koskons Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Προτίθεμαι να αγοράσω ένα dual sim smartphone με αποκλειστική χρήση του ως διανομέα της σύνδεσης 3G μέσω wifi hotspot σε 2 λαπτοπ. Με απλά ελληνικά θα βάλω μέσα 2 κάρτες και η μόνη χρήση που θέλω να έχω είναι να παίρνω και απο τις 2 (αν γίνεται ταυτόχρονα) τη σύνδεση τους στο ιντερνετ - οπότε δε με ενδιαφέρει οθόνη,κάμερα, αυτονομία (θά είναι μονίμως στην πρίζα) κτλ Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές της Vodafone και της Cosmote για να μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπό μου σε MB... Διαθέτω maximum 100 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy Y Duos και LG Optimus L3 II .... Καμιά συμβουλή?
kataramenos32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Προτίθεμαι να αγοράσω ένα dual sim smartphone με αποκλειστική χρήση του ως διανομέα της σύνδεσης 3G μέσω wifi hotspot σε 2 λαπτοπ. Με απλά ελληνικά θα βάλω μέσα 2 κάρτες και η μόνη χρήση που θέλω να έχω είναι να παίρνω και απο τις 2 (αν γίνεται ταυτόχρονα) τη σύνδεση τους στο ιντερνετ - οπότε δε με ενδιαφέρει οθόνη,κάμερα, αυτονομία (θά είναι μονίμως στην πρίζα) κτλ Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές της Vodafone και της Cosmote για να μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπό μου σε MB... Διαθέτω maximum 100 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy Y Duos και LG Optimus L3 II .... Καμιά συμβουλή? Βαλε σταθερο ιντερνετ
idomeneas26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, Προτίθεμαι να αγοράσω ένα dual sim smartphone με αποκλειστική χρήση του ως διανομέα της σύνδεσης 3G μέσω wifi hotspot σε 2 λαπτοπ. Με απλά ελληνικά θα βάλω μέσα 2 κάρτες και η μόνη χρήση που θέλω να έχω είναι να παίρνω και απο τις 2 (αν γίνεται ταυτόχρονα) τη σύνδεση τους στο ιντερνετ - οπότε δε με ενδιαφέρει οθόνη,κάμερα, αυτονομία (θά είναι μονίμως στην πρίζα) κτλ Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές της Vodafone και της Cosmote για να μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπό μου σε MB... Διαθέτω maximum 100 ευρώ και είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy Y Duos και LG Optimus L3 II .... Καμιά συμβουλή? Δεν μπορείς να εχεις ταυτόχρονα και απο τις 2 καρτες internet. Επίσης οι εφαρμογές της Vodafone και της cosmote δουλεύουν μονο για τη sim που βρίσκεται στην πρωτη θέση .
koskons Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να εχεις ταυτόχρονα και απο τις 2 καρτες internet. Επίσης οι εφαρμογές της Vodafone και της cosmote δουλεύουν μονο για τη sim που βρίσκεται στην πρωτη θέση . Αν δηλαδή βάλω πχ την κάρτα της Vodafone στη δεύτερη θέση δε θα μπορώ να δω το υπόλοιπό μου μέσω του my account?
idomeneas26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν δηλαδή βάλω πχ την κάρτα της Vodafone στη δεύτερη θέση δε θα μπορώ να δω το υπόλοιπό μου μέσω του my account? οχι δεν γίνεται.
koskons Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οχι δεν γίνεται. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007120 διαβάζοντας την περιγραφή γιατί συμπεραίνω ότι αυτό το κινητό έχει αυτη τη δυνατότητα?
kataramenos32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν μπορεις να βαλεις σταθερο ρε φιλε σε ποια περιοχη εισαι?
idomeneas26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007120 διαβάζοντας την περιγραφή γιατί συμπεραίνω ότι αυτό το κινητό έχει αυτη τη δυνατότητα? Ναι άλλα το 3g θα μπορείς να το ενεργοποιεις μονο για την μια κάρτα κάθε φορά. Επίσης στις εφαρμογές της Vodafone,wind κτλ. δεν υπάρχει κάποια επιλογή για sim1 sim2 .
koskons Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γιατι δεν μπορεις να βαλεις σταθερο ρε φιλε σε ποια περιοχη εισαι? είμαι φιλοξενούμενος σε σπίτι γνωστών(που δεν έχουν ούτε θέλουν να βάλουν ιντερνετ) και θα μείνω 4 μήνες... από ότι κατάλαβα θα αλλάζω απο το μενού sim και μετά θα παίρνει δεδομένα απο τη sim που έχω επιλέξει...
kataramenos32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ναι οπως το ειπες ακριβως. Μολις τελειωνουν τα mb της μιας καρτας θα γυρνας στην αλλη
Sog96Ch Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 γιατι δεν παιρνεις κανενα κινεζικο με 2 σιμ;
koskons Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 γιατι δεν παιρνεις κανενα κινεζικο με 2 σιμ; γιατί αυτά δεν υποστηρίζουν χρήση ιντερνετ και απο τις 2 κάρτες sim, παίρνεις την σύνδεση 3G μόνο απο την κάρτα sim που βρίσκεται στην θέση 1. Ξέρει κανείς αν αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007578&sid=1 μπορώ να πάρω ιντερνετ και απο τις 2 sim (όχι απαραίτητα ταυτόχρονα)?
Sog96Ch Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 γιατί αυτά δεν υποστηρίζουν χρήση ιντερνετ και απο τις 2 κάρτες sim, παίρνεις την σύνδεση 3G μόνο απο την κάρτα sim που βρίσκεται στην θέση 1. Ξέρει κανείς αν αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007578&sid=1 μπορώ να πάρω ιντερνετ και απο τις 2 sim (όχι απαραίτητα ταυτόχρονα)? υποστηριζουν με αλλες rom, πχ το Zte v967s υποστηριζει 3G και με τις 2 (οχι ταυτοχρονα) με την ROM Max Smart for ZTE V967S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα