Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έχω φτιάξει μια σύνθεση που περιμένω να μου στείλουν από e-shop αλλά καθυστερεί λόγω του κουτιού που περιμένουν παραλαβή. NOCTUA NH-U9B SE2 INTEL CORE I7-4770K 3.50GHZ ASUS MAXIMUS VI HERO CORSAIR OBSIDIAN SERIES 550D Είναι λίγο λεπτομέρεια αλλά με χαλάει λίγο που δεν έχει onboard wi-fi. Όσο περνάνε οι μέρες, αναρωτιέμαι μήπως πάρω κάτι καλύτερο σε motherboard μιας και είναι η "καρδιά" του συστήματος, οπότε είμαι διατεθιμένος να ανέβω στην τιμή αφού θα είναι μηχάνημα που θέλω να βγάλει χρόνια. Έχετε κάποια καλή πρόταση; Κάρτα γραφικών δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά ίσως μπει η GTX 780 ή GTX 780 Ti.
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Η μητρικη που εχεις βαλει ειναι παρα πολυ καλη και κατα τη γνωμη ποιος ο λογος να βαλεις wifi σε τετοιο μηχανημα?? Μεινε οπως εισαι, ειναι πολυ καλη συνταγη.
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Η μητρικη που εχεις βαλει ειναι παρα πολυ καλη και κατα τη γνωμη ποιος ο λογος να βαλεις wifi σε τετοιο μηχανημα?? Μεινε οπως εισαι, ειναι πολυ καλη συνταγη. Αν δεν βάλω wifi στο μηχάνημα, πως θα μπαίνω στο ίντερνετ;; :Ρ Γιατί αυτή την στιγμή στο σπίτι έχω ένα καλό μηχάνημα και βασανίζομαι με τα στικάκια wifi. Είναι ψιλό known issue των Windows 8 που ρίχνουν την ταχύτητα και ίσως ήταν καλύτερα αν είχε onboard. Α, είχε onboard, και σταμάτησε να δουλεύει.... για αυτό θέλω "ακριβή" motherboard πλέον.
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Οκ σε πιανω..Απλα το wifi το θεωρω προνομιο για τις φορητες συσκευες...Ενω αν εχεις ενα desktop κτηνος πρεπει να εχεις και το σωστο internet... Αν λοιπον δε παιζει να εχεις το ρουτερ διπλα σου ή το μηχανημα διπλα στο ρουτερ ( :P ) και δε σκεφτεσαι να βαλεις καρτα wifi μεσα στο κουτι κοιτα αυτη την Site: ASUS για την οποια θα συμφωνησουμε οτι φαινεται χαλια διπλα στη hero.. Δε ξερω ποσο ευκολο ειναι αλλα καλυτερα να κοιταξεις να φτιαξεις το router σου ωστε να αποφυγεις lag κτλ...
WalkerSW Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν βάλω wifi στο μηχάνημα, πως θα μπαίνω στο ίντερνετ;; :Ρ Γιατί αυτή την στιγμή στο σπίτι έχω ένα καλό μηχάνημα και βασανίζομαι με τα στικάκια wifi. Είναι ψιλό known issue των Windows 8 που ρίχνουν την ταχύτητα και ίσως ήταν καλύτερα αν είχε onboard. Α, είχε onboard, και σταμάτησε να δουλεύει.... για αυτό θέλω "ακριβή" motherboard πλέον. Τι παραπανω περιμενεις να κανει η onboard απο τα στικάκια?
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τι παραπανω περιμενεις να κανει η onboard απο τα στικάκια? Όχι πολλά. Απλά να έχει όσο καλύτερη συνεργασία γίνεται με την Motherboard. Είδα περιπτώσεις που η ραμ και τα volt που έδινε η motherboard έκανε το wifi stick να δουλεύει προβληματικά (σε win 8). Τέτοια θέλω να αποφύγω. Επίσης, το να έχω ένα λίγο πιο καθαρό εμφανισιακά κουτί όταν δίνω 200+ ευρώ για motherboard, δεν με χαλάει.. Το στικάκι προεξέχει σαν τσουτσούνι :Ρ
Zapee995 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις αδικο αλλα οπως σου ειπα και παραπανω δεν ειναι λογικο να εχεις high end μηχανημα και να συνδεεσαι με wifi...θες το 100% απο το μηχανημα σου και πολυ δυναμη, γιαυτο και επελεξες τον 4770k..παρε λοιπον και το 100% απο τον ιντερνετ σου για να ειναι κυριος.
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις αδικο αλλα οπως σου ειπα και παραπανω δεν ειναι λογικο να εχεις high end μηχανημα και να συνδεεσαι με wifi...θες το 100% απο το μηχανημα σου και πολυ δυναμη, γιαυτο και επελεξες τον 4770k..παρε λοιπον και το 100% απο τον ιντερνετ σου για να ειναι κυριος. αα ναι.. σόρρυ αλλά ξέχασα να απαντήσω σε αυτό. Είμαι σε ένα σπίτι που α) δεν έχει πρίζα τηλεφώνου κοντά στο pc για να βάλω το ρούτερ και είναι σχετικά μακριά για να τραβήξω καλώδιο και β) αν υπήρχε, δεν θα έφτανε το σήμα στον πάνω όροφο ... Αλλιώς εννοείται θα έβαζα καλωδιάκι να ηρεμήσω.
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι η Maximus VI Hero. Για το θέμα του δικτύου άνοιξε θέμα στην σχετική ενότητα για λύσεις στο θέμα σου (υπάρχουν).Δεν αξίζει όπως προείπαν άλλοι τέτοιο δυνατό σύστημα να συνδέεται με wifi.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη μια ερωτηση προς τον ts μηπως μας δουλευεις???Ξεκινησες ενα topic με για Gaming Pc με συνολο 930ευρο χωρις καρτα γραφικων http://www.insomnia.gr/topic/506696-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9/?do=findComment&comment=52772151(που τελικα εβγαλες συνθεση χωρις λογο στα 1100ευρο χωρις καρτα γραφικων. Μετα φτιαχνεις αλλο topicκαι λες οτι θα παρεις i5 4670k http://www.insomnia.gr/topic/506813-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-4670k-8gb-ram-23-1080p/?do=findComment&comment=52774465 και οτι διαθετεις 300ευρο για καρτα γραφικων και τωρα ανοιγεις αυτο το topic και αναφερεσαι σε I7 και 650ευρο καρτα γραφικων???? Παρε οτι ειναι να παρεις(αν τελικα αγορασεις)και μην το κουραζεις το θεμα. Και οπως γραφεις και εσυ στο πρωτο topic ''Χρήση Internet - Ελάχιστα(!!) photoshop/premiere - Gaming (όχι καθημερινό, αλλά όταν παίζω, θέλω πολλά fps! ). 3
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Α, και κάτι που πρόσεξα τώρα. Να έχεις υπόψιν ότι πλέουν έχουν βγεί μητρικές με Revision C2. Το eshop βλέπω έχει την παλιά έκδοση της Hero. 1
g.shock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Βάλε αυτή http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_FORMULA/ .
NT1G Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Z87-DELUXE Βάλε αυτή http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_FORMULA/ . Τι περισσότερο θα του δώσει η VI FORMULA σε σχέση με την HERO ;
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Συγνωμη μια ερωτηση προς τον ts μηπως μας δουλευεις???Ξεκινησες ενα topic με για Gaming Pc με συνολο 930ευρο χωρις καρτα γραφικων http://www.insomnia.gr/topic/506696-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9/?do=findComment&comment=52772151(που τελικα εβγαλες συνθεση χωρις λογο στα 1100ευρο χωρις καρτα γραφικων. Μετα φτιαχνεις αλλο topicκαι λες οτι θα παρεις i5 4670k http://www.insomnia.gr/topic/506813-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-4670k-8gb-ram-23-1080p/?do=findComment&comment=52774465 και οτι διαθετεις 300ευρο για καρτα γραφικων και τωρα ανοιγεις αυτο το topic και αναφερεσαι σε I7 και 650ευρο καρτα γραφικων???? Παρε οτι ειναι να παρεις(αν τελικα αγορασεις)και μην το κουραζεις το θεμα. Και οπως γραφεις και εσυ στο πρωτο topic ''Χρήση Internet - Ελάχιστα(!!) photoshop/premiere - Gaming (όχι καθημερινό, αλλά όταν παίζω, θέλω πολλά fps! ). Στην αρχή του νήματος έγραψα πως έχει ήδη γίνει η παραγγελία. Το κουτί όπως φαίνεται και από το site του e-shop το περιμένουν. Και λόγω εννός κολλήματος μου, σκέφτηκα να αλλάξω την mobo σε κάτι με WiFi. Βάλε αυτή http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_FORMULA/ . Δεν έχει WiFi. Είναι πανέμορφη πάντως. Z87-DELUXE Τι περισσότερο θα του δώσει η VI FORMULA σε σχέση με την HERO ; Έψαξα όσο μπορούσα τις Motherboard από την δική μου που είχα επιλέξει (στα 180) μέχρι και αυτήν... και φαίνεται η καταλληλότερη. Αν αύριο δεν έχει έρθει το κουτί και προλάβω να αλλάξω την παραγγελία μου, θα τους πω για αυτήν. Είναι και άμεσα διαθέσιμη. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα