Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά κανείς δεν διαβάζει το άρθρο;

Σύμφωνα με τη MediaTek πάντα αυτές οι επιδόσεις πραγματοποιούνται με 40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Και επίσης έχω πληροφορηθεί ότι μόνο για το Insomnia, η Qualcomm σκέφτεται να επανακυκλοφορήσει τον διπύρηνο Krait, αυτόν που βγήκε το 2012 ώστε να σταματήσουν τα σχόλια για τους αχρείαστους πυρήνες,τις υπερβολικές επιδόσεις και την ΜΕΓΑΛΗ κατανάλωση.

• Like 7
Δημοσ.

Βρείτε μου μια εφαρμογή που να θέλει παραπάνω από 1-2 πυρήνες. Για smartphone πάντα. Είμαι με ένα iphone 4 single core 1ghz 512 ram. Ότι έκανα το 2009 που το πήρα το ίδιο κάνω και τώρα. Όλα αυτά τα multi core ARM πιο πολύ τις τσέπες μας κοιτάνε. καλά θα κάνουν να παίξουνε λίγο με παραπάνω με το software.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ARM Cortex A7 έχουν βασικό χαρακτηριστικό την πολύ πιο χαμηλή κατανάλωση σε σχέση με τους A15. Θα συμφωνήσω για το optimization το οποίο πρέπει να βελτιωθεί. "True octa-core" έχει έτοιμο και η Samsung. 

Κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε: με 200 ευρώ θα πέρνουμε πλεον κορυφαία smart 5" από Κίνα, και με μια sim only deal γλιτώνεις πολλά λεφτά το μήνα.

Δημοσ.

Και γενικά αυτά τα comments περί μπαταρίας είναι άτοπα όσο δεν πάει. Είτε ανεβαίνουν τα Ghz είτε οι πυρήνες, πάντα υπάρχει το comment "πωω τώρα η μπαταρία θα τελειώνει γρήγορα", διατυπωμένα με διάφορους και αστείους τρόπους.....

Η ιστορία έχει δείξει πως πάντα η κατανάλωση παραμένει σταθερή αν όχι καλύτερη.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνία ορισμένων.

Συμφωνώ και εγώ πως οι 8 πυρίνες είναι παντελώς άχρηστοι ,αλλά από την στιγμη που ρίχνουν τις τιμές των παλαιοτέρων chip που είναι το πρόβλημα?

Μόνο εγώ το βλέπω ως κάτι θετικό? (και ας μην με ενδιαφέρει να αγοράσω)

Τα ίδια βέβαια ακούγονται κάθε χρόνο ,από μονοπύρινο σε διπύρινο και από διπύρινο σε τετραπύρινο

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνία ορισμένων.

Συμφωνώ και εγώ πως οι 8 πυρίνες είναι παντελώς άχρηστοι ,αλλά από την στιγμη που ρίχνουν τις τιμές των παλαιοτέρων chip που είναι το πρόβλημα?

Μόνο εγώ το βλέπω ως κάτι θετικό? (και ας μην με ενδιαφέρει να αγοράσω)

Τα ίδια βέβαια ακούγονται κάθε χρόνο ,από μονοπύρινο σε διπύρινο και από διπύρινο σε τετραπύρινο

είναι άσχετοι με άποψη, τι δεν καταλαβαίνεις? συμβαίνει κάθε μέρα. όλη μέρα, παντού!

• Like 2
Δημοσ.

έχω το zopo 980 + εδώ και κανένα τρίμηνο.

Πριν είχα το Note2.

Σίγουρα είναι καλύτερη υλοποίηση το samsung, αλλά όχι με τρελές διαφορές.

Το βασικό είναι ότι ήθελα δίκαρτο, οπότε θέλοντας και μη πας σε κινέζικο αφού οι φίρμες δεν βγάζουν τέτοιες συσκευές λόγω των εταιριών κινητής ..

Η μεγαλύτερη κατανάλωση προέρχεται από τη χρήση των δύο καρτών, οπότε είναι το πρώτο android κινητό που πιάνω,
στο οποίο δεν έρχεται πρώτη η οθόνη σε κατανάλωση , αλλά το λειτουργικό ..

Αν χρησιμοποιείς απαιτητικές εφαρμογές, σε κανένα κινητό δεν ξεπερνάς το τρίωρο - άντε τετράωρο αυτονομία..

Οπότε έτσι κι αλλιώς οι 8 πυρήνες είναι high end, δεν ξέρουμε αν τους εκμεταλλεύεται το υπόλοιπο hardware και το λειτουργικό,
και το ίδιο ισχύει και με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις ..

Αν βγάλουν και εξόδους για οθόνη (δυστυχώς ελάχιστα έχουν mhl ή hdmi), τότε καταργείς άνετα το desktop.

Πλέον όλα βγαίνουν με full HD οθόνες ..

Με τιμή στα 220 ευρώ όμως και bonus δώρα και high end specs, νομίζω δεν το συζητάμε ποιος έχει το πάνω χέρι...

Πχ. preorder το zopo 998  http://www.techgear.gr/zopo-z998-first-true-octocore-smartphone-announced-80703/

Δημοσ.

Η gameloft πάντως,έβγαλε ανακοίνωση που λεει οτι θα κάνει optimιze ολα της τα παιγνίδια(και ειδικα τα νεα)ειδικά για τους 6592

Δημοσ.

μηδεν μαρκετινγκ απο την mediatek ως τωρα..με 6577,6589 που εχω-ειχα

μια καλη υλοποιηση του 4πυρηνου της mtk ,του mtk6589,

το γνωστό jiayu g4

εχω jiayu g4 4,7 ιντσες,3000mah μπαταρια,1gb ram(kαι με 2 βγαινει),4πυρηνο

με α7 ,28nm,2πυρηνη powervr sgx 544

ολη μερα φουλ φωτεινοτητα και παιχνιδια και tethering

και η μπαταρια ειναι 3πλασια απο το....

gs4 μου με snapdragon 600 και επιδοσεις στο θεο θεωρητικα..

στην πραξη το gs4 δυνατο αλλα στο 30 τα εκατο η φωτεινοτητα για να βγαλει τη μερα και ελαχιστη χρηση..

να χαρω εγω σναπντραγκον και κραιτ!!!Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗς

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!χε

κ στα παιχνιδια κ στο νετ παντου ιδιες επιδοσεις..

κ τιμη το 1/4 το g4 με φωτεινη χορταστικη οθοναρα..

οποτε περιμενω αναλογη σοβαροτητα απο την εξαιρετικη ως τωρα mediatek.

Δωστε βαση παιδια!!δεν ειναι nvidia,ουτε σαμσουγκ η

mtk,ως τωρα πολυ καλοι επεξεργαστες,κυριως στο θεμα μπαταρια που μας καιει κ μας τσουρουφλιζει..

• Like 4
Δημοσ.

Οχι 8 πυρήνες . 118 πυρήνες να βάλουν.... Μόνο έτσι υπάρχει ανταγωνισμός αναμεσα στις εταιρίες και πέφτουν οι τιμές οπότε  βγαίνουμε και εμεις οι καταναλωτές κερδισμένοι.

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να δώσω το 350αρι (λιρόνια) για το 32αρι G2, αλλά βλέποντας το 998 το ξανασκέφτομαι...στη γυναίκα έχω ήδη πάρει ένα Lenovo 760, οπότε....λες να πάρω "premium" κινέζο ? :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...