Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Μετα από πολύ ψάξιμο για την αγορά laptop κατέληψα στο παρακάτω δίλλημα http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=65030&pcode=SHOW_PROD65030 και http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2368 Το budget μου είναι 1000€ και η χρήση κυρίως autocad και κατά δεύτερο λόγο photoshop και premiere . Το 5737 μου προξενεί εντύπωση πως από θέμα χαρακτηριστικών παρόλο που είναι πιο καινούργιο μοντέλο υστερεί πολύ σε επεξεργαστή και ότι δεν παίρνει ssd πράγμα που θεωρώ σημαντικό. Σίγουρα θα πάρω dell οπότε δεν θέλω προτάσεις από άλλες εταιρείες . Λοιπόν πιο από τα 2???

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε,ενδιαφέρομαι κ γω να αγορασω το dell 5737 και όντως υστερεί σε ταχύτητα επεξεργαστή αλλά νομίζω ότι παίρνει κανονικά ssd,βάζοντας τον στην θέση του sata

Δημοσ.

Τα 2 laptop δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Ο 7720 έχει επεξεργαστή Core-Ix 3ης γενιάς, κανονικής ισχύος και κατανάλωσης.

Ο 5737 έχει επεξεργαστή Core-Ix 4ης γενιάς, χαμηλής ισχύος και κατανάλωσης.

Ουσιαστικά ο 7720 είναι περσινό μοντέλο, και το αντίστοιχο του 5737 πέρυσι ήταν το 5721 (ο 5737 είναι ακριβώς ίδιος εξωτερικά με τον 5521).

Έως τώρα δεν έχει ανακοινώσει η Dell της ανανέωση του 7720 με Haswell επεξεργαστές.

Ό 5737 υπερτερεί στην κατανάλωση και τις θερμοκρασίες.

Ο 7720 έχει χώρο συνολικά για 3 σκληρούς (1 msata και δύο κανονικούς), έναντι ενός του 5737. Έχει subwoofer. Έχει anti-glare οθόνη. Έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τέλος, η cpu δεν είναι κολλημένη στη μητρική (χαμηλότερο κόστος σε περίπτωση που μετά από καιρό τα φτύσει η μητρική, δυνατότητα αντικατάστασης της cpu).

Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε λίγο καιρό μήπως και αποφασίσει η Dell, τελευταία και καταϊδρωμένη, να βγάλει laptop με κανέναν i7-4700MQ στο χιλιάρικο.

Από τις προτάσεις των άλλων εταιριών νομίζω πως κορυφαία είναι αυτή της Acer, το Acer V3-772 (http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-V3-772G-747A321-Notebook.93916.0.html)

Δημοσ.

επίσης λεπτομέρεια αλλά βασική για μένα το 5737 δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο σε αντίθεση με το 7720 που έχει

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις ότι το χρειάζεσαι για photoshop, premiere kai autocad, κοίταξε και το ότι το ένα laptop έχει panel 1920x1080 και το άλλο 1600x900, έχει 8GB ram παραπάνω και την Ati 8870m για 2η Gpu (με ενσωματωμένη την intel HD 4400 στον επεξεργαστή).

Δημοσ.

Το 7720 είναι end of life μοντέλο οποίος πρόλαβε-πρόλαβε το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα είναι με την οθόνη 1600χ900 και δεν αξίζει να το πάρει κάποιος , εκτός αν βρείτε κάπου κάποιο ξεχασμένο κομμάτι με την καλή οθόνη.

Δημοσ.

Το 7720 είναι end of life μοντέλο οποίος πρόλαβε-πρόλαβε το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα είναι με την οθόνη 1600χ900 και δεν αξίζει να το πάρει κάποιος , εκτός αν βρείτε κάπου κάποιο ξεχασμένο κομμάτι με την καλή οθόνη.

δεν αξίζει λόγω οθόνης; αν θες anti-glare οθόνη, 3 σκληρούς και cpu σε socket ποιο άλλο Dell υπάρχει και σε τι τιμή;

Δημοσ.

δεν αξίζει λόγω οθόνης; αν θες anti-glare οθόνη, 3 σκληρούς και cpu σε socket ποιο άλλο Dell υπάρχει και σε τι τιμή;

δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά όσο και αν έχω ψάξει, με αυτά που καταλαβαίνω από κριτικές κλπ νομίζω το 7720 είναι ευκαιρεία και ας μην είναι full hd, σε θέμα ταχύτητας και κατασκευής βλέπω πως είναι κατα πολύ καλύτερο από το 5737

Δημοσ.

από όσο είδα το 5737 κυκλοφορεί και με Linux αν σε ενδιαφέρει και με 3 χρόνια εγγύηση , γενικότερα όμως εξακολουθώ να θεωρώ το 7720 καλύτερη επιλογή

Δημοσ.

είναι εύκολο να μας πεις αν κατέληξες σε κάποιο από τα δύο? παρόμοιο δίλλημα έχει φίλος και θα θέλα αν είναι εύκολο εντυπώσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα,

θα ήθελα εντυπώσεις από κατόχους αυτών των δύο λάπτοπ για πράγματα που δεν φαίνονται στα χαρτιά, όπως η οθόνη και η ποιότητα κατασκευής. προτιμώ το 7720 αλλά με προβλημάτισαν καποια σχόλια για την οθόνη που δεν είναι fullhd:

www.insomnia.gr/topic/509616-αγορά-laptop-γύρω-στα-900-ευρώ/page-2

ευχαριστώ.

καλησπέρα,

θα ήθελα εντυπώσεις από κατόχους αυτών των δύο λάπτοπ για πράγματα που δεν φαίνονται στα χαρτιά, όπως η οθόνη και η ποιότητα κατασκευής. προτιμώ το 7720 αλλά με προβλημάτισαν καποια σχόλια για την οθόνη που δεν είναι fullhd:

www.insomnia.gr/topic/509616-αγορά-laptop-γύρω-στα-900-ευρώ/page-2

ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...