LuLa69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας επείγοντος το σύστημα μου είναι το έξεις GigaByte P67A-D3-B3 Total Memory : 4GB DIMM DDR3 (Corsair CMX4GX3M2A1600C9 ) Processor : Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 460 CoolerMaster GX Series 750W PSU το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά παγώνει το pc Σε διάφορες χρονικές στιγμές και πάντα όταν έχω το ανοιχτό το bowser ίσως είναι τυχαίο άλλα όταν έβλεπα ταινία η επίσης κάποιο παιχνίδι δεν έκανε κάτι... έχει τύχη να μην παγώσει τέλειος άλλα για λιγα δευτερόλεπτα και μετά ακούγετε απο τα ηχεία κατή μπιιπ μπιιπ τώρα τελευταία όμως κολάι για τα καλά και αφού κάνω επανεκκίνηση για να το συνέφερω δεν δύνη σήμα η κάρτα γραφικών ενώ το pc έδειχνε να τρέχει κάποιος φίλος είπε οτι ίσως είναι τα ρεύματα για αυτό έβγαλα ένα screen άλλα δεν ξερω τι σημαίνουν η τιμές αυτό που είναι σε κύκλο μεταβάλετε συνεχεία σας παρακαλώ οποίος ξέρει σας βοηθήσει
aris1986 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Mπα κομπλε εισαι! Απλα δες σκληρο με κανενα hd sentinel ή παιζει να ναι τροφοδοτικο. Εμενα τροφοδοτικο οταν πεθαινε μου κανε αυτο το πάγωμα. Edit: Sorry δεν ειδα που εγραψες οτι σου μεταβάλεται. Ίσως παιζουν καμια διαρροη τα καλωδια του PSU.
LuLa69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ναι το -12v δεν ειναι σταθερό μεταβάλετε ανάμεσα σε -3.744 μέχρι -4.048 το εχω δει ευχαριστώ για την απάντησή
Demon Lord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βασικά να μπει από το bios να το δει γιατί και εμένα στη 12άρα δίνει 7,5 περίπου αλλά στο bios 12,3!
driftingcris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ρευματα θα δεις απο bios αν θες σωστες ενδειξεις. ρε παιδια τι τροφοδοτικο η σκληρο? αν ηταν κατι απο αυτα δεν θα κολλουσε σε παιχνιδια που ζοριζουν παραπανω απο ενα browser? μηπως εκανες κανα overclock?
sleepy_head Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα, μήπως μπορείς να μου πείς αν τελικά βρήκες λύση/τί έφταιγε? Έχω το ίδιο πρόβλημα (πάγωμα υπολογιστή) και την ίδια μητρική/επεξεργαστή. Δεν έχει σημασία αν έχω ανοιχτό κάποιο browser, παγώνει είτε βλέπω κάποιο stream ή βλέπω κάποια ταινία κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα