Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν παραγωγη ειναι αρτιοτατη, πολύ πανω απο τις περισσότερες σειρές που κυκλοφορουν. Μπορει να μην εχει να δώσει κατι καινουριο (ακομα) αλλά εμένα μου αρκει να περνάω πολύ ευχάριστα την ώρα μου βλέποντας μια ενδιαφέρουσα σειρά. Εδώ αλλοι βλέπουν walking dead. ;)

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέποντας πάντως και το 2ο επεισόδιο επίσης δεν τρελαθηκα καθώς έχω την εντύπωση πως είναι ένα κολάζ από πράγματα που έχουμε δει σε άλλες σειρές και ταινίες στο παρελθόν. Καμιά σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει ο Toro.

ουμμ... σε τι ακριβως μας εχει συνηθισει??? hellboy 1-2 , failcific rim και τα ρεστα? εκτος απο τον λαβυρινθο του πανα δεν μου εχει κανει καμια εντυπωση καμια παραγωγη του.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και αυτά που αναφέρεις είχαν ένα συγκεκριμένο σύμπαν με ξεχωριστούς χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του Strain είναι όλοι κλασσικά στερεότυπα.

Δημοσ.

Ακόμα και αυτά που αναφέρεις είχαν ένα συγκεκριμένο σύμπαν με ξεχωριστούς χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του Strain είναι όλοι κλασσικά στερεότυπα.

Κανε λιγο υπομονη, γινεται ενδιαφερον με τους χαρακτηρες ειδικα με εναν συγκεκριμενο υπεργαματο τιτανομεγιστοτεραστιο χαρακτηρα. Για να ειμαι ειλικρινης βεβαια, οχι, η πρωτοτυπια δεν ηταν απο τα φορτε τις σειρας, ουτε τα twist ουτε κατι αναπαντεχο. Απλα εχει διαφορα το "βαρετος" με το "κλισε". Ειναι κλισε, οχι βαρετο ομως

Παντως, να πω την αληθεια, αυτο το φοβομουν. Ο πιλοτος εκανε τοσο skip στην εισαγωγη που ειναι λογικο τα επομενα επεισοδια να καθυστερουν αλλιως η σειρα θα τελειωσει σε 30 επεισοδια

• Like 1
Δημοσ.

στείλε μου σε ΠΜ τον ήρωα που λές!!! γιατι εμένα μου αρέσει και ο Abraham Setrakian.

οι Αριθμοί στο χέρι του είναι επειδή τον είχαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως Εβραίος και να φανταστώ οτι ο  Thomas Eichorst ήταν Ναζί?

Δημοσ.

στείλε μου σε ΠΜ τον ήρωα που λές!!! γιατι εμένα μου αρέσει και ο Abraham Setrakian.

οι Αριθμοί στο χέρι του είναι επειδή τον είχαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως Εβραίος και να φανταστώ οτι ο  [/size]Thomas Eichorst ήταν Ναζί?

mr. Quinlan, κανε υπομονή και θα δεις.

Οι αριθμοί ναι, ειναι απο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μεγαλο μέρος των flashbacks ηταν για την τρεμπλινκα. Όμως στα βιβλία λέει ρητά οτι στην Τρεμπλινκα δεν καναν τατου για ηταν μασκαρεμένη σαν σίδηρ.σταθμος

Λογικα στη σειρα δεν θα δείξουν για στρατόπεδα και ήθελαν να δείξουν οτι έζησε το ολοκαύτωμα

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έτυχε να βρίσκεται κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, οπότε πέταξε εκεί τα κομμάτια.

Στο βιβλίο πεθαίνουν και με αποκεφαλισμό (ουσιαστικά, με διαχωρισμό της σπονδυλικής στήλης)

Αφού τελείωσα και το 2ο βιβλίο, αναθεωρώ:

[minor book spoiler]

Θεώρησε πως ο θάνατος δεν ήταν αρκετή τιμωρία για το συγκεκριμένο βαμπίρ. Του έκοψε χέρια/πόδια, το έκλεισε σε στεγανό μεταλικό δοχείο και το πέταξε στη θάλασσα χωρίς να το σκοτώσει. Μιας και τα βαμπίρ δεν μπορούν να δισχίσουν νερό χωρίς βοήθεια από άνθρωπο, θα μείνει παγιδευμένο για πάντα στο βυθό της Βόρειας Θάλασσας ΧΩΡΙΣ όμως να πεθάνει.

[/minor book spolier]

• Like 1
Δημοσ.

Αφού τελείωσα και το 2ο βιβλίο, αναθεωρώ:

[minor book spoiler]

Θεώρησε πως ο θάνατος δεν ήταν αρκετή τιμωρία για το συγκεκριμένο βαμπίρ. Του έκοψε χέρια/πόδια, το έκλεισε σε στεγανό μεταλικό δοχείο και το πέταξε στη θάλασσα χωρίς να το σκοτώσει. Μιας και τα βαμπίρ δεν μπορούν να δισχίσουν νερό χωρίς βοήθεια από άνθρωπο, θα μείνει παγιδευμένο για πάντα στο βυθό της Βόρειας Θάλασσας ΧΩΡΙΣ όμως να πεθάνει.

[/minor book spolier]

A, νομιζα οτι εχεις διαβασει και τα 3 βιβλια

Εχεις φτασει στο σημειο που εξηγειται το θεμα με το νερο?

ΥΓ. Δεν εχω δει το 3ο επεισοδιο αλλα ειμαι στη φαση που ξαναδιαβαζω τα βιβλια και ειλικρινα επιβεβαιωνεται η αρχικη μου εκτιμηση για τη σειρα. Απο τη στιγμη που πηγαν κατευθειαν στο ειδος που ειναι τα 2 τελευταια, ειναι σημαντικο να αντεξει η σειρα την 1η σεζον. Στο 2ο και 3ο βιβλιο (λιγοτερο, το 2ο μου αρεσε πιο πολυ) γινεται μακελειο

Μπορει το 1ο να μου καθοταν πιο καλα σαν ειδος, αλλα αφου δεν το εδειξαν ποτε, νομιζω οτι σε οποιους αρεσει η 1η σεζον, αν υπαρξουν και επομενες θα τους αρεσουν επισης

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο αλλά μηπως δειξουν καποια μέρη του 1ου βιβλίου για την εξελιξη του ιού σαν φιλερακια μέσα στα επεισόδια της 1ης σεζόν. 

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο αλλά μηπως δειξουν καποια μέρη του 1ου βιβλίου για την εξελιξη του ιού σαν φιλερακια μέσα στα επεισόδια της 1ης σεζόν.

Κοιτα, αποτι φαινεται, ενα μεγαλο κομματι του 1ου βιβλιου που ειναι οι πρωτες μερες τα περασανε παρα παρα πολυ γρηγορα. Και σε ανταλλαγμα βαλανε διαφορετικες ιστοριες ή/και χαρακτηρες απο επομενα βιβλια

Γενικα εχουν αλλαξει αρκετα τα κομματια του παζλ, κρατοντας ιδια την γενικη εικονα, αν με πιανεις. Μεγαλο μερος του 1ου βιβλιου ηταν μικρες-μικρες αυτοτελεις ιστοριες απο την απαρχη. Αυτες τις αγνοησαν και πηγαμε σε βασικοτερα θεματα ΚΑΙ καποιες φαινομενικα "ασχετες και βαρετες" σκηνες με χτισιμο χαρακτηρων που ομως αργοτερα θα ειναι σημαντικα

Εχουν κανει μεν καποιες αλλαγες που με ενοχλουν - πχ τα flashbacks που στα πρωτα 2 δεν επαιξαν καθολου και οι ιστοριες τους ηταν γαματες ενω καποια σκηνικα ηταν σαφως πιο φοβιστικα στα βιβλια

πχ ο Γκας που παει το φορτηγακι και μεχρι να βγει απο το γκαραζ ή οταν επιστρεφουν οι πρωτοι μολυσμενοι σπιτια τους

- αλλα ειναι προφανες οτι "πετανε" (σαν τα βαμπιρ, χαχα) οτι κρινουν οτι δεν εχει μεγαλο ρολο στην συνεχεια προκειμενου να μπουν πιο γρηγορα στο κλιμα

Οποτε το να δειξουν ΤΩΡΑ φιλερς ειναι μαλακια και κυριως δεν στεκει καθως η αναπτυξη του ιου θα ειναι εκθετικη. Τα μερη που λες δεν κολλανε να μπουνε ΤΩΡΑ σαν φιλερς

Δημοσ.

δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα ενα θα πω:βρηκα νεα σειρα να παρακολουθω. Δυναμη το τελευταιαο,αναμενουμε επομενο.

Ελπιζω ο γερος αλλα και ο τυπας/μαΝγκας ποντικοφακας να παιξουν μεγαλο ρολο στη σειρα και να μην τους ξεπαστρεψουν γρηγορα. Ναι, ειδικα αυτος ο ποντικοφακας.

Δημοσ.

δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα ενα θα πω:βρηκα νεα σειρα να παρακολουθω. Δυναμη το τελευταιαο,αναμενουμε επομενο.

Ελπιζω ο γερος αλλα και ο τυπας/μαΝγκας ποντικοφακας να παιξουν μεγαλο ρολο στη σειρα και να μην τους ξεπαστρεψουν γρηγορα. Ναι, ειδικα αυτος ο ποντικοφακας.

Mini tiny small spoiler

και ακομα δεν ειδες τον γαμηστεροτερο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...