Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

θα ηθελα μια βοηθεια για το προβλημα στο ps3 ..

Ειναι το fat το παλιο και κανει το προβλημα που αναφερω στον τιτλο.

Αναβει για λιγο το πρασινο μετα κιτρινο για πολυ λιγο και τελος αναβοσβηνει το κοκκινο.

Προφανως θελει reballing/ζεσταμα η μητρικη κτλ ?

Δημοσ.

Επι τι ευκαιρία ενός φίλου μου ανοίγει και κολλάει στα games και βγάζει κίτρινο λαμπάκι. Εχει και αυτός  το fat 80gb. Υπάρχει κάποιος οδηγός να το ανοίξω να το περάσω πάστα ?

Δημοσ.

Επι τι ευκαιρία ενός φίλου μου ανοίγει και κολλάει στα games και βγάζει κίτρινο λαμπάκι. Εχει και αυτός  το fat 80gb. Υπάρχει κάποιος οδηγός να το ανοίξω να το περάσω πάστα ?

Εχεις π.μ

• Like 1
Δημοσ.

YLOD

Ακριβως οπως το ειπες μεχρι να στο ξανακανει

Εχεις PM... :-D

Μου καπηλευεσαι το νημα αλλα συγχωρησαι..

Δημοσ.

μην ασχοληθεις καν...και να το φτιαξεις παλι θα στο ξαναβγαλει...πηγαινε για αντικατασταση απο cometron αν σε περνει οικονομικα.

Δημοσ.

μην ασχοληθεις καν...και να το φτιαξεις παλι θα στο ξαναβγαλει... συμφωνω απολυτα το ειπα και παραπανω :)

πηγαινε για αντικατασταση απο cometron αν σε περνει οικονομικα. Διαφωνω καθετα :P

H commetron απ οσο ξερω ζητουσε 140 ευρω για αντικατασταση και θα σου δωσει refurbished (μεταχειρισμενη) κονσολα. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι με αυτη τη τιμολογιακη πολιτικη ωστε να σε συμφερει. Αλλα θα συμφερει μονο αν σου δινει αλλη με κατω απο 100 ευρω.

Με 140-150 παιρνεις μεταχειρισμενο αν ψαχτεις καλα και πουλας ενα 50ρακι τη κονσολα σου για ανταλλακτικα.

Κι ακομη καλυτερα με λιγο παραπανω βρισκεις PS3 με CFW

Ασε που 150 θα κανουν τα καινουρια PS3 σε ενα μηνα. περνεις ενα 12αρι που λεει ο λογος βαζεις μεσα τον σκληρο που εχεις επανω τωρα και θα σαι οπως πριν και καλυτερος.

• Like 1
Δημοσ.

Να μη δοκιμασω καθαρισμο ξερω γω ή κανα τροφοδοτικο ?

Η στανταρ μητρικη ? 

Τελεια και παυλα ?

Δημοσ.

Δοκιμαζεις καθαρισμο και αλλαγη παστας.

Μετα πραττεις αναλογα Αν ηταν τροφοδοτικο δε θα ανοιγε η θα ανοιγε και θα εσβηνε χωρις κιτρινο λαμπακι

Δημοσ.

Καλησπερα . 

Απο χθες μπηκα κι εγω στο club των θυματων του  ΥLOD . Εχω εδω και 6 χρονια το ps3  - 60 gb. ( την πρωτη βαρια κονσολα ) και το τελευταιο 6μηνο εκανε πολυ θορυβο το μηχανημα  λογω του ανεμιστηρα   ουτε  Boeing 747 να ηταν . Μια φορα  πριν απο 2 μηνες μου χτυπησε το καμπανακι με ακριβως αυτη την συμπεριφορα  ( πρασινο - κιτρινο και κοκκινο παλομενο ) , το εκλεισα και το ανοιξα την επομενη μερα και ολα ο.κ ξαναπαιξε . Χθες ομως δεν μου χαριστηκε , εσβησε ξαφνικα εκει που ημουν ετοιμος να σουταρω τριποντο με τον Σπανουλη στο 2 K 14  σε on line ματς με ενα φιλο . Προσπαθησα με επανειλημενα restart να του κανω ανανηψη αλλα τιποτα , μονο τεχνικες αναπνοες που δεν του εκανα και φιλι της ζωης που δεν του εδωσα   :-D  Μια συμβουλη θα παρω απο καποιον φιλο που γνωριζει το προβλημμα ? Να το παω στη SONY ? ποσο θα κοστισει η επισκευη περιπου και ποσο χρονο θελουν να μου το φτιαξουν ? Γνωριζει κανεις καποιον που να μπορει να το φτιαξει με μικροτερο κοστος απο τη SONY ? 

Ευχαριστω  :-)

Δημοσ.

Η Sony - Cometron που ειναι η αντιπροσωπεια της οσον αφορα τα PS3 δεν φτιαχνει YLODαρισμενα ΠΣ3

Κανει αυτο που εγραψα στο ποστ#7

παραδιδεις αυτο που εχεις και με ενα αντιτιμο των 140 ευρω σου δινει αλλο refurbished

ορισμενοι που τα φταχνουν 3rd party μαγαζια και αλλοι τεχνικοι το κανουν για 50 ευρω πανω κατω.

Αργα η γρηγορα ομως θα σου ξαναβγαλει YLOD. Οποτε αν εχεις 50αρια για πεταμα πραττεις αναλογα :)

Μονος σου οτι κανεις η αν εχεις καποιο γνωστο/φιλο να σου αλλαξει παστες και να κανεις reflow τη μητρικη, και οσο κρατησει.

Ενας γνωστος του εβαλε και ποτενσιομετρο για να λειτουργει τον ανεμιστηρα σε υψηλοτερες στροφες και το εχει σωσει καπως αλλα δεν του ειχε βγαλει YLOD. του ειχε αλλαξει παστες οταν δουλευε ψηλα ο ανεμιστηρας

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τζιφος ..

Το ανοιξα αλλα δεν ειχε σκονες η ψυχτρα ..

Λιγα πραγματα ..

Το καθαρισα κτλ κτλ το ξαναμαζεψα αλλα παλι τα ιδια ..

Δεν αξιζει καν να συνεχισω να ασχολουμαι ...

Εβγαλε τα λεφτα του 6-7 χρονια που ζει ..

Τωρα τελος ..

Κυριοι σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας .

Δημοσ.

Οπως ειπες τα εβγαλες τουλαχιστον τα λεφτα σου, αν δεν θες να μπεις στην διαδικασια να το επισκευαζεις πουλα το 20-30 ευρω για ανταλακτικα. Υπαρχουν φημες οτι η σονυ θα ριξει και αλλο τις τιμες του ps3 τωρα που κυκλοφορησε το ps4 αν θελεις μπορεις να περιμενεις λιγο για το price drop. Ειναι λιγο τραγικο παντως κονσολες 6-7 ετων να τα φτηνουν, οταν το original snes και gameboy που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο, λειτουργουσαν αψογα ακομα.

Δημοσ.

Δεν εχω τα εργαλεια να το επισκευασω ακομα και να ηθελα...

Αν ξερει κανενας κανα καλο πιστολι θερμου αερα σε καλη τιμη θα το παιρνα ..

Για την εμπειρια περισσοτερο να δω αν κανουν δουλεια ..

Να τα δοκιμασω και σε λαπτοπ κτλ κτλ ..

Εχω ανοιξει και σχετικο θεμα στα Hardware ..

Δειτε εδω ..

Δημοσ.

το πηγα σε μαστορα , ιδιο προβλημα , αλαξε παστα καθαρισμα κλπ. επαιζε για 1-2 βδομαδες κ παλι τα ιδια... θα το ξαναπαω μες τη βδομαδα να το δουνε παλι... 80 ευρω πηρε...τι σκατα εκανε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...