Προς το περιεχόμενο

The Strain (TV)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί η άλλη?

Βλέπει τον δικό της στην εξωτερική αποθήκη, χωρίς μαλλιά, με αίμα στα μούτρα, άσπρο, με μαύρα μάτια, φύγε της λέει, η φωνή μέσα μου μου λέει να σου ρουφίξω το αίμα, φύγε! και η άλλη κάθεται και κοιτάει σαν χαζή? χαχα εκείνη την ώρα φώναζα: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??? χαχα  -facepalm x2

καλά αυτή

ηταν ουγκ απ τα λίγα , αντι να πάρει τους μπάτσους οταν τον ειδε να έχει βγάλει τη μάνικα και να τρωει το αίμα ειχε και δευτερες σκέψεις να απομακρύνει τα παιδιά της απο κοντά του!! (τον ρώτησε να τα πάω η μηπως όχι ?) wtf...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή η βαρεμένη

Ήταν της εκκλησίας και πίστευε πως με τις προσευχές ο άντρας της  θα γινόταν καλά...

κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο walking dead που τους είχαν κλεισμένους στον αχυρώνα.

• Like 2

Αυτή η βαρεμένη

Ήταν της εκκλησίας και πίστευε πως με τις προσευχές ο άντρας της  θα γινόταν καλά...

κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο walking dead που τους είχαν κλεισμένους στον αχυρώνα.

Αυτή η βαρεμένη

ναι αλλα δεν παυει να μας τεντώνει  τα νευρα :P

καλο ειναι , απλά φαίνεται λες κ διαρκεί λίγο , δεν ξέρω αλλα κάθε φορά που τελειώνει θέλω να δω κ άλλο
πρέπει να αρχίσει λίγο η χοντρή δράση για να δούμε τι λέει (ελπίζω να αρχίσει δηλαδή λολ)

• Super Moderators

https://www.skroutz.gr/books/search.html?keyphrase=chuck+hogan

μεταφρασμένα, για αγγλικά θα πρέπει να ψάξεις "χειροκίνητα" στο site του public/παπασωτηρίου κτλπ...

οχι μεταφρασμενα με ενδιεφεραν. ευχαριστω!

ναι αλλα δεν παυει να μας τεντώνει  τα νευρα :P

Ναι αλλα πρεπει να την παραδεχτηκες στο πως ξηγηθηκε στον γειτονα.

Ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια λογω ονοματος Ντελ Τορο περισσοτερο αλλα γινεται ολο και πιο αστεια, δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο χωρις να ειναι και η χειροτερη σειρα του καλοκαιριου για το ειδος, απο μενα bye!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...