Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη οντως . 

Για θεαση απο πολυ κοντα σε χρηση οθονης Η/Υ βεβαια δεν νομιζω οτι ενδεικνυνται ιδιαιτερα λογου χαμηλου ppi. Σαν δευτερευουσα οθονη κουζινας ή κρεβατοκαμαρας νομιζω οτι θα ειναι λουκουμι στα 202 γιουρα.

Δημοσ.

Απο πιστοτητα χρωματων ξερει κανεις τι λεει?

Ειχα μια lg monitor tv 22"fhd-μη ips και ηταν δραμα με το hdmi.

Βασικα ψαχνομαι για κατι που να συνδιαζει tv/ηχεια και με δυνατοτητα μια στο τοσο να την συνδεω στο laptop και να επεξεργαζομαι καμια φωτογραφια/Video.

Δημοσ.

παιδια αν ξέρει κάποιος αξίζει η μετάβαση σε αυτή την lg απο αυτη τη samsung http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/monitors/digital-tv-monitor/LT27B300EW/EN    ??

μη μου πείτε για 1080p σε 27αρι, χρηματα για 27αρι 1440 δεν υπάρχουν

αλλα απο το tn panel της ανωτέρω samsung αξίζει η μετάβαση σε αυτο το ips της lg ?

θα χρησιμοποιείται για ταινίες, pc games και wii games..

στην αττικη δε το βγάζει διαθέσιμο σε κανενα κατάστημα ?

Δημοσ.

Μόνο αν χρειαζεσαι την τεχν. IPS-Panel που εχει η LG.Αλλιως ειναι ιδιες σχεδον και οι 2.Η Samsung εχει λιγο καλυτερη φωτεινοτητα 300 εναντι 250 της LG,η οποια απο την αλλη εχει IPS.

• Like 1
Δημοσ.

το θέμα ειναι αυτο αν θα έχει διαφορά το ips..ξέρει κανεις ?

(p.s. πηρα τηλέφωνο και μου είπαν μονο θεσσαλονικη έχουν μεινει, στα υπόλοιπα καταστηματα έχει εξαντληθει το προιον)

Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για LG M2252 (TV monitor ) με 1.5 χρονο εγγύηση στα 130 ας μου πει γιατί θέλω να το χτυπήσω το 27άρι.

Δημοσ.

το θέμα ειναι αυτο αν θα έχει διαφορά το ips..ξέρει κανεις ?

(p.s. πηρα τηλέφωνο και μου είπαν μονο θεσσαλονικη έχουν μεινει, στα υπόλοιπα καταστηματα έχει εξαντληθει το προιον)

Φυσικά και έχει διαφορά η Ips ... Μακρυά απο TN panel

• Like 1
Δημοσ.

να ξερετε οτι η τηλεοραση εχει ενα θεμα με τον ηχο,

ειναι λιγο χαμηλος οποτε θα εχετε ενα θεμα με ταινιες κυριως μεσω usb.

Σαν πρωην κατοχος δε μπορω να πω οτι το πανελ της ειναι και τοσο φωτεινο και με μεγαλες γωνιες θεασης

Δημοσ.

Δυστυχως δε μπορω να σου απαντησω με ακριβεια αλλα επειδη οταν την πηρα ειχα θεμα με τις ιντζες και κοιταζα και μια sumsung, που δε νομιζω οτι ηταν αυτη που αναφερεις παραπανω η sami σαφως πιο φωτεινη, οχι πιο ζωντανα χρωματα απλα πιο φωτεινη.

Αν για σενα ειναι κριτηριο αυτο πανε στη sami αλλιως νομιζω οτι η οικονομικη διαφορα αξιζει ωστε να πας στην lg.

Μεχρι εδω μπορω να πω καθως δε γνωριζω τπτ παραπανω και μη λεω μπουρδες μετα

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα οτι είσαι Αθήνα. Γιατί απ'οτι βγάζει το site έχει μείνει μονο Θεσσαλονίκη. Άλλα και εκεί την έχουν μερικές μέρες οποτε σκέφτομαι μήπως είναι εκθεσιακό κομματι και δεν γι'αυτο δεν πουλιέται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...