Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παλεύω με τη Registry.. παλεύω με καμιά ιδέα από το Web.. με ενημερώσεις.. κατέβασμα το νέο Installer..Τίποτα.Ουσιαστικά πάω να απεγκαταστήσω ένα Fw/Av και δεν βγαίνει γιατί....και έτσι είπα να κάνω contact to support personnel.
rfc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε απο safe mode μηπως και βγει Αυτο που λεει ο φιλος εδω κανε και παραλληλα ψαξε μηπως υπαρχει καποιο ειδικο tool για αυτη τη δουλεια. Εκεινη την ωρα φροντισε ακομη να μην ακους Παολα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ^ Πάτα το τελευταίο Link μου αν θέλεις να ακούσεις Πάολα. Έχω και Βέρτη.Αν και νομίζω πως τα "σκυλιά" δεν έχουν πέραση σε ελληνικό Forum. Εσείς είστε συμβατοί με τρελές καινοτομίες που παίζουν σε αυστηρές ηλεκτρονικές οκτάβες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά, δεν έπαιζε ρόλο για το COMODO συγκεκριμένα.Γενικά έχει θέμα. Την υπηρεσία δεν την βρίσκω, άρα μάλλον δεν τρέχει. Όταν προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση βγάζει ένα άκυρο error. (Από το official site το βρίσκω για XP/VISTA/Server).Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Gtr34 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το comodo internet security θέλεις να κάνεις uninstall ; Αν είναι αυτό ρίξε μια ματιά στο link http://forums.comodo.com/install-setup-configuration-help-cis/uninstaller-tool-for-comodo-products-t71897.0.html
άδικος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά, δεν έπαιζε ρόλο για το COMODO συγκεκριμένα. Γενικά έχει θέμα. Την υπηρεσία δεν την βρίσκω, άρα μάλλον δεν τρέχει. Όταν προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση βγάζει ένα άκυρο error. (Από το official site το βρίσκω για XP/VISTA/Server). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αυτό το δοκίμασες και δε δούλεψε δηλαδή;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ρε συ άδικε.. έκανα το part.1 με το Merge του κατεβατού στο Registry. Στο part.2 μάλλον μου λέει να βρω το Service. Δεν υπάρχει, εκτός και αν δεν ξεκινάει με την λέξη "Windows.."!
thomasG4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Λογικά κάτι έχει πάθει το service από κάποιο malware. Δοκίμασε αυτό, μήπως το διορθώσει. http://support.microsoft.com/kb/929833
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 http://support.microsoft.com/kb/929833 Πωωω δες εδώ Σαββατιάτικα.. Μια ζωή τα ίδια, ενώ και καλά κάνω σεμινάριο σωστής χρήσης. Βαρέθηκα μάλλον μετά από τόσα χρόνια. Δεν ασχολιόμουν με κούκλες γ^μώ το φελέκι μου μικρή. Απόλυτη άγνοια, το μόνο σολούσιον.
thomasG4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στο χωριό μου λένε: Μια μέρα που δεν μαθαίνεις κάτι καινούριο, είναι μια άχρηστη μέρα. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ..και έφτιαξε. Τη τύχη μου με τις κρύες νύχτες γνώσης. Απλά εμφανίστηκε μετά από Restart στο msiconfig. Ευχαριστώ παιδιά.. μου είχε σπάσει τα νεύρα σε πόσες εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα