Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο αύριο Τετάρτη 20/11 τίθεται σε ισχύ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Nova. Το Digital TV info πρίν τις επίσημες ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου σας γνωστοποιεί το ακριβές περιεχόμενο της νέας εμπορικής πολιτικής της συνδρομητικής πλατφόρμας. 

Nova Xmas 2013

Το 
Nova 3 Play φέτος τα Χριστούγεννα σου κάνει ΔΩΡΟ για 2 μήνες
·         το καλύτερο αθλητικό θέαμα από το Novasports1                    
·         το καλύτερο κινηματογραφικό θέαμα από το Novacinema1                      
·         απεριόριστες κλήσεις προς κινητά!

Και από τον 3ο μήνα και μετά, όλα αυτά μόνο με 15 € /μήνα επιπλέον, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!  
( Δλδ Nova 3Play και Απεριόριστα Κινητά + Novasports1 + Novacinema1 με 44,90 € / μήνα για πάντα , 29,90 € για τους 2 πρώτους μήνες )

Ισχύει για νέους αλλά και για υφιστάμενους συνδρομητές

Επιπλέον:
·         Μπορείς να αναβαθμίσεις το θέαμα που βλέπεις «ανταλλάσοντας» ένα από τα 2 κανάλια της προσφοράς με όλα τα αντίστοιχα κανάλια με μόλις 10€ επιπλέον
o   Μπορείς να ανταλλάξεις το Novasports 1 με το Novasports All
o   Ή το Novacinema1 με το Novacinema All
·         Δλδ η τιμή πάει από 44,90 à 54,90 € μήνα για πάντα , με πάλι δώρο τους 2 πρώτους μήνες ( Δλδ για τους 2 πρώτους μήνες η χρέωση θα είναι 29,90 και όχι 54,90 € / μήνα )

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για νέους αλλά και για υφιστάμενους συνδρομητές

Δημοσ.

δεν καταλαβα, εγω εχω το 2play με απεριοριστα κινητα και σταθερα και 24 ιντερνετ, αν αναβαθμισω σε 3play θα πρεπει να πληρωνω 45? ή αν θελω μενω στο βασικο πακετο και μενω στα 30?

Δημοσ.

Έχει ήδη γίνει σχετική συζήτηση σε διπλανό forum και σαν πρώτh παρατήρηση σημειώνω ότι το site της Νόβα δεν αναφέρει τα ίδια που γράφει το περιοδικό.

Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι δεν πρέπει να έχει εφαρμογή στους συνδρομητές 3play του καλοκαιριού που έχουν ήδη 720', όπως εγώ.

Τρίτη παρατήρηση είναι ότι αυτή η προσφορά δεν έχει σχέση τόσο με την περυσινή Χριστουγεννιάτικη όσο και με την καλοκαιρινή.

Αν χρειαστεί να παρατεθούν κα στοιχεία, μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

δεν καταλαβα, εγω εχω το 2play με απεριοριστα κινητα και σταθερα και 24 ιντερνετ, αν αναβαθμισω σε 3play θα πρεπει να πληρωνω 45? ή αν θελω μενω στο βασικο πακετο και μενω στα 30?

Αν το αναβαθμίσεις σε 3play θα δίνεις 29,90 +15 μήνα για να έχεις αθλητικά και ταινίες στη nova και σου δίνει τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν  .οπότε με 150  ευρώ το χρόνο έχεις το μπουκέτο καναλιών της nova σε αθλητικά και ταινίες με τα κανάλια Novasports1 + Novacinema1 . Επίσης δίνει και απεριόριστα κινητα όπως λέει που είναι 720 λεπτά προς κινητά 

Δημοσ.

Η προσφορά περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τα κανάλια 1 από τα αθλητικά και τον κινηματογράφο και όχι ΟΛΑ τα κανάλια όπως γράφεις.

Το καλοκαίρι έδωσε το start pack της Νόβα και απεριόριτα κινητά και 720' σε κινητά με 29,90 και τώρα ζητάει 15 ευρώ επιπλέον για τα 2 συγκεκριμένα κανάλια ΜΟΝΟ. Αυτό δεν λέγεται προσφορά, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Δημοσ.

Αν το αναβαθμίσεις σε 3play θα δίνεις 29,90 +15 μήνα για να έχεις αθλητικά και ταινίες στη nova και σου δίνει τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν  .οπότε με 150  ευρώ το χρόνο έχεις το μπουκέτο καναλιών της nova σε αθλητικά και ταινίες με τα κανάλια Novasports1 + Novacinema1 . Επίσης δίνει και απεριόριστα κινητα όπως λέει που είναι 720 λεπτά προς κινητά 

150€ το χρόνο από που προκύπτουν? 12 μήνες x 12,5€ κάνει 150 που λες, τα 12,5€ τί ακριβώς είναι...

Δεν ακολουθώ τα μαθηματικά σου και έχω μπερδευτεί. Εκτός αν εννοείς με 150 ευρώ ΕΞΤΡΑ τον χρόνο (μάλλον αυτό) το οποίο ουσιαστικά είναι τα 15€ το μήνα επί 10 μήνες τον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ καθώς ειναι δώρο οι πρώτοι 2 μήνες, ΑΛΛΑ από κάθε επόμενο χρόνο και μετά είναι x 12 πάλι... 

Όπως και να έχει δυστυχώς η ποιότητα της Nova είναι τραγική και πάρα πολύ πίσω από αντίστοιχα πακέτα εξωτερικού που η ποιότητα εικόνας είναι απλά χαρτί! Εδώ ρε σεις το HD σχεδόν δε βλέπεις καθόλου διαφορά!!! Στη δε standard definition η ποιότητα είναι σαφώς χειρότερη απτο να το βλέπεις από την κεραία!!! 

Πραγματικά το μόνο που μου λείπει είναι να βλέπω μπάλα... 

Δημοσ.

150€ το χρόνο από που προκύπτουν? 12 μήνες x 12,5€ κάνει 150 που λες, τα 12,5€ τί ακριβώς είναι...

Δεν ακολουθώ τα μαθηματικά σου και έχω μπερδευτεί. Εκτός αν εννοείς με 150 ευρώ ΕΞΤΡΑ τον χρόνο (μάλλον αυτό) το οποίο ουσιαστικά είναι τα 15€ το μήνα επί 10 μήνες τον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ καθώς ειναι δώρο οι πρώτοι 2 μήνες, ΑΛΛΑ από κάθε επόμενο χρόνο και μετά είναι x 12 πάλι... 

Όπως και να έχει δυστυχώς η ποιότητα της Nova είναι τραγική και πάρα πολύ πίσω από αντίστοιχα πακέτα εξωτερικού που η ποιότητα εικόνας είναι απλά χαρτί! Εδώ ρε σεις το HD σχεδόν δε βλέπεις καθόλου διαφορά!!! Στη δε standard definition η ποιότητα είναι σαφώς χειρότερη απτο να το βλέπεις από την κεραία!!! 

Πραγματικά το μόνο που μου λείπει είναι να βλέπω μπάλα... 

Αφού κάνει τους 2 μήνες δώρο βγαίνει 150 ευρώ το χρόνο(10μήνες*15 ευρώ/μήνα)  για ένα χρόνο που δίνεις για αθλητικά και ταινίες και τα 29,90 που δίνεις για το 3play.και η προσφορά δεν αναφέρεται μόνο για αθλητικά αλλά και ταινίες . όσο για την ποιότητα εικόνας είναι μια χαρά και μάλλον πρέπeι να πάρεις μια καλύτερη τηλεόραση 

Δημοσ.

Τύφλα να χει ο Πρετεντέρης και η Τρέμη!Τόση προπαγάνδα πως να την αντέξεις;

Εγώ θα πω σε όλους όσους έχουν ήδη 3p(l)ay, να προσέξουν πριν κάνουν κάποια κίνηση για τυχόν τέλη υποβάθμισης.Σε άλλα φόρουμ, πιο ειδικά σε τέτοια θέματα, παρολίγον παθόντες, έχουν προειδοποιήσει.

Κατά τα άλλα καλό είναι όσοι διαβάζουν τα posts, να τα φιλτράρουν και να μην δέχονται όσα διαβάζουν.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι αποτελει προσφορα αυτο

Εγω με 39ε το μηνα ειχα παρει απεριοριστα κινητα (720) και ολα τα Sports ή ολα τα σινεμα

Δηλαδη να δινω 6 ε παραπανω για να βλεπω μονο 2 καναλια ?

Δημοσ.

Οι προσωπικές προσφορές δεν μπορεί να συγκρίνονται με τις γενικές και αυτός που θέλει να βάλει Νόβα, για πρώτη φορά, δεν πρόκειται να πάρει ποτέ προσωπική προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...