funbreaker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μη έχοντας σε ποιά ενότητα να ποστάρω για θέματα συμβολαίων και εταιριών τηλεφωνίας (και επισημαίνοντάς το για πολλοστή φορά χωρίς τύχη) ποστάρω στην ενότητα των smartphones. Εδώ και λίγο καιρό ξαναείμαι φοιτητής μιας και κάνω ένα μεταπτυχιακό και έτσι σκέφτομαι σοβαρά να μεταβώ σε κάποιο φοιτητικό πακέτο. Αυτή την στιγμή έχω το wind to all 25 τροποποιημένο επειδή τους απείλησα πως θα φύγω με τον εξής τρόπο: 200' προς όλους με ελάχιστη χρέωση 1' και μετά ανά second. = 200 μικρές κλήσεις 100 mb 60 sms Μετά την κατανάλωση των παραπάνω: Κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα: 0,0057 € / δευτ. SMS προς εθνικά δίκτυα: 0,1423 €/SMS ΑΠλοήγηση στο WEP: 0,1024 €/MB ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ:ΠΑΓΙΟ: 11,73 + 2,70 (23%ΦΠΑ) = 14,43€ ΤΕΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ: 0,90 + 0,21 = 1,11€ΕΚΠΤΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΤΑΘΕΡΗΣ: -4,2 - 0,97 = -5,17€ ΣΥΝΟΛΟ: 10,37€ Το πακέτο στο οποίο σκέφτομαι να πάω είναι το Vodafone CUStudent Xclusive 5 ή το Student Xclusive 7τα οποία προσφέρουν: Student Xclusive 5: 1000' προς όλους με ελάχιστη χρέωση 3' και μετά ανά second. = 333 μικρές κλήσεις 200 mb Δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι και 2 φορές του πακέτου ανά μήνα Μετά την κατανάλωση των παραπάνω: Κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα: 0,0065 € / δευτ. SMS προς εθνικά δίκτυα: 0,1015 €/SMS Απεριόριστο Ιnternet με 1€ ανά ημέρα χρήσης. ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ: 5€ Student Xclusive 7 1200' προς όλους με ελάχιστη χρέωση 3' και μετά ανά second. = 400 μικρές κλήσεις 600 mb Δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι και 2 φορές του πακέτου ανά μήνα 100 sms προς όλους Μετά την κατανάλωση των παραπάνω: Κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα: 0,0065 € / δευτ. SMS προς εθνικά δίκτυα: 0,1015 €/SMS Απεριόριστο Ιnternet με 1€ ανά ημέρα χρήσης. ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ: 7€ Είναι προφανές πως με συμφέρουν τα πακέτα της Vodafone απλά έχω τους εξής προβληματισμούς: Υπάρχει δυνατότητα φορητότητας? Μόλις ρώτησα τηλεφωνικά και υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση η Vodafone σε ανύποπτο χρόνο να μου πει πως σταματάει τα παραπάνω πακέτα και έτσι να έχω χάσει και το καλό συμβόλαιο της wind που έχω ή δεσμεύεται να μου τα παρέχει όσο ισχύει η φοιτητική μου ιδιότητα? Στο τηλέφωνο ο υπάλληλος μου τα μασούσε άρα απ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια δέσμευση απ την Vodafone.
manzana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το φοιτητικο της vodafone εννοειτε συμφερει πιο πολυ,σαφεστατα η vodafone ειναι με διαφορα πιο καλη εταιρεια απο την wind (οπως πχ στο θεμα σημα) και στην vodafone εχεις δικαιωμα των φοιτητικων προσφορων της για οσο κατεχεις την φοιτητικη σου ιδιοτητα Επισης το xclusive σου δινει καθε μηνα 600 λεπτα προς ολα τα cu νουμερα αυτοματα ως δωρο και χωρις καμια προυποθεση απο μερους σου και οποτε βαζεις δεκα ευρω καρτα σου δινει αυτοματα δωρο 500 mb ιντερνετ Δυνατοτητα φορητοτητας φυσικα και υπαρχει και επισης αν το κανεις τωρα το πακετο xclusive θα παρεις δωρο το πακετο xclusive 5 για τους 3 πρωτους μηνες.
funbreaker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το φοιτητικο της vodafone εννοειτε συμφερει πιο πολυ,σαφεστατα η vodafone ειναι με διαφορα πιο καλη εταιρεια απο την wind (οπως πχ στο θεμα σημα) και στην vodafone εχεις δικαιωμα των φοιτητικων προσφορων της για οσο κατεχεις την φοιτητικη σου ιδιοτητα Επισης το xclusive σου δινει καθε μηνα 600 λεπτα προς ολα τα cu νουμερα αυτοματα ως δωρο και χωρις καμια προυποθεση απο μερους σου και οποτε βαζεις δεκα ευρω καρτα σου δινει αυτοματα δωρο 500 mb ιντερνετ Δυνατοτητα φορητοτητας φυσικα και υπαρχει και επισης αν το κανεις τωρα το πακετο xclusive θα παρεις δωρο το πακετο xclusive 5 για τους 3 πρωτους μηνες. Συμφωνώ πως η Vodafone είναι καλύτερη. Έκανα ήδη την αίτηση φορητότητας. Το μόνο που με προβληματίζει πλέον είναι αν κάποια στιγμή η Vodafone σταματήσει την φοιτητική προσφορά μιας και δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο και έτσι έχω χάσει και το καλό συμβόλαιο που είχα με την wind.
manzana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Κοιτα,σιγουρα και του χρονου θα εχει φοιτητικες προσφορες,διοτι και για το 2014-15 θα μοιρασει τα πασο στους φοιτητες,οποτε βαση συμφωνιας με το υπουργειο παιδειας θα εχει φοιτητικα πακετα.Συν του οτι οπως σου ειπα στο προηγουμενο ποστ: Δικαιωμα στα φοιτητικα πακετα της vodafone εχεις για οσο διαρκει η φοιτητικη σου ιδιοτητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα