Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,ψάχνω για ένα άκρως αξιόπιστο και πολύ αποδοτικό multitasking-gaming λάπτοπ μέχρι τα 1200 και έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο:

http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-Y510p-Full-HD-SLI-Dual-Graphics-Power-i7-4700MQ-8GB-1TB-8GB-Hybrid-2xGT755M-2GB-W8.876556.html

Θα ήθελα την άποψή σας.

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα του πολυ μια χαρα.απλα αν το παρεις θα σκασεις που θα σκασεις αρκετα λεφτα δες και για καμια επεκταση εγγυησης

Δημοσ.

Όντως η επέκταση εγγύησης είναι σχεδόν σίγουρη,απλά βλέπω οτι υπάρχει πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες του και αυτό με αποθαρρύνει λίγο...ωστόσο δεν θα το χρησιμοποιώ για τρελό gaming οπότε πιστεύω οτι μετριάζεται το μειονέκτημά του αυτό...

Δημοσ.

Όντως η επέκταση εγγύησης είναι σχεδόν σίγουρη,απλά βλέπω οτι υπάρχει πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες του και αυτό με αποθαρρύνει λίγο...ωστόσο δεν θα το χρησιμοποιώ για τρελό gaming οπότε πιστεύω οτι μετριάζεται το μειονέκτημά του αυτό...

Αν είναι να μην κάνεις πολύ βαρύ gaming γιατί δεν παίζεις εδώ:http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-Z710-Full-HD-Power-i7-4700MQ-8GB-1000GB-8GB-GT745-2GB-WIN8.890778.html

κατώτερο πολύ σε gpu αλλά πιο όμορφο πιο φτηνό και 3 χρόνια εγγύηση.

δεν ξέρω αν σε ενοχλεί η 17"

αν πάλι θες αποκλειστικά 15" το y510 είναι ότι δυνατότερο σε αυτά τα λεφτά απλά όπως ειπώθηκε επέκταση εγγύησης.

απ ότι είδα σε αυτό το μαγαζί + 79 euro με την αγορά για τα 3 χρόνια, επιβάλλεται νομίζω.

Δημοσ.

νομίζω στο y510 η 2η gpu είναι αποσπόμενη (αντί dvd) και στην θέση της μπορείς να βάλεις και έξτρα ανεμιστήρα για καλύτερη ψύξη.

η απλά την απενεργοποιεις ή την βγάζεις αν δεις ότι ανεβάζει θερμοκρασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...