zaccki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό section,αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Παρακαλώ κάποιον mod αν δεν είμαι στο σωστό section αν θέλει ας μετακινήσει το thread. Έρχομαι στο ερώτημα μου. Έχω ένα Cisco SPA 303 IP Phone. Θα ήθελα αν κάποιος φίλος γνωρίζει να μου δώσει step by step οδηγιες ωστε να ρυθμίσω τη συσκευή με το Viva Number μου. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 δεν εχω το συγκεκριμενο αλλα εχω voip απο αλλο παροχο σε αλλο ρουτερ.τα στοιχεια που δινεις ειναι λιγο συγκεκριμενα. registrat server registrat port proxy kai proxy port μετα Username password display name= username συνηθως. sip uri= τηλεφωνικο νουμερο.
zaccki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 @ poulinos. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Ενταξει τα καταφερα τελικα να το ρυθμισω! Πανω κατω οπως τα λες ειναι αν και ειχα χαθει λιγο στο web interface της συσκευης!
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 δεν ειχα παραπανω πληροφοριες για να σου πω δυστυχως για το cisco.εχω σεταρει voip σε sony xperia και σε thomson/gennet only
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα