stefbas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Πριν 20 ημερες ηρθε το παρακατω mail από το McAfee Mobile Security το οποιο εχω ενεργοποιησει ΄. Αγαπητε χρηστη [νουμερο κινητου] το ΜcAfee Mobile Security ανιχνευσε ότι η καρτα sim της συσκευης σας αλλαξε σε ...................[.νουμερο αγνωστης καρτας] στις .. νοεμβριου 2013 και ωρα ....... Εάν δεν αλλαξατε τη sim σας η υποψιάζεστε ότι γινετε καταχρηση του κινητου σας τοτε μπορειται να ........οδηγιες.......Από ελεγχο που εκανα στο λογαριασμο δεν διαπιστωσα αγνωστες κλησεις ουτε επιπλέον χρεωσεις. Το mail ερχεται σχεδόν κάθε μερα με ωρα ενεργοποιησης της αγνωστης sim από 0700 εως 0900 και επιβεβαιωμένα ερχεται από McAfee.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??Σημειωτεον είμαι στη cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Πριν 20 ημερες ηρθε το παρακατω mail από το McAfee Mobile Security το οποιο εχω ενεργοποιησει ΄. Αγαπητε χρηστη [νουμερο κινητου] το ΜcAfee Mobile Security ανιχνευσε ότι η καρτα sim της συσκευης σας αλλαξε σε ...................[.νουμερο αγνωστης καρτας] στις .. νοεμβριου 2013 και ωρα ....... Εάν δεν αλλαξατε τη sim σας η υποψιάζεστε ότι γινετε καταχρηση του κινητου σας τοτε μπορειται να ........οδηγιες.......Από ελεγχο που εκανα στο λογαριασμο δεν διαπιστωσα αγνωστες κλησεις ουτε επιπλέον χρεωσεις. Το mail ερχεται σχεδόν κάθε μερα με ωρα ενεργοποιησης της αγνωστης sim από 0700 εως 0900 και επιβεβαιωμένα ερχεται από McAfee.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??Σημειωτεον είμαι στη cosmote Πετα το McAfee να ησυχασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefbas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα