησεις (καλές και κακές)
vaiosgtr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ... Θέλω να στέλνει μηνύματα στις IP των υπολογιστών. η ip ειναι απλα μια διευθυνση. ετσι πληροφοριακα στο πρωτοκολλο TCP / IP (με το οποιο δουλευει το γνωστο μας internet) στην ουσια δεν εποικινωνουν οι υπολογιστες αλλα τα προγραμματα. φαντασου(υποθετικα δηλαδη) οτι ακομα και με καποιον τροπο στειλεις τα δεδομενα εσυ σε εναν υπολογιστη, εκει θα πρεπει να υπαρχει το αντοιστιχο προγραμμα που θα διαβασει και θα επεξεργαστει αυτα τα δεδομενα με ποιανεις ?
Downloader.me Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι..... Αλλά τι στο καλό κάποιο δεν θα υπάρχει;;; Το έχω βάλλει στόχο!
vaiosgtr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι..... Αλλά τι στο καλό κάποιο δεν θα υπάρχει;;; Το έχω βάλλει στόχο! ο arc πιο πανω ειπε τρια. δεν σου κανουν ? τι συγκεκριμενα θελεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μηνύματα σαφώς και μπορείς να στείλεις μέσα απο καποιο δικτυο σε άλλους υπολογιστές με βάση την ip τους, όλοι οι διαχειριστές στέλνουν τέτοια μηνύματα στου χρήστες-μελη του δικτύου του και δεν χρειάζεται καποιο πρόγραμμα το κανει με εντολή. http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/344aa708-5477-46f9-be4f-ad8b3b2348b0/sending-a-message-to-win-7-host-with-msgexe?forum=w7itprogeneral
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα