Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Νταξ. Δεν χρειαζόταν κάποια καλυτέρευση κάπου.Άρα κατέβασμα ότι υπάρχει, και ότι Skin υπάρχει.. και ζωή από αυτά. Όπως χρόναι τώρα χρησιμοποιούσα την προηγούμενη έκδοση με το φανταστικό MMD plugin, και δεν χρειαζόμουν καν την Latest.80 χρόνια Winamp ακόμα για πλάκα.. δε πα να βάλουν και απαγορευτικό στον Agent. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Κρίμα, ούτε καν θυμάμαι πότε το εγκατέστησα για πρώτη φορά στα θρυλικά Windows 95. Από την πρώτη στιγμή το συμπάθησα καθώς μου θύμιζε κάτι από την δοξασμένη 16μπιτή εποχή των οικιακών υπολογιστών με τους οποίους μεγάλωσα (ειδικά το κλασσικό skin του!). Καλύτερη έκδοση πράγματι η 2, από εκεί και πέρα προσπάθησαν να το κάνουν "πλατφόρμα", βάρυνε και συν το χρόνο έχασε την αίγλη του. Στην αρχή όταν ακόμα το MP3 δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό, τον χρησιμοποιούσα ως MOD player καθώς διέθετα μια μεγάλη συλλογή από τέτοια tracks (μουσικές) λόγο της Amiga. Μετά έγινε ο διαπαντός default player μου για MP3 και κάθε είδους αρχείο ήχου και αργότερα με κάποια plug-in ως player για C64 chiptunes (SID) Φυσικά όσο θα είναι συμβατός με τα μελλοντικά Windows θα είναι πάντα εγκατεστημένος στον Η/Υ μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulostge Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα διαβάσαμε και αυτό αλλά μπορεί να είναι και "μάπα το καρπούζι".... http://www.thegreeksenergy.com/t61147-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ξαναλέμε καλύτερη έκδοση η 2.95, οι υπόλοιπες μου θυμίζουν το ΚΑΠΟΤΕ καλύτερο πρόγραμμα αντιγραφής/εγγραφής CD, το Nero Burning Rom!!! Στην αρχή ηταν μονο για να γράφεις δισκάκια, τώρα σε λίγο θα το κάνουν να ψήνει και καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Sad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khetzal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα μας λείψει. haters gonna hate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ να το βάλω σε flashακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquido Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μακράν ο καλύτερος player! Το πρώτο πράγμα που εγκατηστουσα μετά από φορματ! Έπαιζε τα πάντα Sent from my WP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Πολυ στεναχωρια βλεπω. Ουτε ο vlc να εκλεινε . Σιγα μην κατσω και σκασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 <p>Δεν θα μας λείψει.</p> Μα πείτε μου, αυτό τώρα δεν είναι λόγος για ban; Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Κρίμα . Πολλές αναμνήσεις. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα μέχρι την και την έκδοση 2 xx . Άπο το napster στο winamp τα τραγούδια ! Ώραιες εποχές ! Δεν θυμάμαι με ποια έκδοση ξεκίνησα κ αν πρόλαβα τις 0 . xx εκδόσεις . Έχω να το χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό πάντως κοντά στα δυο χρόνια . Μας μάρανε το youtube .Καήμενο winamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Black Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 The final credits of Winamp 5.66 So long and... thanks for all the fish We really whipped the llama' ass! http://www.youtube.com/watch?v=UVZy53j4xvA&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rasputin _ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι σήμερα κολλημένος με το 2.95 και για πολλα χρόνια ακόμα μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όλοι οι Έλληνες είχαμε! x-treme! και το ανάλογο patch για να κρύβει τις διαφημίσεις... ε ρε disconnects που τρώγαμε και 20+- kbps που μπαίναμε... και ΑΝ συνδεόμασταν... ευτυχώς που είχαν μεριμνήσει μερικοί και είχαμε usernames, κωδικούς από άλλους... Panafonet, Otenet, Compulink... πω πωωω γέρασα.... Τι μου θύμισες τo διαφημιστικό banner της εφαρμογής x-treme για να μπεις στο ίντερνετ. Χάλια ταχύτητα και δεκάδες κλήσεις μέχρι να βρεθεί ελεύθερη γραμμή . (Εκτός και εάν είσαι εικοσάρης, μπαίνεις στις δύο το βράδυ και ξενυχτάς). Αλλά πάνω από όλα τσάμπα όταν η forthnet ζήταγε 18 χιλιάρικα το τρίμηνο. Η τέλεια λύση για περιστασιακή χρήση ίντερνετ χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις. Δεν κράτησε για πολύ όμως. Σε πόσους μα σε πόσους το είχε προτείνει και με ευγνωμονούσαν. Sorry που είμαι εκτός θέματος. Οι παλιοί με καταλαβαίνουν!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbirikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Νέε μου, ήμουν ήδη μεγάλος όταν άλλαζα κρύσταλο στα πρώτα 286 για να τους υπερχρονίσω από τα 8 στα 12MHz. Και για όσα γατάκια λένε για ΟΤΕ, dial-ups κλπ, τι να σας πει ο CoSysOp των Games της BBS (!!!!) HOL όταν πρωτοάνοιξε στην Ελλάδα, που έμπαινε με το modemάκι των 360bps (ναι, καλά διαβάσατε, BPS γράφω και ουχί Kbps) .....και μετά όταν αναβάθμισα (!!!) στα 720bps νόμιζα ότι πέταγε το εργαλείο.... Σε ζηλεύω την εποχή του BBS λίγοι μα πολλοί λίγοι την ζήσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα