BlackScorpionX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Να πω και εγώ τα δικά μου... έγινε η τοποθέτηση του ssd, κράτησα τον παλιό σκληρό χωρίς ακόμα να του κάνω format μήπως τυχόν και μου ξεφύγει κάτι. Τα προγράμματα εγκαταστάθηκαν μια χαρά έως τώρα ενώ πρέπει να περάσω και τα υπόλοιπα (μουσική ταινίες φωτό κλπ) Τεράστια βελτίωση (15 sec έναρξη) Ωστόσο 2 πράγματα μέχρι τώρα.. το email ( gmail) ήταν pop3 τώρα έγινε (από μόνο του imap και τα emails έγιναν λίγο !@#$% όχι μόνο δεν έχασα τίποτα αλλά εμφανίστηκαν και αυτά που νόμιζα ότι είχα σβήσει. Δεν πειράζει... Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο inbox φαίνονται τα email που έχω στείλει εγώ! wtf? ψάχνω να βρω μήπως πάτησα καμιά κοινοποιήση σε εμένα αλλα δε βρίσκω τπτ, καμιά ιδέα; Πριν δε συνέβαινε αυτό. Στο inbox εμφανίζονται ΜΟΝΟ τα εισερχόμενα. τα αλμπουμ από το iphoto δεν μπόρεσα να τα αντιγράψω ξεχωριστά. ή τις επαναφέρεις από το time machine ή αντιγράφεις όλες τις φωτό από το iphoto ή (όπως έκανα εγώ που δεν ήθελα να χαλάσω τα αλμπουμ) ανοίγεις κάθε αλμπουμ στο iphoto, select all > copy > paste σε φάκελο με το όνομα του αλμπουμ. μπακαλίστικο αλλά δε βρήκα κάτι καλύτερο. Δεν ήταν και πάρα πολλά οπότε από το να χάσω χρόνο στο ψάξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 μηπως εχεις επιλεξει να email να φαινονται σαν conversation ; παντως σε gmail εχω πλεον δεν μπορω να δουλεψω με το email app της apple, και γυρισα σε airmail. οπως λες, εμφανιζονται σβησμενα εμαιλ, αλλα μπαινουν σε τοπικους φακελους κι αλλα στους imap..με εχει μπερδεψει πολυ και το παρατησα..δυστυχως (βασικα δυστυχως εχω gmail...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα