kurama Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ειτε είναι πραγματικά χρειστικοί ειτε εινα θεμα marketing... η ουσία είναι οτι οι οχταπύρηνοι είναι γεγονός και θα κατακτήσουν την αγόρα... μακάρι να δούμε και ανάλογα λειτουτουργικά να τους πλαισιώνουν....
georgepppo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 δεν με νοιάζει αν θα υλοποιήσει αυτές τις επιδόσεις με 1 πυρήνα η με 8^1415234 ,με νοιάζει όμως το κόστος σε σχέση με τις επιδόσεις που είναι αρκετά καλό ;-) προσωπικά δεν θα πήγαινα σε τέτοιες επιδόσεις κινητού αλλά είναι πάρα πολύ καλή επιλογή αν ενδιαφερόμουν.
JORGE0368 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το όνειρο κάθε "κάγουρα". Στο pc intel extreme,στο κινητό οctacore και στο αμαξι τούρμπο χμμμ και σε καμιά 3τια,car audio με true sixteen-core,android,12.2 suround και green-ray player
xteliox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 FUCK YEAH πιστευω πως ολοι οι κ@@@μενοι με τα smartphones(με την καλη εννοια) περιμεναμε αυτη την "καινοτομια" Μας βλεπω σε λιγα χρονια να κραταμε την μπαταρια στον ωμο,σαν το κρανοκινητο(για οσους θυμουνται βεβαιως βεβαιως) Ή σαν το ανέκδοτο με τα ρώσικα ρολόγια... έεε...που πας... ξέχασες τις μπαταρίες...
gpapdj Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 λοιπον επειδη απεκτησα ενα lg optimus g e975 θελω να πω κατι.το θεμα με τους πυρηνες ειναι το εξης.σαν τεχνολογια ειναι ετη φωτος δεν λεω αλλα το τραβαει κατι πισω.τι?το λογισμικο και βασικοτερο απο ολα η μπαταρια.θελουν τεραστια δυναμη αυτη οι πυρηνες αλλιως μενεις απο μπαταρια στο αψε σβησε.εγω δεν δουλευω ολους τους πυρηνες (εχει ενα app η lg ) για να μην καταναλωνει ενεργεια η μπαταρια.ακομα και ετσι δεν κολαει το κινητο με τη καμια.αλλα ακομα και ετσι η μπαταρια 2100 παει περιπατο σε λιγοτερο απο μερα.οποτε αποψη μου ειναι δωρο αδωρο ασ εχεις και 150 πυρηνες αμα δεν εχεις μπαταρια κτηνος.κανονικα ολα τα 4πυρηνα επρεπε να εχουν τουλαχιστον 3500mah μπαταρια.
The Ace Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον επειδη απεκτησα ενα lg optimus g e975 θελω να πω κατι.το θεμα με τους πυρηνες ειναι το εξης.σαν τεχνολογια ειναι ετη φωτος δεν λεω αλλα το τραβαει κατι πισω.τι?το λογισμικο και βασικοτερο απο ολα η μπαταρια.θελουν τεραστια δυναμη αυτη οι πυρηνες αλλιως μενεις απο μπαταρια στο αψε σβησε.εγω δεν δουλευω ολους τους πυρηνες (εχει ενα app η lg ) για να μην καταναλωνει ενεργεια η μπαταρια.ακομα και ετσι δεν κολαει το κινητο με τη καμια.αλλα ακομα και ετσι η μπαταρια 2100 παει περιπατο σε λιγοτερο απο μερα.οποτε αποψη μου ειναι δωρο αδωρο ασ εχεις και 150 πυρηνες αμα δεν εχεις μπαταρια κτηνος.κανονικα ολα τα 4πυρηνα επρεπε να εχουν τουλαχιστον 3500mah μπαταρια. Την εντελώς αντίθετη εμπειρία έχω εγώ, με LG αλλά το G2. 4core (800αρη) στα 2,3, τούμπανο γενικότερα, και με καλή αλλά όχι τεράστια μπαταρία (3000mAh). Ε λοιπόν με full κανονική χρήση smartphone, βγάζει σχεδόν 50 ώρες χρήσης, και με χρήση ως game console βγάζει άνετα μια full μέρα Ο 800αρης έχει καλύτερη διαχείριση, ενώ και η LG φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Άρα δεν χρειάζονται τεράστιες μπαταρίες, απλώς έξυπνες και καλές λύσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα