Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,εχω ενα sony ericsson w595 και θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο καινουργιο μου note 3...πως θα το κανω αυτο???υπαρχει τροπος να συνδεθουν αυτα τα 2 τουλαχιστον για να στειλω επαφες κτλ..(???)
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Με το kies δεν μπορείς οχι δεν εβγαλα ακρη....πρωτον δεν εχει πουθενα επιλογη για αλλα πραγματα μονο για εικονες,ηχο και κατι αλλο ακυρο...
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πες μου λιγο,ποια η δυσκολια στο να τις μεταφερεις; Εννοω...και εξηγω... Το προβλημα σου ειναι οτι το sony εχει την κανονικη sim,ενω το note 3 εχει την microsim,και δεν μπορεις να την τοποθετησεις στο 3; Πες ακριβως το προβλημα που αντιμετωπιζεις,ωστε να καταλαβουμε,και να σου πουμε πως να το κανεις. Δοκιμασες με bluetooth; http://www.youtube.com/watch?v=YgOdMXr9Zvg 1
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πες μου λιγο,ποια η δυσκολια στο να τις μεταφερεις; Εννοω...και εξηγω... Το προβλημα σου ειναι οτι το sony εχει την κανονικη sim,ενω το note 3 εχει την microsim,και δεν μπορεις να την τοποθετησεις στο 3; Πες ακριβως το προβλημα που αντιμετωπιζεις,ωστε να καταλαβουμε,και να σου πουμε πως να το κανεις. Δοκιμασες με bluetooth; http://www.youtube.com/watch?v=YgOdMXr9Zvg οι επαφες μου βρισκονται στο sony (και στο τηλεφωνο και στη sim...υπαρχει και ως backup στο memory stick)εγω θελω ενα software η κατι τετοιο τελοσπαντων που να μπορεσω να τραβηξω τις επαφες απο το sony και αν τις περασω στο note 3...microsim δεν εχω ακομα...
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Χωρις sim καρτα,ανοιγει το samsung; εν παση...αυτο ειναι αλλο. Δοκιμασες να κατεβασεις το sony ericsson pc suite,και να κανεις Backup τις επαφες σου;νομιζω ολα σε ενα φορματ cvs,ή text κλπ,και μετα,βαζοντας το kies να το μεταφερεις στο samsung. http://www.sonymobile.com/gr/tools/sony-ericsson-pc-suite-16/ Εγω επειδη τις ειχα ολες τις επαφες και τις εχω στη sim,απλα πηρα ενα ανταπτορα απο microsim σε sim,την εβαλα στο παλιο κινητο,τις εκανα αντιγραφη,και ημουν ετοιμος. Εβαλα μετα την microsim στο s3,και τις εκανα αντογραφη μετα στο κινητο. Με το bluetooth που σου ειπα,δοκιμασες; edit:στο memory stick,που τις εχεις,με τι καταληξη,ειναι σωσμενες;για δες λιγο.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 το εκανα με bluetooth...ευχαριστω παντως,νομιζα οτι θα ηταν πιο ''πολυπλοκο''...
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 το εκανα με bluetooth...ευχαριστω παντως,νομιζα οτι θα ηταν πιο ''πολυπλοκο''... Ωραιος. Σημερα ειχα περασει μια βολτα απο Πλαισιο,και το ειχα δει.Πολυ ωραιο και δυνατο smart. Καλοριζικο σου ευχομαι.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος. Σημερα ειχα περασει μια βολτα απο Πλαισιο,και το ειχα δει.Πολυ ωραιο και δυνατο smart. Καλοριζικο σου ευχομαι. ευχαριστω πολυ...εμενα ειναι το πρωτο μου γενικα τα αλλαζω πολυ αργα(4 με 5 χρονια) να φανταστεις το τελευταιο μου ηταν ενα w995 και χαλασε και κατεληξα με το παλιοτερο w595 που ηταν μελους της οικογενειας.... ...εχω παθει πλακα με την κινηταρα παντως
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βαλε ταινιες(και καθισε το βραδυ να τις απολαμβανεις στην 1920*1080 αναλυση),οτι προγραμματα θελεις για τις δουλειες σου,και μην το λυπασαι! Πολυ ωραια επιλογη.Μολις ερθει και το σωστο 4,3 και αργοτερα το 4,4 android,θα το αλλαξεις μετα απο 6-7 χρονια.Και'γω 4-5 χρονια αναβαθμιζω. Οτι θες,εδω ειμαστε.Καλο βραδυ. ΑΝ θελησεις εξτρα χωρο,ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ αλλη microsd εκτος απο samsung.Για να μην εχεις προβληματα,και ξοδευτεις τσαμπα.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βαλε ταινιες(και καθισε το βραδυ να τις απολαμβανεις στην 1920*1080 αναλυση),οτι προγραμματα θελεις για τις δουλειες σου,και μην το λυπασαι! Πολυ ωραια επιλογη.Μολις ερθει και το σωστο 4,3 και αργοτερα το 4,4 android,θα το αλλαξεις μετα απο 6-7 χρονια.Και'γω 4-5 χρονια αναβαθμιζω. Οτι θες,εδω ειμαστε.Καλο βραδυ. ΑΝ θελησεις εξτρα χωρο,ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ αλλη microsd εκτος απο samsung.Για να μην εχεις προβληματα,και ξοδευτεις τσαμπα. τωρα 4.3 εχει....4.4 κιτκατ εννοεις ε???(τα εψαξα τα θεματα) .....μικροsd μονο samsung ε...???γιατι....???
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Οτι καρτα μνημης και να βαλεις δεν υπαρχει θεμα...Ισα ισα η sandisk το εχει ψαξει περισσοτερο απο τη Sammy στο συγκεκριμενο κομματι.. Προχθες μου εκανε update και το τηλεφωνο αλλαξε αρκετα...Για 4.3 μιλαω παντα.
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Οτι καρτα μνημης και να βαλεις δεν υπαρχει θεμα...Ισα ισα η sandisk το εχει ψαξει περισσοτερο απο τη Sammy στο συγκεκριμενο κομματι.. Προχθες μου εκανε update και το τηλεφωνο αλλαξε αρκετα...Για 4.3 μιλαω παντα. Εγω ειχα σε s3 Sandisk extreme κλπ,και παπαλα! .....μικροsd μονο samsung ε...???γιατι....??? Η Sandisk και μερικες αλλες,εχουν κατι θεματακια με τα Samsung. Αλλωστε οι τιμες ειναι οι ιδιες,οποτε γιατι να μην παρεις Samsung;ασε που ειναι και πολυ γρηγορες.Πολυ αξιοπιστες.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εγω ειχα σε s3 Sandisk extreme κλπ,και παπαλα! τωρα εγω ποιον ν'ακουσω.....????
Hawk7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 τωρα εγω ποιον ν'ακουσω.....???? Εγω σου λεω τι προβλημα ειχα,εσυ μπορει να μην το'χεις.Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου παντα,αλλα οπως ειπα,ιδια τιμη περιπου,αρκετα γρηγορη,samsung καρτα σε Samsung κινητο,γιατι να μην την επιλεξεις;λογικα ερωτηματα θετω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα