Προς το περιεχόμενο

Backup Mac settings

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να κάνω backup κάποιες ρυθμήσεις του Mac (πχ e-mail accounts, μέγεθος dock, files view κλπ) ώστε να μη χρειάζεται να τις ξανακάνω σε περίπτωση format. Ουσιαστικά θέλω κάτι σαν το backup από iCloud για iOS.

Μπορώ να το κάνω με το Time Machine; Υπάρχει κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι οτι καλυτερο νομιζω. κι εχεις δυνατοτητα κατα το restore να επαναφερεις αν θες μονο ρυθμισεις λογαριασμους ή και apps-data.

νομιζω παιζουν και 3rd party λυσεις, αλλα δεν βρισκω τον λογο προσωπικα, με καλυπτει απολυτα το time machine.

εχε υποψιν πως ο εξωτερικος δισκος θα πρεπει να ειναι >= του δισκου που εχεις στον η/υ σου (σε χωρητικοτητα).

Να συμπληρώσω ότι, επικουρικά στο Time Machine, καλό θα ήταν να έχει κανείς κι έναν δίσκο-κλώνο. Έχει το εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό ότι είναι bootable.

Επειδή στον εξωτερικό σκληρό έχω αρχεία που δε θέλω να χάσω. Αν κάνω το Time Machine θα μου κάνει ένα έξτρα αρχείο με το backup ή θα κάνει format το δίσκο;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Επειδή στον εξωτερικό σκληρό έχω αρχεία που δε θέλω να χάσω. Αν κάνω το Time Machine θα μου κάνει ένα έξτρα αρχείο με το backup ή θα κάνει format το δίσκο;

Αν ο σκληρός σου είναι Mac OS journaled + format θα κάνει ξεχωριστό αρχείο. Αν δεν είναι δεν θα κάνει για timemachine backup...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...