takis1979 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 τα lenovo ανεκαθεν ηταν μια αξιοπιστη κ τιμια εταιρια κ εγω θα το χτυπησω το 8 πυρηνο του φιλου με 220ε λιγα ειναι τα λεφτα ,αν καποιος ξερει μεταφορικα ας γραψει .
nikchris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αχρειαστοι οι 8 πυρηνες. Ας δυναμωνε τον quad. Κατεβαστε κανα προγραμμα να μετρησετε αποδοση επεξεργαστη και θα παθετε πλακα μερικοι, ουτε στο 10% των περιπτωσεων δεν χρησιμοποιουνται και οι 4. Απλα δεν ξερω τι καιει λιγοτερο, πχ 1 core σε πληρη ισχυ ή 4 στο 25% ο καθενας;
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν βλέπω όμως τις τιμές να υποχωρούν σημαντικά εδω και καιρο...
Captain Nemo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τίποτα αντίστοιχο του hyper threading έχουν ; ή κάνουν μισές δουλειές ; αλλά με αυτές τις αναλύσεις που βγάζουν και οι οχτώ πυρήνες είναι λίγοι αν θες και 60 fps και multitasking
kfyros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν βλέπω όμως τις τιμές να υποχωρούν σημαντικά εδω και καιρο... αν εννοείς για τα κινέζικα, εγώ το 980 το πήρα 300 ευρώ. Τώρα το καινούργιο 998, με αρκετά καλύτερα specs και δώρα , 220.. Οι φίρμες δεν θα ρίξουν τις τιμές. Δουλεύουν μέσω των εταιριών κινητής, είναι mainstream και πρέπει να κρατήσουν ένα πρεστίζ. Οι τιμές είναι εξωφρενικές για να σε αναγκάσουν να έχεις πρόγραμμα κινητής και να κυνηγάς την επιδότηση.. Απλά. Ο κατασκευαστής κερδίζει το στημένο δίκτυο διανομής χωρίς κόπο, η εταιρία κινητής τις μούφα επιδοτήσεις και τα συμβόλαια.. win win φάση. Και δεν ρισκάρουν όλοι αγορά μέσω Κίνας με κάρτες-paypal κλπ. Εδώ από ελληνικά eshops φοβούνται να ψωνίσουν. Άσε που δεν υπάρχουν σε display για να τα πιάσουν και να τα δουν από κοντά (θα μου πεις και τα branded τα περισσότερα είναι άδεια πλαστικά δείγματα πλέον).... Ήμουν έτοιμος να δώσω το 350αρι (λιρόνια) για το 32αρι G2, αλλά βλέποντας το 998 το ξανασκέφτομαι...στη γυναίκα έχω ήδη πάρει ένα Lenovo 760, οπότε....λες να πάρω "premium" κινέζο ? μια χαρά θα είναι , αν έχεις ανάγκη 2καρτο θα το ευχαριστηθείς.. Θέλει λίγο παιχνίδι για να το προσαρμόσεις για Ελλάδα μόνο. τα συχνά adjustments είνσι Πχ. root, gps fix, application για sms 160 χαρακτήρων (ελληνικά). Μισή ωρίτσα για όλα μαζί με τα download. 2
dimos47ki7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 FUCK YEAH πιστευω πως ολοι οι κ@@@μενοι με τα smartphones(με την καλη εννοια) περιμεναμε αυτη την "καινοτομια" Μας βλεπω σε λιγα χρονια να κραταμε την μπαταρια στον ωμο,σαν το κρανοκινητο(για οσους θυμουνται βεβαιως βεβαιως) και δώρο: http://youtu.be/nAbxAse209Y?t=56s
thiva7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 "Εγώ με Windows Phone χρειάζομαι 1,5 πυρήνα και μπορώ να κατασκευάσω πύραυλο με το κινητό μου. Απαίσιο android μπλιααααξ! Ξυπνήστε πρόβατααααα" και αφού το ξεπεράσαμε, έχω να εκφράσω πόσο άχρηστοι μου φαίνονται 8 πυρήνες. οι 4(!) γιατί να μην φτάσουν? πραγματικά όλα θέμα marketing. Ας κοιτάξουν να ανεβούν απο Software μεριά και ας αφήσουν τα πυροτεχνήματα-φούσκες-πεταλούδες του hardware. από ποτέ η πλειοψηφία είναι πρόβατα και οι μειοψηφία θεωρούνται έξυπνη?? θεωριτικα δεν χρεαζεσε ουτε 0,1 πυρινες....μπορεις να δουλεψεις και με νοκια 3210 που ειναι και κλασικοτατο. το θεμα με τους πυρινες ειναι η μεγιστες δυνατοτητες που δινουν και στους απλους χρηστες αλλα και στους delevoper...εχω αδικο σε αυτο?? δεν νομιζω οτι αυτο θα το βρεισ σε WP. 2
hackerW32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Βρείτε μου μια εφαρμογή που να θέλει παραπάνω από 1-2 πυρήνες. Για smartphone πάντα. Είμαι με ένα iphone 4 single core 1ghz 512 ram. Ότι έκανα το 2009 που το πήρα το ίδιο κάνω και τώρα. Όλα αυτά τα multi core ARM πιο πολύ τις τσέπες μας κοιτάνε. καλά θα κάνουν να παίξουνε λίγο με παραπάνω με το software. games. υπαρχουν και τα games. (τα καλα, οχι angry birds) ακομα και emulator για psp. ή μου την βαρεσε να τρεξω linux, με 512 ραμ θα εχω θεμα. για απλη χρίση φυσικα, δεν χρειαζονται πανω απο εναν πυρινα.
Dr.Richard Axel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το όνειρο κάθε "κάγουρα". Στο pc intel extreme,στο κινητό οctacore και στο αμαξι τούρμπο 1
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Λένε οτι τον Δεκέμβριο θα σκάσει οχταπυρηνο ZOPO...
LongTom Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Και δεν ρισκάρουν όλοι αγορά μέσω Κίνας με κάρτες-paypal κλπ. Εδώ από ελληνικά eshops φοβούνται να ψωνίσουν. Άσε που δεν υπάρχουν σε display για να τα πιάσουν και να τα δουν από κοντά (θα μου πεις και τα branded τα περισσότερα είναι άδεια πλαστικά δείγματα πλέον).... Με το θέμα "πιάστο στα χέρια σου να το δεις τι είναι" θα διαφωνήσω. Επειδή το έλεγα και εγώ παλαιότερα,όταν πας σε σοβαρό μαγαζί που τα δείγματα είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να καταλάβεις τι αξίζει/τι σου κάνει και τι όχι.Ποιότητα κατασκευής/οθόνη/μέγεθος/αίσθηση στο χέρι/hardware γενικά και software με κάποια επιφύλαξη (γιατί είναι 24/7 ανοικτό). Δίχως να είναι απαραίτητο να το αγοράσεις. Μεγάλο μειονέκτημα το να μην μπορείς να το περιεργαστείς πριν το δεις,σε συσκευές που αγοράζω κάθε χρόνο(ereaders)έπαθα πλάκα με αυτά που έλεγαν τα reviews/βίντεο με αυτό που είδα.Εάν δεν το δεις με τα μάτια σου τι ψάρια πιάνει είναι πάντα ρίσκο να πιστεύεις αυτά που λεν οι reviewers(& "reviewers")του διαδιχτύου. 1
gate1908 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Βρείτε μου μια εφαρμογή που να θέλει παραπάνω από 1-2 πυρήνες. Για smartphone πάντα. Είμαι με ένα iphone 4 single core 1ghz 512 ram. Ότι έκανα το 2009 που το πήρα το ίδιο κάνω και τώρα. Όλα αυτά τα multi core ARM πιο πολύ τις τσέπες μας κοιτάνε. καλά θα κάνουν να παίξουνε λίγο με παραπάνω με το software. κανει οτι εκανε το κινητο σου αλλα πολυ πιο αργα απο οτι με το ios6... Oποτε μη παμε εκει την κουβεντα. Αν εχεις ios7 ξερεις πολυ καλα οτι το κινητο σου σερνεται. Anyway οσον αφορα την κουβεντα τι τα θελουμε τα 8πυρηνα και και και... σκεφτειται μονο τους πρωτους σας υπολογιστες, Ο δικος μου πρωτος υπολογιστης θυμαμαι την κουβεντα που ειχα με τον πατερα μου οταν τον ειχαμε αναβαθμισει. Μου ειχε πει, τωρα ειναι σφαιρα το μηχανημα πανω απο 800mhz ειναι υπερβολη να εχουμε... Και που φτασαμε? Να εχουμε 4πυρηνα κινητα και οι μισοι να χλευαζουν την αναβαθμιση σε 8πυρηνες και οι αλλοι μισοι να λενε ουαου. Ενα τελευταιο θα πω. Αν θελετε καινοτομιες σε εφαρμογες και λειτουργικα αναγκαστικα πρεπει να υπαρχει και η αναλογη hardware υποστηριξη. Αν δεν εχεις hardware δεν μπορεις να εχεις και xtreme καινοτομια σε λειτουργικο. Ολα πιανουν πανω σε μια βαση και αυτη ειναι το hardware. Ναι οκ για την ωρα οι 8πυρηνες ειναι λιγο υπερβολικοι αλλα σε 4-5 μηνες θα ειναι απαραιτητοι για το software που θα ακολουθησει...Επισης ολοι λετε για τις μπαταριες αλλα οι περισσοτεροι ειχατε τη διαθεση να κοροιδεψετε την ειδηση. Το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι βγηκε πραγματικος 8πυρηνος και με 40% χαμηλοτερη καταναλωση και οχι με 8πλασια καταναλωση σε σχεση με ενα 4πυρηνο soc.... 1
kurkosdr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Βρείτε μου μια εφαρμογή που να θέλει παραπάνω από 1-2 πυρήνες. Video encoding. 1 πυρηνας -> 720p με χαμηλο bitrate 2 πυρηνες -> 1080p με χαμηλο bitrate (9.5Mbit/s) 4 πυρηνες -> κανονικο 1080p Βεβαια παιζει ρολο και η GPU και οι video acceleratοrs που θα εχει το SοC, αλλα γενικα ετσι εχουν τα πραγματα. Το μονομονοπυρηνο κινητο που εγραφε 1080p ηταν το Nokia 808 pureview, επειδη ειχε εναν video accelerator/συνεπεξεργαστη - γιγας. Αλλα octa core ισως ειναι υπερβολικο. 1
Αδιαφορος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Να φανταστώ θα είναι αποκλειστικά και μόνο για android γαιτι μόνο αυτά χρειάζονται τόσους πυρήνες γαι να δουλέψουν σωστά. Στα thread του iphone για τα 64 bit η για το ποσο πιο γρηγορο ειναι το iphone στα bench δεν σε ειδα να λες τα ιδια. Αλλα ναι, οταν στο android χρησιμοποει 8πυρηνους ειναι γιατι laggari, οταν το βαζουν αλλοι ομως ειναι γιατι δε laggari. Αντικειμενικοτητα πανω απο ολα Να φανταστώ θα είναι αποκλειστικά και μόνο για android γαιτι μόνο αυτά χρειάζονται τόσους πυρήνες γαι να δουλέψουν σωστά. Στα thread του iphone για τα 64 bit η για το ποσο πιο γρηγορο ειναι το iphone στα bench δεν σε ειδα να λες τα ιδια. Αλλα ναι, οταν στο android χρησιμοποει 8πυρηνους ειναι γιατι laggari, οταν το βαζουν αλλοι ομως ειναι γιατι δε laggari. Αντικειμενικοτητα πανω απο ολα Βρείτε μου μια εφαρμογή που να θέλει παραπάνω από 1-2 πυρήνες. Για smartphone πάντα. Είμαι με ένα iphone 4 single core 1ghz 512 ram. Ότι έκανα το 2009 που το πήρα το ίδιο κάνω και τώρα. Όλα αυτά τα multi core ARM πιο πολύ τις τσέπες μας κοιτάνε. καλά θα κάνουν να παίξουνε λίγο με παραπάνω με το software. Αν η 1 χρησιμοποιει 1-2 πυρηνες, οι 2 εφαρμογες ποσους χρησιμοποιουν? Και ουτω καθεξης. Προφανως αν εχεις iphone δεν τους χρειαζεσαι καθως το multitasking του ειναι χειροτερο απο του gameboy μου. Στο android με πλειαδα εφαρμογων να τρεχουν παραλληλα ειναι θεμιτοι 4
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ωραία νέα αυτά. Έτσι να ταράζεται λίγο η αγορά. Καλοδεχούμενος και ο 6592. Άντε να βγούνε προτάσεις με τον καινούργιο για να πέσουν και άλλο οι τιμές στα 2/32 με 6589Τ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα