Προς το περιεχόμενο

bootmgr is missing σε Windows 7 64bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα καινουριο desktop και χθες τον συναρμολογησα και εβαλα τα windows 7 64bit (σε ssd 120 gb, ενω εχω κ εναν ακομη wd sata red 1tb) εκανα εγκατασταση διφορα προγραμματα καθως και τη διαμορφωση του δευτερου σκληρου, αφησα ολο το βραδυ ανοιχτο το Pc γιατι αντεγραφα αρχεια απο εναν εξωτερικο, το πρωι κανω restart κ μου βγαζει bootmgr is missing , μπαινω με το Live usb στο repair των 7 και βαζω bootrec /RebuiltBcd μου βγαζει Total identified Windows installations:1 c:/Windows add installation to boot list? παταω yes και βγαζει element not found, το ιδιο βγαζει και για την εντολη bootrec /FixBoot ενω για το FixMbr βγαζει the operation completed succesfully, οσα restart εκανα και bootara απο το σκληρο συνεχιζει να μου βγαζει bootmgr is missing μπορει καποιος να με βοηθησει; ευχαριστω

Δημοσ.

Αφού πέρασες και mbr τώρα δες στο bios να σιγουρευτείς ότι ο σκληρός φαίνεται σαν πρώτος δίσκος,όχι μόνο στο Boot order,κάποια bios έχουν και ξεχωριστή λίστα για την σειρά των δίσκων.

Δημοσ.

μήπως έχεις πάνω τον εξωτερικό σκληρό που έκανες την αντιγραφή με usb και δεν τον έχεις βγάλει?

βγάλε και δοκίμασε . μπορεί στα boot options να πηγαίνει να ξεκινήσει από usb ( μου βγάζει το ίδιο όποτε αφήνω φλασάκι/σκληρό πάνω με usb)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...