Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα από προχθές που αποφάσισα να συνδέσω το pc μέσω ethernet. Δεν μου κάνει σύνδεση έχει ένα κίτρινο τρίγωνο κάτω δεξιά που δείχνει το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης, επίσης στην διαχείριση συσκευών ο ελεγκτής Ethernet και ο ελεγκτής διαύλου SM βγάζουν και τα δύο το αυτό το μήνυμα : " Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28) Για να εγκαταστήσετε πάλι τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Επανεγκατάσταση προγράμματος οδήγησης" " κάνω αυτό που λέει και μου λέει μετά πως δεν είναι δυνατό τα windows να βρουν λογισμικό προγράμματος οδήγησης για αυτήν την συσκευή. Ούτε και μου λέει το όνομα της συσκευής η τίποτα παρόμοιο να δω μήπως μπω στο site του κατασκευαστή της και κατεβάσω τους drivers. Τι μπορώ να κάνω σ΄αυτήν την περίπτωση?
guardianx71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου αυτά τα κατεβάζεις από το site του κατασκευαστή της μητρικής σου
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ASUSTeK Computer INC. P5KC (LGA775) αυτά είναι τα στοιχεία της motherboard και μπήκα εδώ http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5KC&p=1&s=22 κατέβασα τους drivers για LAN και δεν έγινε τίποτα μήπως έκανα κάτι λάθος?...
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 βρες το μοντελο της μητρικης και μπες στο site.επισης αν εχεις το cd Ολα ειναι εκει μεσα.το sm bus ειναι το chipset(intel)
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αυτό έκανα και δεν μου παίζει το cd τώρα που το δοκίμασα :S.δεν το αναγνωρίζει καν... Επίσης το άλλο κουλό είναι όταν πάω να ανοίξω το σύστημα από τον πίνακα μου λέει η φόρτωση της σελίδας απέτυχε...τώρα τελευταία τα κάνει αυτά.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αυτό έκανα και δεν μου παίζει το cd τώρα που το δοκίμασα :S.δεν το αναγνωρίζει καν... Επίσης το άλλο κουλό είναι όταν πάω να ανοίξω το σύστημα από τον πίνακα μου λέει η φόρτωση της σελίδας απέτυχε...τώρα τελευταία τα κάνει αυτά. μηπως λεω ειναι και ωρα για κανα format???ασχετο με το αρχικο προβλημα.
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά το θέμα λύθηκε ευχαριστώ πολύ. Μου αναγνώρισε το cd και τα εγκατέστησα από εκεί μέσα. μηπως λεω ειναι και ωρα για κανα format???ασχετο με το αρχικο προβλημα. Είναι ώρα για αναβάθμιση software αλλά άλλο αυτό δεν υπάρχουν τα λεφτά ακόμα γιατί μου "έστησαν" τα παιδιά εδώ πέρα ένα ωραίο pc. p.s Έφαγα άσχημο ιό και μάλλον γι' αυτό όλα αυτά.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά το θέμα λύθηκε ευχαριστώ πολύ. Μου αναγνώρισε το cd και τα εγκατέστησα από εκεί μέσα. Είναι ώρα για αναβάθμιση software αλλά άλλο αυτό δεν υπάρχουν τα λεφτά ακόμα γιατί μου "έστησαν" τα παιδιά εδώ πέρα ένα ωραίο pc. p.s Έφαγα άσχημο ιό και μάλλον γι' αυτό όλα αυτά. μια χαρα.το format το κανεις και μονος.
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αμέ, Έχω απίστευτες γνώσεις πάνω στα pc εγώ δεν έχω ανάγκη κανέναν
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αμέ, Έχω απίστευτες γνώσεις πάνω στα pc εγώ δεν έχω ανάγκη κανέναν στο λεω μηπως εχουν μεινει τιποτα καταλοιπα απο τον ιο.
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αχά το κατάλαβα απλά είπα να πω και εγώ την εξυπνάδα μου. Είχα κάνει scan με MalwareBytes με Βitdifender (379 ειδοποιήσεις )με Avast και με Advanced System Care τα οποία όλο και κάτι βρίσκαν αλλά όχι το σωστό απ' ότι αποδείχθηκε. Μου πέταγαν warnings συνέχεια πάνω από 40 φορές και τα warnings δεν έδειχναν ποτέ τον ιό στην ίδια θέση με το ίδιο όνομα. Τώρα τελευταία δεν μου έχουν ξανά πετάξει τίποτα δεν ξέρω τι έγινε.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ενα formataki παντως ποτε δεν εκανε κακο.αλλιως το αφηνεις ετσι και το βλεπεις στην πραξη
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Format όμως δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω με ασφάλεια και με αυτό εννοώ πως δεν έχω χωρισμένο τον σκληρό σε partitions και ότι και να κάνω θα φύγουν όλα από τον C
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Format όμως δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω με ασφάλεια και με αυτό εννοώ πως δεν έχω χωρισμένο τον σκληρό σε partitions και ότι και να κάνω θα φύγουν όλα από τον C καλο θα ειναι τα αρχεια σου να τα εχεις εις διπλουν οχι για θεμα format αλλα γιαθεμα ασφαλειας.πες οτι χαλαει ο σκληρος τι κανεις?
Avatar21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έλα μου ντε...ναι έχεις δίκιο σε αυτό πρέπει να κάνω ένα backup των αρχείων και να τα αποθηκεύσω και πουθενά αλλού και να χωρίσω σε partitions τον σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα