Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα όταν πήγα στον υπολογιστή μου είδα στην καρτέλα δίκτυα είδα τους δύο υπολογιστές που χρησιμοποιώ και μπαίνω internet σε ένα router,είδα ότι κάποιος με τον όνομα VAIO έχει συνδεθεί.Δοκίμασα και από τον άλλον υπολογιστή και έβγαζε τα ίδια.Μία άλλη φορά είχε βγάλει ένα KOSTAS-PC νομίζω που μου είναι πάλι άγνωστο.Έβαλα λοιπόν ένα πρόγραμμα και είδα ότι ο άγνωστος με το όνομα VAIO έχει ως NCI Manufacturer το "Emerging Technologies Unlimited".Τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση.

Δημοσ.

Φρόντισε να έχεις στις ρυθμίσεις ασφάλειας:

α. Πρωτόκολλο WAP ή WPA2 και όχι WEP.

β. Έναν δύσκολο κωδικό του ασύρματου (π.χ. "i_dikIam0u_AsyRmath_3kPompH") και όχι τον αρχικό που έρχεται από τον πάροχο, που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

Να αλάξεις κωδικό δικτύου δοκίμασες.Βάλε κάποιο κωδικό με κεφαλαία,μικρά,νούμερα,σύμβολα,ελληνικούς χαρακτήρες,κινέζικους χαρακτήρες βάλε και έναν αράβικο για ποικιλία και πες μας τι θα γίνει.Ή το ρούτερ θα μάθει ξένες γλώσσες ή θα τους κλειδώσεις έξω.Και δες αν έχεις wpa γιατί αν έχεις wep ζήτω που καήκαμε και η γειτόνισσα θα μπαίνει μέσα.

Δημοσ.

Μπες στο router σου άλλαξε τον κωδικό του router αλλα πήγαινε και στο wifi και βάλε προστασία wpa2 και ενα κωδικό με γράμματα αριθμούς και κεφαλαία και μικρά , κατι δύσκολο δηλαδή

Δημοσ.

κάνας γείτονας θα είναι. άλλαξε όνομα, κωδικό και θα είσαι οκ, εκτός αν είναι προχωρημένος ο γείτονας

αν έχεις cyta, forthnet και καμία φορά και οτε είναι πανεύκολο να στο σπάσουν με τον εργοστασιακό κωδικό

Δημοσ.

Έχω ήδη κωδικό στο router αλλά από ότι βλέπω ο τύπος πρέπει να να συνδέετε στα PC μου γιατί όταν πάω και βλέπω από το router μου ποιοι είναι συνδεδεμένοι μου βγάζει τους δύο μου υπολογιστές.Αυτό το Δίκτυο που έχουν τα Windows τι είναι;;;

Δημοσ.

Έχω ήδη κωδικό στο router αλλά από ότι βλέπω ο τύπος πρέπει να να συνδέετε στα PC μου γιατί όταν πάω και βλέπω από το router μου ποιοι είναι συνδεδεμένοι μου βγάζει τους δύο μου υπολογιστές.Αυτό το Δίκτυο που έχουν τα Windows τι είναι;;;

Κανε ενα print screen να καταλαβουμε ποιο δικτυο των windows λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...