Apostolis Stamatiadis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 βοηθηστε ρε παιδιαα!! ειμαι στον ote και θελω να αλλαξω εταιρια με οικονομικο συμβολαιο θελω λοιπον την γνωμη σας. Εχω κοιταξει στη forthnet στην hol και στην cyta. Το πιο οικονομικο συμβολαιο ειναι στην cyta και μου παραχει αυτα που χρειαζομαι. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη σε θεμα τηλεφωνου ithernet και πληρωμων. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας!!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Η cyta έχει voip τηλεφωνία, no Internet no telefon, no deh no telefon
fatsas1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως με την cyta ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος..Αν δεν εχεις προβλημα που σε περιπτωση διακοπης ρευματος δεν θα εχεις τηλεφωνο,τοτε επελεξε την αφοβα. (γνωμη μου παντα ετσι)
morby Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν κοιτάς και προς Wind μεριά, ακούω πολύ καλά λόγια και έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές
tig Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν κοιτάς και προς Wind μεριά, ακούω πολύ καλά λόγια και έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές η wind έχει κάνει αύξηση τιμών το τελευταίο διάστημα και ο οτε είχε πάντοτε υψηλές τιμές . Θερώ ότι η forthnet αυτή τηνπερίοδο έχει τις καλύτερες τιμές και καλό δίκτυο άπο ότι ακούω
takis1979 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 22ε το χρονο απεριοριστα αστικα υπεραστικα + μεχρι 24 ιντερνετ δηλαδη οι αλλοι ποσο το εχουν ?
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 α.cyta αν αλλαξεις το ρουτερ χανεις τηλεφωνια.wind εχουν αναφερθει κατι σουρσιματακια. forthnet αν δεν βιαζεσαι παιζει να βγει προσφορα παλι προς christmas.αν δεν βιαζεσαι παντα.
takis1979 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα βγει προσφορα σε ολες τις εταιριες οπου να ναι οποτε καλο ειναι να περιμενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα