Mortis19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Σημερα διαβασα οτι σταματα τη λειτουργια του ο winamp και με προφαση αυτο ειπα να δοκιμασω καποιον αλλον audio player. Κατεβασα τον Foobar2000 (αν θελετε προτεινετε καποιον καλυτερο - αν υπαρχει) και φαινεται αρκετα καλος. Απλα εχω καποιες ερωτησεις. Καταρχας, μολις τον ετρεξα αρχισε να προσθετει στο library του τη μουσικη μου. Επειδη γενικα εχω συνηθισει να βαζω μουσικη απ τον windows explorer, αξιζει να εχει αποθηκευμενη ολη τη μουσικη μου ο foobar και να παιζω ο,τι θελω απο κει, ή θα βαρυνει πολυ (γιατι εχω αρκετη μουσικη); Κατα δευτερον, εγκατεστησα στον foobar ενα windows 7 shell intergration (http://wintense.com/plugins/foo_w7shell) και ενω μου βγαζει τωρα κουμπια για παυση next και previous, δε μου βγαζει το album art οπως θα πρεπε. Καμια ιδεα; Γενικα πειτε μου κανα κολπακι ή τιποτα τετοιο αν εχετε για τον foobar...
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω το Samurize έχει scripts για foobar http://www.samurize.com/modules/news/
SouLSLayeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αν πας preferences:media library και κάνεις add directory απ' ότι θυμάμαι την πρώτη φορά θα κάνει ώρα να σκανάρει, αλλά μετά απλά θα το κάνει monitor και ότι θες θα το βρίσκεις αμέσως με ένα ctrl-f. Δεν ξέρω τι παίζει με το component που λες αλλά για να δει τις πιξ στους φακέλους του κάθε σιντί πχ, πρέπει η εικόνα να έχει ένα ορισμένο όνομα που το ορίζεις στο preferences:Display ή κάνεις attach στα αρχεία και τις εικόνες και τελείωσες.
Mortis19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τελικα εσβησα τη library που ειχε βρει γιατι αργουσε λιγο να ανοιξει και οντως ανοιγει πιο γρηγορα τωρα. Οποτε θα το αφησω ετσι (χωρις library) κι απλα θα φορτωνω οτι θελω. Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα script για να μπορω να φορτωνω μουσικη απο φακελους στο foobar (το winamp εγκαταστουσε κατι και οταν παταγα δεξι κλικ σε φακελο ειχε επιλογη play in winamp - κατι τετοιο) ; Επισης, πειτε κανα καλο scriptακι αμα εχετε κατα νου... EDIT: Ακυρο το βρηκα αυτο που ηθελα για τους φακελους. Προτεινετε κανα καλο script αμα θελετε ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα