Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω κάποιους που λέτε, θα μας λείψει αν και το είχα αφήσει τα τελευταία χρόνια. Έχει βγει καλύτερο music player απ τον winamp και δε το ξέρω;;;

Από τότε που με θυμάμαι με ίντερνετ αυτόν έχω... Και πραγματικά κρίμα που τελείωσε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσω να τον χρησιμοποιώ κιόλας...

Δημοσ.

Αν δεν είχα αλλάξει από Windows σε Linux ακόμα WinAmp θα είχα. Βασικά σε ένα PC με Windows που έχω αν και δεν ακούω μουσική σε αυτόν έχω το WinAmp απλά εγκατεστημένο.

Ένα ακόμα κεφάλαιο της νεότητας μας έκλεισε κι αυτό!!!!

Δημοσ.

οι τελευταιες εκδοσεις ειχαν αρκετα προβληματα

μου εμφανιζει ολη τη λιστα απο τα τραγουδια,χωρις διπλα τη διαρκεια αν δε πατησω πανω στο τραγουδι...

Δημοσ.

winamp, napster, 33,6 kbps modem και irc!!! Ωραίες εποχές!

Νοσταλγία βέβαια, γιατί θυμίζουν λίγο τα μαθητικά έως και τα φοιτητικά χρόνια. Τι να λέμε, η γενιά μου πέρασε εφηβία με το winamp!

Για να το τραβήξω ακόμα πιο πολύ θα πω ότι (κρατηθείτε) από *παιδί* έγινα *άντρας*, iykwim, ακούγοντας μουσική από το winamp!!! (ωωωω) :P :P

Σε κάθε περίπτωση από τότε που πρωτοβγήκε περίπου μέχρι το 2009 που πήρα mac ήταν ο player μου για τα mp3.. πάνω από 10 χρόνια.

Κρίμα για το winamp, ας το κάνουν open, έτσι για το καλό και την αγάπη που του είχε ο κόσμος!

Ξέχασες το ICQ!

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ κάθε φορά που κατεβάζω καινουργια μουσική. 

Κάνω όλα τα edit/delete στα tags και ειδικά σβήσω το ID3v1 και κρατήσω μόνο το ID3v2.

Επίσης βοηθάει να βρείς τα στοιχεία με το auto-tag

Επίσης, εφόσον έχεις σωστά τα ονόματα του artist/song μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το πολύ βολικό lyrics plugin που βρίσκει αμέσως τα πάντα.

http://www.lyricsplugin.com/

Μετά, η μουσική πάει στο iTunes για ευκολία...

Δημοσ.

Δεν θα μας λείψει.

Αμπαλαεα οε.

Ευχρηστο, ελαφρυ, λιτο, tons of plugins+customization+themes (αν κι εγω παντα με classic theme ειμαι), μακραν ο καλυτερος music player ever.

Φυσικα και θα μας λειψει, ειναι κριμα που δεν θα συνεχιστει να αναπτυσσεται αν και ουσιαστικα εδω και χρονια εχει σταματησει, αλλα παραμενει ο βασικος music player στα pc των περισσοτερων που δεν γεννηθηκαν απο το '92 κι επειτα ή που δεν εχουν τους media players μονο για να βλεπουν τσοντες...

Απο τις πρωτες εφαρμογες που μπαινουν μετα απο format, επι 15 συναπτα ετη, κατι που συνεχιζει να ισχυει και μεχρι σημερα σε οτι pc στηνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά κάνετε λες και θα σταματήσει η δυνατότητα χρήσης του...

Οι μόνες αλλαγές που γίνονται είναι κάποια μικρής σημασίας big fixes.

Τα mirrors να είναι καλά και θα το χρησιμοποιούμε για χρόνια στο μέλλον.

Για όσους θέλουν κάποια "ενεργή" εφαρμογή, να δοκιμάσουν το foobar2000.

Δημοσ.

Τίμιο και εύχρηστο player, το χρησιμοποιούσα κυρίως για να κάνω steaming τραγούδια στις εκπομπές του Insomnia radio που είχε φτιάξει πρίν χρόνια ο status, αλλά και για ραδιόφωνο. Βέβαια μόλις πήγα σε Win7 σταμάτησα να το χρησιμοποιώ, αλλά αν έκανα ξαναραδιοφωνική εκπομπή, πάλι το Winamp θα προτιμούσα.

Δημοσ.

Οσο ημανε σε windows, ηταν ο main audio player μου. Ωραια χρονια.

Οταν εκανα την πληρη μεταβαση σε GNU/Linux τον ξεχασα, και πηγα σε audacious.

Οποτε δεν μου καιγεται καρφακι. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ελα παιδιά είναι ευκαιρία να ψαχτείτε λίγο, υπάρχουν τόσα προγράμματα εκεί έξω που κάνουν καλύτερη δουλειά. Ορισμένοι ειλικρινά κολλάτε σαν συνταξιούχοι που έκλεισε το καφενείο στην παρακάτω γωνία και χάθηκε όλη η κοσμοθεωρία τους.

Απ'οτι διαβάζω από την χρήση που κάνετε με winamp, οι περισσότεροι βολεύεστε 99.9% με το aimp. Τo foobar που δείχνει λίγο ατσούμπαλο, έχει πάρα πολλά themes, plugins και μάλιστα κάποια πολύ δυνατά (ένα παράδειγμα: convert DTS-->AC3). Τέλος, διάβασα οτι είχατε το winamp gia tag editor? Υπάρχει χρόνια τώρα ένας φοβερος και τρομερός mp3tag editor, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και λέγεται Godfather - http://www.jtclipper.eu/thegodfather/index.html

Αλλά και για net ραδιόφωνο, aimp, foobar, αλλά και screamer radio που δουλεύει μια χαρά -αν και σταμάτησε την ανάπτυξη ο δημιουργός του. Υπάρχουν κι άλλα. πχ το audacious εχει build για windows (thanks tritonas00 ;)). 

Seriously, ψαχτείτε. ;)

Δημοσ.

Ελα παιδιά είναι ευκαιρία να ψαχτείτε λίγο, υπάρχουν τόσα προγράμματα εκεί έξω που κάνουν καλύτερη δουλειά....

...Seriously, ψαχτείτε. ;)

Συμφωνώ με όλα όσα λες, σιγά την καταστροφή τού κόσμου! Δε μπορώ όμως να καταλάβω ένα πράγμα: Εκτός από την αφόδευση τής φοράδας στ' αλώνι, ποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει όταν σταματήσει η ανάπτυξη ενός προγράμματος - πόσο δε μάλλον, ενός προγράμματος που εξυπηρετεί ένα τόσο απλό σκοπό, όπως είναι η αναπαραγωγή μουσικής - για οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί; Λίγη οικονομία στα χαρτομάντιλα, ρε συναγωνιστές!

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα όσα λες, σιγά την καταστροφή τού κόσμου! Δε μπορώ όμως να καταλάβω ένα πράγμα: Εκτός από την αφόδευση τής φοράδας στ' αλώνι, ποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει όταν σταματήσει η ανάπτυξη ενός προγράμματος - πόσο δε μάλλον, ενός προγράμματος που εξυπηρετεί ένα τόσο απλό σκοπό, όπως είναι η αναπαραγωγή μουσικής - για οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί; Λίγη οικονομία στα χαρτομάντιλα, ρε συναγωνιστές!

2 ενδεχομενα προβληματα

1) Να σταματησει να παιζει στα νεα λειτουργικα.

2) Να μην υποστηριζει τα νεα φορματ.

Εσυ που εισαι στη 2.91 μπορει να θελεις καποια στιγμη να ακουσεις ενα κομματι σε aac και να μη στο παιζει.

Το να σταματησει να τρεχει τελειως ακομα και στα μεταγενεστερα windows μπορει να αργησει πολυ καθως ειναι πολυ απλο προγραμμα, αλλα σιγουρα υπαρχει η πιθανοτητα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...