Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν βλέπεις μια σειρά για 2 σεζόν καλως ή κακώς δεν την κλείνεις από το πρώτο επεισόδιο της 3ης Όχι, την κλείνεις πριν απο το πρώτο επεισόδιο της 3ης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 EP 4 Promo Ο Ζακ νεος "μαστερ" υποπτευομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Ζακ νεος "μαστερ" υποπτευομαι Με βάση την αρχή του 3ου επεισοδίου, εκεί πάει και εμένα η σκέψη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο και το 4ο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλο το 4ο, παει πετωντας φετος, εξελιξεις παντου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και το 5ο πολυ καλο, ουτε καταλαβα πως περασε το 40λεπτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και το 5ο πολυ καλο, ουτε καταλαβα πως περασε το 40λεπτο Ποπο φίλε, δηλαδή πόσο τρομερή πια αυτή η σειρά. Δεν παίρνουμε ανάσα πλέον από τις εξελίξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα στανταρ της σειρας 1ης 2ης σιζον, παει πολυ καλυτερα και μεχρι στιγμης και στα 5 επς δεν εχω βαρεθει σε κανενα σημειο, τωρα δε ξερω εσυ τι περιμενεις να δεις, αλλα εμενα μου γεμιζει το 40λεπτο κ δεν εχω κανενα παραπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλύτερο ήταν το 5ο απ' το 4ο επεισόδιο. Κι εμένα περνάει η ώρα μου. Άλλωστε δε βλέπω άλλη σειρά. Περιμένουμε και το walking dead ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 The Strain’ Renewed For Fourth & Final Season, γουσταρω Site: renewal 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Final? Ένα δάκρυ κύλησε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ο Αικχορστ πως κυκλοφορει μες στη μερα και μπαινει και στο γραφειο του παλμερ like no problem??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχει βύσμα . Αν και θυμάμαι στα πρώτα επεισόδια ότι το απέφευγε όταν ήταν στο γραφείο του Παλμερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχει βύσμα . Αν και θυμάμαι στα πρώτα επεισόδια ότι το απέφευγε όταν ήταν στο γραφείο του Παλμερ Ναι. ζητουσε να κατεβασει κατι παραθυρα που μπλοκαρουν το UV Light τωρα ουτε λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ο Αικχορστ πως κυκλοφορει μες στη μερα και μπαινει και στο γραφειο του παλμερ like no problem??? ειναι evolution των strigoi, αφου υπηρετησε τον Μαστορα τον ανταμειψε με αυτο, καθως και περιμενε να γινει το βεσελ του αλλα διαλεξε τον Γκοθα τραγουδιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα