mtzs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 το πηγα σε μαστορα , ιδιο προβλημα , αλαξε παστα καθαρισμα κλπ. επαιζε για 1-2 βδομαδες κ παλι τα ιδια... θα το ξαναπαω μες τη βδομαδα να το δουνε παλι... 80 ευρω πηρε...τι σκατα εκανε... Αφου εγραψα πιο πανω οτι και να το κανει ο μαστορας θα στο ξαναβγαλει κατα 80% Η ιδια δουλεια θα γινεται μεχρι να τα φτυσει εντελως. Κακως πληρωνετε γι αυτο
kosmasgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 To 80αρι που πήρα στα χέρια μου εγώ απλά κολλούσε στο πρώτο 15λεπτο gaming , αλλα δεν άναβε κανένα λαμπάκι. Το έκανα βίδες καθάρισα τα πάντα και με ισοπροπυλική αλκοόλη CPU και GPU απο τα υπολοίματα πάστας. Ξαναπέρασα σε όλη την επιφάνεια τους ένα στρώμα πάστας και συγκεκριμένα την IC Diamond 7 και μετά απο ώρες δεν παρουσιάστηκε τίποτα. Δεν θυμάμαι αν παρουσιαζόταν θέρμανση στο πλαστικό του fat αλλα τώρα όσες ώρες δούλεψε ήταν ψυχρο σχετικά. Ευχαριστώ τον φίλο που μου στειλε το αρχείο με τις οδηγίες για να το λύσω Αλλωστε πιάνουν τα χέρια μου
mtzs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 To 80αρι που πήρα στα χέρια μου εγώ απλά κολλούσε στο πρώτο 15λεπτο gaming , αλλα δεν άναβε κανένα λαμπάκι. Το έκανα βίδες καθάρισα τα πάντα και με ισοπροπυλική αλκοόλη CPU και GPU απο τα υπολοίματα πάστας. Ξαναπέρασα σε όλη την επιφάνεια τους ένα στρώμα πάστας και συγκεκριμένα την IC Diamond 7 και μετά απο ώρες δεν παρουσιάστηκε τίποτα. Δεν θυμάμαι αν παρουσιαζόταν θέρμανση στο πλαστικό του fat αλλα τώρα όσες ώρες δούλεψε ήταν ψυχρο σχετικά. Ευχαριστώ τον φίλο που μου στειλε το αρχείο με τις οδηγίες για να το λύσω Αλλωστε πιάνουν τα χέρια μου Το θεμα Κοσμα ειναι να προλαβεις να το ανοιξεις πριν σου βγαλει το YLOD. Μεχρι εκει σωζεται. Ακομη και οταν ακους τον ανεμιστηρα να δουλευει σε ψηλες στροφες και να ακουγεται δυνατα. Οσο εχει εικονα και δε σβηνει ειναι ενταξει. Σε αυτο το σημειο ομως εχεις 1-2-5 λεπτα να προλαβεις να το σβησεις και να αλλαξεις παστες, καθαρισμα και τα συναφη. Το ολο ζουμι ειναι εκει. Να μη ξανανοιχθει η κονσολα μεχρι το καθαρισμα. Αμα βγαλει YLOD τοτε δωσε χαιρετισματα.
tsakonas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αφου εγραψα πιο πανω οτι και να το κανει ο μαστορας θα στο ξαναβγαλει κατα 80% Η ιδια δουλεια θα γινεται μεχρι να τα φτυσει εντελως. Κακως πληρωνετε γι αυτο To αστειο ειναι οτι με 10-20 ρεσταρτ, ξεκιναει και παιζει για μερες... μου ειπε ο μαστορας να το παω να το ξαναδει... αν το ξανακανει δε θα ασχοληθω και απλα θα το ανοιγω με 20 πατηματα αντι 1 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα