TikoChef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Mini tiny small spoiler και ακομα δεν ειδες τον γαμηστεροτερο τον μαστερ που χελπαρι τους καλους ???
DKNI Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 τον μαστερ που χελπαρι τους καλους ??? Δεν εχω δει 3ο επεισοδιο αλλα εχει πεσει στο τραπεζι το ονομα Mr.Quinlan?
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ^ Όχι πέσαν "κεφάλια"... and not a fuck was given 4
gpgalanis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά μην το μαμησετε το θέμα με τα spoiler από τα βιβλία.
Daemonos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 A, νομιζα οτι εχεις διαβασει και τα 3 βιβλια Εχεις φτασει στο σημειο που εξηγειται το θεμα με το νερο? ΥΓ. Δεν εχω δει το 3ο επεισοδιο αλλα ειμαι στη φαση που ξαναδιαβαζω τα βιβλια και ειλικρινα επιβεβαιωνεται η αρχικη μου εκτιμηση για τη σειρα. Απο τη στιγμη που πηγαν κατευθειαν στο ειδος που ειναι τα 2 τελευταια, ειναι σημαντικο να αντεξει η σειρα την 1η σεζον. Στο 2ο και 3ο βιβλιο (λιγοτερο, το 2ο μου αρεσε πιο πολυ) γινεται μακελειο Μπορει το 1ο να μου καθοταν πιο καλα σαν ειδος, αλλα αφου δεν το εδειξαν ποτε, νομιζω οτι σε οποιους αρεσει η 1η σεζον, αν υπαρξουν και επομενες θα τους αρεσουν επισης Για αυτό δεν ανησυχώ, είναι καινούρια σειρά, προσφέρει κάτι νέο και έχει και μεγάλο όνομα πίσω (del toro)
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ωραία, ψάχνοντας μόλις τώρα ένα όνομα, συνειδητοποίησα ότι διάβασα το τέλος της σειράς! Όρσε!
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 A, νομιζα οτι εχεις διαβασει και τα 3 βιβλια Εχεις φτασει στο σημειο που εξηγειται το θεμα με το νερο? Ξεκίνησα χθες το 3ο. Θα ξαναμπώ εδώ αφού το τελειώσω για να μη φάω κανένα spoiler 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 παιδιά μη το χέζεται το θέμα εοταν βάζετε spoiler απο τα βιβλία να γράφεται book spoiler απο πάνω γιατι ο καθένας μας νομίζει οτι λέτε κάτι για το τελευταίο επεισόδιοΑνοιξα να δω κ λέει ο άλλος τον μαστερ που χελπαρι τους καλους ??? κάτσε ρε μεγάλε εσυ διάβασες το βιβλίο , εγώ γιατι να μάθω τώρα οτι υπάρχει κ τέτοιος ? πόσο μάλλον μια εξέλιξη που δεν την υποψιάζεσαι καν βλέποντας μέχρι το 3ο επεισόδιο.. 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 το θέμα λέει (TV) άρα ο κάθε user περιμένει spoiler απο αυτό την τηλεοπτική σειρά άρα θα πρέπει να μπαίνει προειδοποιηση οταν αναφερόμαστε σε κάτι άλλο απο το "the strain (TV)" που μπορεί να σποιλάρει την σειράπροσωπικά δεν ηξερα καν οτι υπάρχουν κ βιβλία , μετά το spoiler το έμαθα
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 το θέμα λέει (TV) άρα ο κάθε user περιμένει spoiler απο αυτό την τηλεοπτική σειρά άρα θα πρέπει να μπαίνει προειδοποιηση οταν αναφερόμαστε σε κάτι άλλο απο το "the strain (TV)" που μπορεί να σποιλάρει την σειρά προσωπικά δεν ηξερα καν οτι υπάρχουν κ βιβλία , μετά το spoiler το έμαθα Υπαρχουν και graphic novels
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Τα spoiler ανοίγονται με ευθύνη του user. Ναι αλλα θα πρεπε να χουν και την ανάλογη προειδοποίηση
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Τα spoilers ειναι spoilers. End of story. Wut? Το ίδιο spoiler του τελευταίου επεισοδίου και το ίδιο spoiler απο το τέλος του τρίτου βιβλίου που θα προβάλουν στο κανάλι σε κανα 4-5 χρόνια? Λολ 3
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Wut? Το ίδιο spoiler του τελευταίου επεισοδίου και το ίδιο spoiler απο το τέλος του τρίτου βιβλίου που θα προβάλουν στο κανάλι σε κανα 4-5 χρόνια? Λολ Ναι ειναι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα