arvas80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα!!Έχω ένα Thinkpad Lenovo SL510 με Windows 7 Home Pemium gr 32x.Έχει 3 θύρες Usb και 1 esata/usb.Καμιά από αυτές δε λειτουργεί.Στη διαχείριση συσκευών όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά.Έχω κάνει τα εξής χωρίς αποτέλεσμα: 1.Απενεργοποίηση και απεγκατάσταση των θυρών 2.Update στο bios 3.Format Υπάρχει λύση ή πρέπει να αλλάξω το motherboard? Ευχαριστώ προκαταβολικά
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να κατεβάσεις ενα πρόγραμμα που να κανει boot απο το usb http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.usb.installer.zip , καψτο σε ενα usb stick και δοκίμασε να κανεις boot με αυτο απλα να δούμε αν κανει boot εξω απο τα windows Υ.Γ : Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ειναι για να κανεις test τις μνήμες (memtest) απλα να δουμε αν κανει boot
arvas80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Φίλε το στικάκι δεν το βλέπει και εκτός των Windows οπότε και δεν κάνει boot
nikos903 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στο Bios μέσα σου έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των θυρών USB? Πρέπει να σου έχει και ταχύτητα για τις USB (FullSpeed - HiSpeed), άλλαξε τα μια δυο φορές μην έχει φάει κόλλημα. Αν δεν κάνει τίποτα βγάλε του μπαταρία - ρεύμα και πάτα το κουμπί που παίρνει μπρος για μισό λεπτό μπας και.... Εγγύηση δεν έχει αυτό το λάπτοπ ε; Ποιο είναι BTW? Και να σου κάηκαν οι USB πάντως δεν πας για μητρική, βάζεις USB απο PCMCIA...
arvas80 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Έχω κάνει enable/disable τις θύρες αλλά τίποτα θα δοκιμάσω αυτό με την μπαταρία που είπες και θα σου πω.Όσο για pcmcia που είπες δε βρήκα συμβατές με windows 7 αλλά μόνο με xp,αν ξέρεις κάποιο link πες .Ευχαριστώ πολύ και πάλι.Εγγύηση έχει λήξει Έβγαλα και την μπαταρία,πάτησα το κουμπί αλλά τίποτα
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Για συμβατότητα δεν πρέπει να έχεις θέμα, που κοιτάς; Bestprice-skroutz-ebay?
arvas80 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Στο skroytz πήρα τηλέφωνο και cosmodata αλλά είχαν για xp
nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα πρέπει να σου βγάλει πρόβλημα και με τα 7, γιατί δεν παίρνεις το λάπτοπ να πας εκεί να την δοκιμάσεις; Όπως και να έχει, υπάρχει και άλλη που γράφει οτι κάνει για 7ρια αλλά δεν ξέρω αμα έχουν ουσιαστικές διαφορές... Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχεις είναι να μην βρίσκει drivers το λειτουργικό και να πρέπει να βάλεις αυτούς απο το cd που θα έχει μαζί η κάρτα... Δεν θα είναι digitaly signed αλλά σιγά.... Πληροφοριακά απο ebay βρίσκεις με 4-5€....
arvas80 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Οκ θα την αγοράσω και βλέπουμε ευχαριστώ πολύ
achilles_g_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Οι 3 λογικά είναι ενσωματωμένες στην μητρική και η μία είναι με προέκταση. Μου κάνει εντύπωση να χάλασαν όλες μαζί. Συνήθως χαλάει η δεύτερη. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lenovo+usb&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=lenovo+sl510+usb&_sacat=0
ksaraki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Για να μην κάνω αλλό θέμα, θα ρωτήσω εδώ...Σε συσκευές όπως κινητό, Mp3, tablet.. όταν συνδεώ κάποια συσκευή από αυτές συνδέεται και αποσυνδέεται συνεχώς χωρίς στοπ. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου... μόνο με στικάκι δεν το κάνει αυτό, όπως και στον εξωτερικό σκληρό δεν έχει πρόβλημα. Τί μπορεί να είναι; Κάποιο ρύθμιση από το Bios ίσως;
nikos903 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δοκιμάζεις με δεύτερο καλώδιο άμα κάνει τα ίδια. Δοκιμάζεις σε άλλο λειτουργικό πως συμπεριφέρεται (live linux πχ). Ο δίσκος που βάζεις και δεν έχει θέμα έχει δικιά του τροφοδοσία; Αν ναι δοκίμασε και με κανένα 2.5 που δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Ρύθμιση στο bios για USB μια είναι, άμα θες πείραξε την αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό...
ksaraki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δοκιμάζεις με δεύτερο καλώδιο άμα κάνει τα ίδια. Δοκιμάζεις σε άλλο λειτουργικό πως συμπεριφέρεται (live linux πχ). Ο δίσκος που βάζεις και δεν έχει θέμα έχει δικιά του τροφοδοσία; Αν ναι δοκίμασε και με κανένα 2.5 που δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Ρύθμιση στο bios για USB μια είναι, άμα θες πείραξε την αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό... Η κάθε συσκευή έχει το δικό της καλώδιο, οπότε αποκλείω το καλώδιο. Όπως επίσης αποκλείω και το λειτουργικό γιατί το ίδιο κάνει στο laptop στο οποίο έχω και εκεί Windows 7 Ultimate. Κάτι άλλο είναι και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα...
nikos903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δηλαδή αποκλίεις τον υπολογιστή (αφου το κάνει και στους 2), το λειτουργικό (αφου το κάνει και στα 2) και το καλώδιο (αφου στο κάνει με όλα); Σε αυτήν την περίπτωση έχεις χαλασμένο κινητό, mp3 και τάμπλετ γιατί μόνο αυτά μένουν... Άρα ας τα πάρουμε απο την αρχή... Βρες ένα καλώδιο που δουλεύει σίγουρα, δοκιμασμένο με κινητό αλλουνού σε υπολογιστή αλλουνού. Μετά πάρε το κινητό του αλλουνού και σύνδεσέ το με το καλώδιο του στον υπολογιστή σου, άμα το βλέπει καλώς, άμα δεν το βλέπει έχει θέμα ο υπολογιστής. Μετά, άμα το βλέπει και όλα είναι ΟΚ βάλε και το δικό σου με το καλώδιο του να δεις αμα το δει. Τρέξε ένα malware bytes καλού κακού σε φούλ σκανάρισμα.
ksaraki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εννοούσα ότι το ίδιο λειτουργικό έχω στο laptop και όχι "το ίδιο κάνει στο laptop" που έγραψα Τώρα δοκίμασα όλα τις θύρες... οι "έξτρα" που έχω λειτουργούν κανονικά. :ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα