Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα μην περιμένεις να λυθούν τα προβλήματα σου με την onboard... Τα ίδια θέματα με τα USB θα έχεις.

Αν εννοείς ότι θα έχω τα ίδια προβλήματα με το onboard WiFi που έχω και με το usb stick, τότε τουλάχιστον θα ξέρω ότι φταίει το router (έχω αλλάξει 2) + ο πάροχος.

Αν εννοείς ότι τα usb της motherboard πάλι θα έχουν τα ίδια προβλήματα, τότε πάλι κερδισμένος γιατί αποφεύγω τουλάχιστον 1 από τα usb μου :Ρ

Δημοσ.

Powerline είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Το Wifi είναι αναξιόπιστο για να το χρησιμοποιείς στον βασικό σου υπολογιστή.

Δημοσ.

Καλυτερα με κανα powerline παρα με wifi. :)

Εδώ το προσπέρασα... νόμιζα πως εννοούσες καλώδιο σε κάποια καινούρια αργκό..

Powerline είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Το Wifi είναι αναξιόπιστο για να το χρησιμοποιείς στον βασικό σου υπολογιστή.

Και εδώ το ίδιο σκέφτηκα.. αλλά αφού έκλεισα το tab... κάτι ψιλιάστικα και πάτησα ctrl+shift+t.

Πρώτη φορά το ακούω αλλά για να έχουν πέσει δύο προτάσεις.. κάτι κάλο θα γίνεται! Πάω να το τσεκάρω. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Μόνο να είσαι σίγουρος οτι έχεις μόνο δασικό ρεύμα στο σπίτι και οχι τριφασικο .

Αυτό πως μπορώ να το μάθω...; Ρωτάω ηλεκτρολόγο ε;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος ... Νομίζω μπορεις να το δεις και απο τον πίνακα ... Ας απάντησει κάποιος που. Ξερει καλυτερα όμως.

Δημοσ.

Z87-DELUXE

Τι περισσότερο θα του δώσει η VI FORMULA σε σχέση με την HERO ;

το ενσωματωμένο wi-fi που θέλει.  :P

Στην αρχή του νήματος έγραψα πως έχει ήδη γίνει η παραγγελία. Το κουτί όπως φαίνεται και από το site του e-shop το περιμένουν. Και λόγω εννός κολλήματος μου, σκέφτηκα να αλλάξω την mobo σε κάτι με WiFi.

Δεν έχει WiFi. Είναι πανέμορφη πάντως.

Έψαξα όσο μπορούσα τις Motherboard από την δική μου που είχα επιλέξει (στα 180) μέχρι και αυτήν... και φαίνεται η καταλληλότερη.

Αν αύριο δεν έχει έρθει το κουτί και προλάβω να αλλάξω την παραγγελία μου, θα τους πω για αυτήν. Είναι και άμεσα διαθέσιμη. Ευχαριστώ!

εκτός του οτι είναι κουκλάρα :wub:  από την άλλη έχε ενσωματωμένο wi-fi μαζί με την κεραία του. ;)

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος ... Νομίζω μπορεις να το δεις και απο τον πίνακα ... Ας απάντησει κάποιος που. Ξερει καλυτερα όμως.

Ο πίνακας μου είναι αυτός. Αν κάποιος ξέρει, ας μου πει. Αλλά θα πάρω αύριο αν είναι έναν ηλεκτρολόγο που είχε έρθει πρόσφατα για κάτι δουλειές.. θα ξέρει.

Πάντως μακάρι να είναι μονοφασικό.. ενθουσιάστηκα με την ιδέα του powerline :)

Δημοσ.

Ο πίνακας μου είναι αυτός. Αν κάποιος ξέρει, ας μου πει. Αλλά θα πάρω αύριο αν είναι έναν ηλεκτρολόγο που είχε έρθει πρόσφατα για κάτι δουλειές.. θα ξέρει.

Πάντως μακάρι να είναι μονοφασικό.. ενθουσιάστηκα με την ιδέα του powerline :)

Την πατησες τριφασικό έχεις....

• Like 1
Δημοσ.

Την πατησες τριφασικό έχεις....

Η devolo φαίνεται να υποστηρίζει με κάποιο τρόπο τριφασικό ρεύμα...

My house has three separate phases. Can dLAN® also establish a connection from one phase to another? Yes. This is known as phase coupling, and in dLAN® devices, it works without the need to install an additional phase coupler. This means that you can also establish network connections via two or three phases.

http://www.devolo.com/consumer/faq-a-general-dlan-faqs.html?l=en#37

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...