KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Μετα απο καιρο ειπα να κανω ενα on demand scan στο pc. Εκανα με το emsisoft emergenccy kit και μου εβγαλε μολυσμενο το core.dll το οποιο βρισκεται στο system32 και risk level medium. Τι ακριβως ειναι? Να το σβησω η ειναι κανενα dll απτο συστημα και απλα το βγαζει σαν μολυσμενο? Εκανα γοογλαρισμα αλλα δεν βρηκα κατι το συγκεκριμενο.
thomasG4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Βάλτο στο quarantine για να είσαι σίγουρος. Επίσης τρέξε το SFC για να τσεκάρει άμα έχουν αλλοιωθεί αρχεία συστήματος.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω. Λοιπον. Εκανα αυτο που μου ειπες. Το εχωσα στην καραντινα και εκανα μετα sfc scannow. Τελειωσε και ελεγε οτι εντοπισε και διορθωσε καποια κατεστραμμενα αρχεια αλλα μερικα δεν μπορεσε.
thomasG4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Κάνε επανεκκίνηση και τρέξε ξανά το SFC. Μερικές φορές δεν μπορεί να διορθώσει με τη μια τα corrupted αρχεία και θέλει να το τρέξεις παραπάνω απο μια φορές. Άμα συνεχίσει να μην μπορεί να τα διορθώσει μετά απο 3-4 φορές τότε θα πρέπει να δεις το log αρχείο και να τα αντικαταστήσεις χειροκίνητα με το δισκάκι των windows. Αλλιώς format. Εδώ έχει ενα οδηγό που εξηγεί βήμα βήμα πως να αντικαταστήσεις τα αρχεία με το δίσκο των windows. http://www.sevenforums.com/tutorials/42776-extract-files-windows-7-installation-dvd.html
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ...βλεπω να φευγω για format. Το εκανα 2-3 φορες ακομη και παλι τα ιδια. Πηγα να ανοιξω το log και δεν μου το ανοιγε και δεν ξερω τον λογο. Δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης. Αντε παλι απο την αρχη...
Sirios8e Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ...βλεπω να φευγω για format. Το εκανα 2-3 φορες ακομη και παλι τα ιδια. Πηγα να ανοιξω το log και δεν μου το ανοιγε και δεν ξερω τον λογο. Δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης. Αντε παλι απο την αρχη... Γιατι δεν κανεις επανεγκατασταση, για να γλυτωσεις την φθορα του δισκου, ετσι κανω εγω οταν υπαρχουν κατεστραμμενα αρχεια. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εννοεις να διαλεξω την επιλογη "αναβαθμιση" απο το dvd?
Sirios8e Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εννοεις να διαλεξω την επιλογη "αναβαθμιση" απο το dvd? Ναι, κοιτα Site: εδω, αλλα θα πρεπει να εχεις καθαρισει το λειτουργικο απο ιους και διεγραψε το συγκεκριμενο dll, εφ'οσον στην συνεχεια τα windows θα ειναι σαν να εχεις κανει format. Κάνε επανεκκίνηση και τρέξε ξανά το SFC. Μερικές φορές δεν μπορεί να διορθώσει με τη μια τα corrupted αρχεία και θέλει να το τρέξεις παραπάνω απο μια φορές. Άμα συνεχίσει να μην μπορεί να τα διορθώσει μετά απο 3-4 φορές τότε θα πρέπει να δεις το log αρχείο και να τα αντικαταστήσεις χειροκίνητα με το δισκάκι των windows. Αλλιώς format. Εδώ έχει ενα οδηγό που εξηγεί βήμα βήμα πως να αντικαταστήσεις τα αρχεία με το δίσκο των windows. http://www.sevenforums.com/tutorials/42776-extract-files-windows-7-installation-dvd.html Ωραιος οδηγος, αλλα θελει καποια υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα