Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για να αγοράσω μια τηλεόραση 40-46 ίντσες (η απόσταση από την τηλεόραση είναι 2-3,5 μέτρα), επειδή μαζεμένα λεφτά δεν υπάρχουν θα αγοραστεί με δόσεις το πολύ μεχρι 15-20 ευρώ το μήνα ίσως μέχρι τρία χρόνια. Τι θα μπορούσατε να προτείνεται? Εγώ έχω δει αυτήν εδώ http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-LED-46-UE46F5000AW.htm . Αξίζει? είναι καλή? έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ακόμα και σε λιγότερες ίντσες.

Δημοσ.

Ποσο ειναι το μπατζετ σου και ποια ακριβως θα ειναι η χρηση της?

Στις 40 ίντσες 3d και 200hz (40 ευρο ακριβότερη) http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=10050

Σε τετοια αποσταση και 40 ιντσες το ξεχναει το 3D.

Για την αποσταση αυτη το ιδανικο για 3D ειναι οι 55+ ιντσες.

Επισης η τηλεοραση ειναι 100hz πραγματικα και οχι 200hz.

Δημοσ.

Μπάτζετ δεν υπάρχει, θα αγοραστεί με δόσεις των 15-19 ευρώ το μήνα μέχρι 3 χρόνια το πολύ, αλλά σαν συνολικό κόστος δεν κρίνω απαραίτητο να ξεπαρνάει τα 500€. 55+ ίντσες είναι πολύ πιστευώ. Και το 3D δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Δεν έχω και τρομερές απιατήσεις, ταινίες υψηλής ανάλυσης(1080p) θα παίζει,καλό ήχο θα έχει και τα αθλήτικά θα τα βλέπουμε σχετικά καλά στα 50ΗΖ, τώρα για το 3d θα περιμένω τις τηλεοράσεις που δεν θα θέλουν ειδικά γυαλιά :-D .

Δημοσ.

Σου ειπα για το μπατζετ σου πιστευω ειναι οτι καλυτερο.

Θα συμφωνήσω και εγώ.

Είναι η καλύτερη πρόταση, για τα λεφτά που διαθέτεις.

Δημοσ.

Τωρα που πολλα τα μαγαζιά τρέχουν προσφορά 50 άτοκες. Γιατι δεν πας στην 46F6100 σε 36μηνο με 5€ παραπάνω το μηνα??

Σίγουρα φαίνεται καλύτερη απλά δεν θα μου άρεσε την πάρω με 50 δόσεις για τον λόγο ότι μετά τα 2 χρόνια της εγγυήσης να χαλάσει(όχι ότι θα χαλάσει απλά είναι ψυχολογικό) και εγώ να πληρώνω ακόμα. Άντε στα 3 χρόνια κάτι γίνεται.

Τελικά μάλλον θα πάω για την F5000. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...