Giorgos09 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εχω το τροφοδοτικο της φωτογραφιας http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=25724 Δε δουλευει πλεον και θελω να παρω το φις του και να το βαλω σε αλλο. Τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει; Βλεπω γραφει πανω δυο τασεις 5 και 12 βολτ αλλα αποτι ξερω μια ταση δινουν τα τροφοδοτικα. Που θα βρω κατι αναλογο για να συνδεσω πανω το φις;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι θέλεις φις ή τροφοδοτικό δίσκου Αυτο που παράθεσες ειναι αντάπτορας με τροφοδοτικό
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να πάρεις όποιο τροφοδοτικό για Η/Υ θέλεις,όλα βγάζουν Molex(αυτό το άσπρο με τα τέσσερα pin) για να βάλεις το βύσμα,υπάρχουν και τροφοδοτικά που βγάζουν από μόνα τους sata βύσμα. http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html
Giorgos09 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τι θέλεις φις ή τροφοδοτικό δίσκου Αυτο που παράθεσες ειναι αντάπτορας με τροφοδοτικό Δεν καταλαβα τι ακριβως λες. Αναφερομαι στο brick της φωτογραφιας στη καταληξη του οποιου κουμπωνει τετοιο http://www.skroutz.gr/c/696/kalodia-sklhrwn-diskwn.html?from=catspan&keyphrase=sata+power καλωδιο. Αυτη τη καταληξη θελω να κοψω και να το βαλω σε αλλο τροφοδοτικο. Μπορείς να πάρεις όποιο τροφοδοτικό για Η/Υ θέλεις,όλα βγάζουν Molex(αυτό το άσπρο με τα τέσσερα pin) για να βάλεις το βύσμα,υπάρχουν και τροφοδοτικά που βγάζουν από μόνα τους sata βύσμα. http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html Το τροφοδοτικο Η/Υ ειναι πολυ μεγαλο αβολο και θορυβωδες. Για αυτο θελω τροφοδοτικο με brick.
kondoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 9 ευρώ στο ebay (βγάζει σε molex, αλλά από ότι είδα έχεις ανταπτοράκι για sata). Φθηνότερο δεν βρήκα σε πρόχειρη αναζήτηση. Εν πάσει περιπτώσει, για 12V + 5V και 2A κοιτάζεις.
Giorgos09 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 9 ευρώ στο ebay (βγάζει σε molex, αλλά από ότι είδα έχεις ανταπτοράκι για sata). Φθηνότερο δεν βρήκα σε πρόχειρη αναζήτηση. Εν πάσει περιπτώσει, για 12V + 5V και 2A κοιτάζεις. Ευχαριστω για το λινκ αλλα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχω και χαλασε πολυ γρηγορα γιατι ειναι κακη κινεζια. Για αυτο θελω να φτιαξω δικο μου για να χρησιμοποιωσω αλλο τροφοδοτικο κατα πασα πιθανοτητα πιο αξιοπιστο. Και εδω http://www.ebw.gr/el/product/12173/Exoteriko-trofodotiko-gia-exoteriki το εχει ακομα φθηνοτερα.
kondoras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σωστός (και έχω πει ότι θα κοιτάζω και το ebw πριν ποστάρω, αλλά το ξέχασα)! Εν πάσει περιπτώσει, για 12V + 5V και 2A κοιτάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα