AfterForever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Θέλω να απεγκαταστήσω το Mandrake 9.1. Το σύστημα έχει ως εξής : στον master έχω τα XP ενώ στον slave Mandrake κ μπαίνω σε όποιο λειτουργικό θέλω με boot manager του Mandrake. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον 2ο δίσκο, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Για να απεγκαταστήσεις τελείως το Mandrake πρέπει να κάνεις τα εξής: Πρώτα θα κάνεις boot στο linux και θα δώσεις ως root: /sbin/lilo -u για να απεγκαταστήσεις τον lilo. Μετά θα μπεις στα windows και με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. partition magic, ή το computer management των windows) θα σβήσεις το parition στο οποίο είχες εγκαταστήσει το linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Έκανα μ@λ@κία. Επειδή μου' βγαζε permission denied όταν έβαζα την εντολή που μου είπες, πήγα με το partition magic κ έσβησα το partition που είχε το λίνουξ. Τώρα ξεκινάει κανονικά ο boot μάνατζερ, μπαίνω κανονικά στα windows στα οποία βλέπω τον (άδειο φορμαρισμένο πλέον) δίσκο που φιλοξενούσε τα λίνουξ. Πως θα ξεφορτωθώ τον boot manager ???? HELP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Mono me to following command boreis na to kseforto8eis twra fdisk /mbr Ax vre AfterForever giati den ekanes ena post prwta ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Ή εναλλακτικά με boot από το CD των XP και Repair -> Repair MBR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Thnx guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.