Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθηστε ρε παιδιαα!! :shock: 
ειμαι στον ote και θελω να αλλαξω εταιρια με οικονομικο συμβολαιο θελω λοιπον την γνωμη σας. Εχω κοιταξει στη forthnet στην hol  και στην cyta. Το πιο οικονομικο συμβολαιο ειναι στην cyta και μου παραχει αυτα που χρειαζομαι. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη σε θεμα τηλεφωνου ithernet και πληρωμων. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας!! B)
  :D 

Δημοσ.

Εγω παντως με την cyta ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος..Αν δεν εχεις προβλημα που σε περιπτωση διακοπης ρευματος δεν θα εχεις τηλεφωνο,τοτε επελεξε την αφοβα. (γνωμη μου παντα ετσι)

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς και προς Wind  μεριά, ακούω πολύ καλά λόγια και έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές 

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς και προς Wind  μεριά, ακούω πολύ καλά λόγια και έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές 

η wind έχει κάνει αύξηση τιμών το τελευταίο διάστημα και ο οτε είχε πάντοτε υψηλές τιμές . Θερώ ότι η forthnet αυτή τηνπερίοδο έχει τις καλύτερες τιμές και καλό δίκτυο άπο ότι ακούω

Δημοσ.

α.cyta αν αλλαξεις το ρουτερ χανεις τηλεφωνια.wind εχουν αναφερθει κατι σουρσιματακια.

forthnet αν δεν βιαζεσαι παιζει να βγει προσφορα παλι προς christmas.αν δεν βιαζεσαι παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...