Προς το περιεχόμενο

plasma vs led

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους....ειμαι στην αναζητηση τηλεορασης και με αφορμη μια βολτα που εκανα στο media mrkt οπου και μιλησα με ενα πωλητη μου προτεινε την αγορα μιας τηλεορασης plasma.Εκανα μια ερευνα στο internet και διαβασα διαφορα καλα και κακα και εχω μπερδευτει λιγο!Μπορει καποιος να με διαφωτισει τι παιζει πλεον με αυτες τις τηλεορασεις?Εχουν βελτιωθει σε σχεση με πιο παλια που ειχαν καποια θεματακια?Αξιζει να παρω LCD LED η PLASMA?Η τηλεοραση που εχω τωρα ειναι μια απλη LG 32αρα LED στα 100Hz και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...απλα τωρα θελω να παω σε 46-50!

Δημοσ.

οι πλασμα τηλεορασεις θα σταματησουν απο οτι φαινεται, και απο οτι λεγεται..!!   

οι LED IPS οθονες εχουν επικρατησει, παρ ολα τα μειονεκτηματα τους..!!  αυτο το λεω για την μελλοντικη υποστηριξη που μπορει να εχει, οποια τηλεοραση και αν παρεις!!  να ξερεις τι σε περιμενει στο μελλον..!!  

κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον kostas_dr...!!

Δημοσ.

αν παω σε led το πιο σιγουρο ειναι να παω σε 46 χωρις να με ενδιαφερει το 3D..και κατα πασα πιθανοτητα σε samsung!οι plasma ξερω πως θα σταματησουν και οτι το ουσιαστικο μελλον ειναι στις led και πριν μου βαλουν την ιδεα για plasma για led πηγαινα απλα εφοσον εχω ακομα 15-20μερες να το σκεφτω ειπα να το ψαξω λιγο!

Δημοσ.

Που εχουν επικρατησει οι led ips?

στις πωλησεις.

ελαχιστοι πλεον παιρνουν Plasma,ειναι αυτοι που πραγματικα ξερουν τι θελουν

Δημοσ.

Και οι IPS, πάλι led είναι. Το μεν είναι το πάνελ, το δε ο οπίσθιος φωτισμός. <br><br>

Και ναι, μιλούσα για τις πωλήσεις.

Δημοσ.

Και οι IPS, πάλι led είναι. Το μεν είναι το πάνελ, το δε ο οπίσθιος φωτισμός. <br><br>

Και ναι, μιλούσα για τις πωλήσεις.

Κι αυτο το γνωριζω αλλα παλι δεν θα το εθεσα εγω σωστα.

Εννοεις οτι οι ips εχουν επικρατησει π.χ. και των pva ή s-pva για παραδειγμα?

Εκτος των plasma δηλαδη που ετσι κι αλλιως εχουν επικρατησει.

Δημοσ.

Από ποτε έχουν επικρατήσει τα IPS?  Μονό η LG τα χρησιμοποιεί και η Panasonic. Η sony τα εχει τοποθετήσει σε middle σειρά. Τα premium της φοράνε PVA!

Απο πωλήσεις λοιπόν πρώτη είναι η samsung παγκοσμίως. Και από τις άλλες εταιρίες τα οσοι αγοράζουν premium  η low μοντελα είναι με PVA. Αρα πως προκύπτει οτι είναι πρώτα τα IPS σε πωλήσεις?? Και να θέλουμε να το πιστέψουμε τα δεδομένα το αμφισβητούν. Εκτός εαν μιλάς για pc μόνιτορ. Αλλα εκει ειναι άλλη αγορά.

Πέραν αυτου έχει αποδειχτεί περίτρανα οτι τα σύγχρονα PVA έχουν περισσότερα θετικά παρα αρνητικά κυρίως στην ποιότητα. Το IPS χάνει στην ποιότητα κυρίως λόγω αδυναμίας να αναπαράγει βαθύ μαύρο. Μια πολύ σημαντική παράμετρος για το τελικό contrast και οχι μόνο..

• Like 1
Δημοσ.

μιλησα για τις LCD ->LED->IPS->PVA κλπ....,  εναντι των PLASMA!!  αλλο ειδος το ενα, αλλο το αλλο!  και το καθε ειδος εχει τις υποκατηγοριες και την εξελιξη τους. 

οι λεγομενες "LCD" τηλεορασεις ηταν οι πρωτες που βγηκαν. μετα ακολουθησαν οι LED, μετα τα IPS πανελ, τα PVA, S-PVA, OLED..., κ.ο.κ. 

αντιστοιχα και οι ΠΛΑΣΜΑ εχουν περασει "γενεες 14"....!!!!   

απλα ηρθε ο καιρος που επιβιωνει ενα απο τα 2 ειδη..!! δυστυχως..!

Δημοσ.

οι LED IPS οθονες εχουν επικρατησει,

Ανεφερες για τις LED IPS συγκεκριμενα και οχι για ολες(ολων των τυπων εννοω).

μιλησα για τις LCD ->LED->IPS->PVA κλπ....,  εναντι των PLASMA!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...