Προς το περιεχόμενο

The Strain (TV)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Υπαρχει κανόνας στο φόρουμ που να λέει οτι πρεπει να δίνουμε περιγραφή για το spoiler;

Θα κανονίσουμε να υπάρξει, εφ' όσον χρειάζεται κανόνας για την κοινή λογική και θέλετε να σας μεταχειρίζονται ως ανήλικα.

• Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει κανόνας στο φόρουμ που να λέει οτι πρεπει να δίνουμε περιγραφή για το spoiler;

Υπάρχει κανόνας στο φόρουμ που να μπορείς να μιλάς για το βιβλίο σε θέμα για την τηλεόραση;

Τα spoiler στο Strain(TV) πρέπει να είναι για το Strain(TV). Ούτε για το Strain(BOOK), ούτε για το The Walking Dead, ούτε για το GoT, ούτε για ό,τι άλλο μας καυλώσει να γράψουμε. Δεν περίμενα να θέλει τόσο πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος αυτό, πόσο μάλιστα να περιμένει και κανόνα γι' αυτό το πράγμα.

Αρα αν στο επομενο ποστ μου στο The Strain γραψω ενα σποιλερ για την επομενη ταινια του Κριστοφερ Νολαν χωρις tags, για σενα ειναι οκ, ουτε κανονας που να λεει "βαλτε tags σε σποιλερ για αλλη ταινια/σειρα" υπαρχει

Δοξα τω θεω με το τελευταιο καταλαβαμε νομιζω ολοι με τι εχουμε να κανουμε

Δεν περίμενα να θέλει τόσο πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος αυτό, πόσο μάλιστα να περιμένει και κανόνα γι' αυτό το πράγμα.

Τοχει καταλαβει. Απλα αλλοι ειναι οι λογοι τετοιων συμπεριφορων. Και δυστυχως τους βιωνουμε σε αρκετους ανθρωπους στη χωρα μας
  • Like 1

Αρα αν στο επομενο ποστ μου στο The Strain γραψω ενα σποιλερ για την επομενη ταινια του Κριστοφερ Νολαν χωρις tags, για σενα ειναι οκ, ουτε κανονας που να λεει "βαλτε tags σε σποιλερ για αλλη ταινια/σειρα" υπαρχειΔοξα τω θεω με το τελευταιο καταλαβαμε νομιζω ολοι με τι εχουμε να κανουμεΤοχει καταλαβει. Απλα αλλοι ειναι οι λογοι τετοιων συμπεριφορων. Και δυστυχως τους βιωνουμε σε αρκετους ανθρωπους στη χωρα μας

Αν γράψεις κατι άσχετο, τότε το πόστ σου θα μεταφερθεί ή θα διαγραφεί. So simple.

Το θέμα με τις συμπεριφορές και την χωρα ειναι τουλάχιστον αστείο για να απαντηθεί.

Ps. Όπως προειπα, αν θελει η εξουσία ας αλλάξει τους κανόνες

Νομίζω πως το avatar σου ταιριάζει γάντι γιατί τόσες ναρκισιστικες μπούρδες και με τόση επιμονή και αρνηση της κοινης λογικης έχω καιρό να διαβάσω.

• Like 2

Θα κανονίσουμε να υπάρξει, εφ' όσον χρειάζεται κανόνας για την κοινή λογική και θέλετε να σας μεταχειρίζονται ως ανήλικα.

Praise the lawd.

Νομίζω πως το avatar σου ταιριάζει γάντι γιατί τόσες ναρκισιστικες μπούρδες και με τόση επιμονή και αρνηση της κοινης λογικης έχω καιρό να διαβάσω.

Δεν είμαι σίγουρος οτι υπαρχει κοινή λογική στις απαιτήσεις των λίγων.

Όπως προειπα, αν θέλετε αλλάξετε τους κανόνες.

Όπως προειπα, αν θέλετε αλλάξετε τους κανόνες.

Αλλιώς τι?

Σου έγραψε και super moderator οτι λες χαζά πράγματα. Και ουσιαστικά οτι αν κανεις τέτοια παπαρια θα εισαι έτοιμος για report. Οποτε;

• Like 2

προς το παρόν είσαι μόνος σου εναντίων 3 ή τεσσάρων ατόμων που ζητούν τα αυτονόητα, το λίγους πως το ορίζεις δηλαδή; Βασικά άστο μην απαντάς δεν αξίζει το χρόνο, plonk.

• Like 1

πόσο ηλίθια η τυπισσα , μακάρι να τα τεζάρει γρήγορα γιατι δεν παλευεται

κόντεψε να πεθάνει δυο φορές απο τέρατα , ειδε το εσωτερικό τους κ αυτή έβλεπε ακόμα ανθρώπους /facepalm

πόσο ηλίθια η τυπισσα , μακάρι να τα τεζάρει γρήγορα γιατι δεν παλευεται

κόντεψε να πεθάνει δυο φορές απο τέρατα , ειδε το εσωτερικό τους κ αυτή έβλεπε ακόμα ανθρώπους /facepalm

Γιατί η άλλη?

Βλέπει τον δικό της στην εξωτερική αποθήκη, χωρίς μαλλιά, με αίμα στα μούτρα, άσπρο, με μαύρα μάτια, φύγε της λέει, η φωνή μέσα μου μου λέει να σου ρουφίξω το αίμα, φύγε! και η άλλη κάθεται και κοιτάει σαν χαζή? χαχα εκείνη την ώρα φώναζα: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??? χαχα  -facepalm x2

Μια χαρά προχωράει . Ο "παππούς" αναλαμβάνει δράση

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Αμείλικτος ο παππούς :)  ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...