Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Πως σας φαίνεται η γραμμή μου;  υπάρχει περιθώριο βελτίωσης η σύνδεση είναι 24αρα οτε. 

ADSL Link

Downstream 11963 kbps     Line Attenuation 14.0 db     Noise Margin 9.1 db

Upstream 1023 kbps           Line Attenuation 10.5 db      Noise Margin    19.3 db

Δημοσ.

Εισαι πολύ χαμηλά, πάρε τις βλάβες

Και τι να τους πω να φτιάξουν; την ταχύτητα;

Από ότι έχω διαβάσει η γραμμή μου είναι πολύ καλή αλλά παραδόξως κλειδώνει χαμηλά.  

Όταν λέμε dslam εννοούμε το καφάο; 

Δημοσ.

α.διαβασε το θεμα στην υπογραφη μου.

β.dslam δεν ειναι το καφαο εκτος απο οταν μιλαμε γιια fttc.to dslam ειναι μεσα στο κτιριο του οτε ονομαζομενο αστικο κεντρο.

γ.βγαλε ολα τα τηλεφωνα και τα σπλιττερ φιλτρα και δοκιμασε παλι και πες μας ποσο συγχρονιζεις.

μην παρεις βλαβες πριν κανεις ελεγχους στο σπιτι σου εσυ.

αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο

Δημοσ.

Θα κάνω μια δοκιμή με το ρουτερ απευθείας στη ρεγκλέτα του οτε με καινούρια καλώδια και βλέπουμε, προς το παρόν ευχαριστώ και θα ενημερώσω.  

Πουλινε σε ευχαριστώ!  

Δημοσ.

Θα κάνω μια δοκιμή με το ρουτερ απευθείας στη ρεγκλέτα του οτε με καινούρια καλώδια και βλέπουμε, προς το παρόν ευχαριστώ και θα ενημερώσω.  

Πουλινε σε ευχαριστώ!  

Αν κανεις δοκιμη απο την ρεγκλέτα του οτε πρέπει να βγαλεις στον αερα το δικτυο που ανεβαίνει στο διαμέρισμα σου, αλλιως δώρον άδωρον.

Δημοσ.

Πουλινε σε ευχαριστώ!  

αν πιανουν τα χερια σου για κατανεμητη τοτε εννοειται go for it.παντα το πρωτο πραγμα που ελεγα ηταν δοκιμη στον κατανεμητη.μια φορα δεν το ειπα και βρεθηκε ατομο που ξερει να το κανει.συνηθως κανεις δεν πιανουν τα χερια του να το κανει.ναι δες και εκει ποσο συγχρονιζεις και αν εισαι παλι τα ιδια μιλα με οτε.

Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου για κατανεμητη τοτε εννοειται go for it.παντα το πρωτο πραγμα που ελεγα ηταν δοκιμη στον κατανεμητη.μια φορα δεν το ειπα και βρεθηκε ατομο που ξερει να το κανει.συνηθως κανεις δεν πιανουν τα χερια του να το κανει.ναι δες και εκει ποσο συγχρονιζεις και αν εισαι παλι τα ιδια μιλα με οτε.

Χαχαχαχα έχω κάνει πολλές πατέντες με τις ρεγκλετες, για κάνά χρόνο είχα την ίδια γραμμή σε δυο διαμερίσματα με γεφύρωμα μέσα στη ρεγκλετα, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό. :X

Αν κανεις δοκιμη απο την ρεγκλέτα του οτε πρέπει να βγαλεις στον αερα το δικτυο που ανεβαίνει στο διαμέρισμα σου, αλλιως δώρον άδωρον.

Αχα δεν το ήξερα αυτό θα το έχω υπόψιν μου.  :D

Δημοσ.

Χαχαχαχα έχω κάνει πολλές πατέντες με τις ρεγκλετες, για κάνά χρόνο είχα την ίδια γραμμή σε δυο διαμερίσματα με γεφύρωμα μέσα στη ρεγκλετα, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό. :X

Ας μην το σχολιασω

Δημοσ.

νομιμο ειναι.η γραμμη παραδιδεται στον κατανεμητη.απο εκει και περα εσυ κανεις οτι θες.

β.ναι θα βγαλεις ολο το καλωδιο που παει προς τα πανω στον αερα για να μην σου κανει θεμα η καλωδιωση.εκτος αν εχεις κλεφτη που διαχωριζει για krone ρεγκλετα οποτε οκ δεν χρειαζεται.

Ας μην το σχολιασω

το ιδιο θα ηταν να ειχε τηλεφωνικο κεντρο και να ενωνε με τηλεφωνικο κεντρο 2 οροφους οπως γινεται στην εταιρεια.ο οτε και ο παροχος σου φερνει την γραμμη μεχρι κατω.δεν κλεβεις τον γειτονα.

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση, υπάρχει στην πολυκατοικία βοχ από τον οτε αντί για κατανεμητή. Από το οτε έρχεται το κεντρικό καλώδιο και συνδέονται όλα τα ζευγάρια σε δυο ρεγκλετες και πάνω σε αυτές συνδέεται ένα άλλο καλώδιο του οτε και φεύγει σε μικρά κουτάκια και μέσα στα ζεύγη που έχει αυτό είναι και το δικό μου.   

Μπορώ να ξεσυνδέσω το δικό μου ζευγάρι και να τραβήξω από το βοχ απευθείας στο διαμέρισμα με utp;  

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση, υπάρχει στην πολυκατοικία βοχ από τον οτε αντί για κατανεμητή. Από το οτε έρχεται το κεντρικό καλώδιο και συνδέονται όλα τα ζευγάρια σε δυο ρεγκλετες και πάνω σε αυτές συνδέεται ένα άλλο καλώδιο του οτε και φεύγει σε μικρά κουτάκια και μέσα στα ζεύγη που έχει αυτό είναι και το δικό μου.   

Μπορώ να ξεσυνδέσω το δικό μου ζευγάρι και να τραβήξω από το βοχ απευθείας στο διαμέρισμα με utp;  

αν και τα λες λιγο παραξενα οπως τα λες και θα ηθελα απο περιεργεια φωτογραφια για να δω πως ειναι :P εν τουτοις η απαντηση ειναι οτι ναι μπορεις απο την χωνευτη να αποσυνδεσεις το υπαρχον καλωδιο που παει στο σπιτι(ραζιμ) και να τραβηξει Utp.δεν εχεις δικαιωμα να ανοιξεις το αρχικο κουτακι του οτε που εχει πανω κατι νουμερα και που απο κατω φευγει καλωδιο μαυρο μεσα σε σωληνα.αν θες ριξε και μια ματια στο θεμα του Link στην υπογραφη μου

τα καλωδια μπορεις να τα ενωσεις ειτε στριβοντας τα οπως ειναι τωρα λογικα και να βαλεις απεξω θερμοσυστελομενο για μονωση.(ο οτε δεν βαζει θερμοσυστελομενο αλλα μια βλακεια σαν θερμοσυστελομενο που περναει ομως η υγρασια λιγακι) ειτε μπορεις να βαλεις 3m scotchlok.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...