Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο το θεμα.Εβαλα vdsl ote και βλεπω στα στατιστικα πολλα errors.Δεν εχω ουτε αποσυνδεσεις,κατεβαζω και ανεβαζω στο φουλ τεραστια αρχεια και το τηλ μου δουλευει μια χαρα.Για ποιο λογο τοσα πολλα errors?Οριστε τα στατιστικα της γραμμης.

Link Status Connected Modulation Type VDSL2 Actual Rate (Up/Down) 4997/49998 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 18744/52320 kbps

Noise Margin (Up/Down) 24.6/9.8 dB

Line Attenuation (Up/Down) 0/0 dB

Output Power (Up/Down) 6.1/14.2 dBm

Data Path (Up/Down) Fast/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down) 1/263

Interleave Delay (Up/Down) 0/10 ms

INP (Up/Down) 0/1 symbols

Profile 17a

LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM

CRC Errors (Up/Down) 39/34943

FEC Errors (Up/Down) 0/77050350

HEC Errors (Up/Down) 0/507306

Δημοσ.

Ωραια.Η αληθεια ειναι οτι η γραμμη δουλευει αψογα απλα μου εκανε εντυπωση το σκηνικο.Αν δεν ηξερα να μπαινω στο ρουτερ ουτε που θα ειχα καταλαβει το παραμικρο.

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι είναι αναμενόμενα τα errors επειδή δεν παίζεις μέσω ΚΑΦΑΟΥ αλλά μέσω Α/Κ...

Δημοσ.

μην αγχωνεσαι οπως ειπαν.απλα ελπιζω την καλωδιωση να την εχεις φτιαξει σωστα και να μην εχειςπαραλληλα πριζακια.ποσα πριζακια εχεις στο σπιτι και που εχεις τι.

Δημοσ.

Φιλε μου στο δωματιο ειναι το ρουτερ μαζι με το τηλεφωνο.Ειναι η κλασσικη καλωδιωση που ειχα και με την adsl.Δεν εχω τιποτα αλλο συνδεδεμενο (ουτε τηλ σε αλλο δωματιο ουτε συναγερμο).

Δημοσ.

Φιλε μου στο δωματιο ειναι το ρουτερ μαζι με το τηλεφωνο.Ειναι η κλασσικη καλωδιωση που ειχα και με την adsl.Δεν εχω τιποτα αλλο συνδεδεμενο (ουτε τηλ σε αλλο δωματιο ουτε συναγερμο).

στο vdsl δενπαιζει οπως το adsl.δηλαδη αν πριν φτασει στο δωματιο σου το καλωδιο πηγαινει και σε καποιο αλλο πριζακι παραλληλα και οχι σε σειρα τοτε σου δημιουργει εστω και μικρο προβλημα.οσο πιο μεγαλο το παραλληλο τοσο χειροτερα.

Δημοσ.

Α δεν το ηξερα αυτο.Παντως απο τη στιγμη που δεν εχω προβλημα δε το ψαχνω παραπανω απλα μου εκαναν εντυπωση τα τοσα errors.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

καποια εχουν το σημα του κεραυνου ενω επισης εχουν πυκνωτη και κανουν θεματα και τα πριζακια που γραφουν οτε.αυτα που εχουν κιτρινο πυκνωτη συνηθως αμα κοψεις τον πυκνωτη εισαι οκ.στα πιο παλια που εχουν σαν μεταλλικο πυκνωτη μπορει να χαλασει το πριζακι οποτε εκει ισως χρειαστεις αλλο πριζακι.επισης εχουν και μια μικρη "αντισταση" που μπορεις να την κοψεις και αυτην.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...