Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Με τα γυαλιά ο Quinlan έμοιαζε με τον Van Damme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εμενα το πρωτο επεισοδιο μου φανηκε πολυ καλο και η σειρα πολλα υποσχομενη.Ατμοσφαιρικο,καταθλιπτικο,με καλες ερμηνειες και αρκετη δραση.Μακαρι να βελτιωθει ακομη περισσοτερο αλλα ειναι μια χαρα σειρα,μην ξεχναμε και το σχετικο budget που κινειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 προσωπικα την σταματαω, η σειρα δεν ειναι πλεον ουτε καν μετρια . Αντε να βγει το westworld μπας και δουμε καμια σειρα της προκοπης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο της 3ης σεζόν.Συνεχίζουμε φανατικά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω μια βδομαδα το επεισοδιο κατεβασμενο και ολο αποφευγω να πατησω play να το δω. Κατι συμβαινει και δεν μου παει η διαθεση, ισως thrill is gone? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω μια βδομαδα το επεισοδιο κατεβασμενο και ολο αποφευγω να πατησω play να το δω. Κατι συμβαινει και δεν μου παει η διαθεση, ισως thrill is gone? Same 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω να ασχολούνται ούτε φέτος με την μυθολογία της προέλευσης των στριγκοι, η τελευταία ελπίδα για βελτίωση Είναι ωραίο που δεν έχουμε πλέον καμία σχέση με την ιστορία των βιβλίων γιατί δεν ξέρει κανείς μας τι θα γίνει, απλά αυτή η ιστορία που λένε, δεν μου φαίνεται και τόσο ενδιαφέρουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μετριο το πρωτο,κρινοντας παντως απο το τρειλερ του δευτερου επεισοδιου φαινεται αποκτα κ παλι ενταση κ η πλοκη εξελισσεται ταχιστα. Αναμενουμε με ενδιαφερον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο. Ούτε που καταλαβαίνεις πότε φεύγει το 45λεπτο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 σε σχέση με πέρσι νομίζω εξελίσσεται γρηγορότερα , για να δούμε . μέχρι τώρα πάντως είμαι ευχαριστημένος ^^ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ειχαμε δραση σε ολα τα "επιπεδα" ελπιζω να εχουμε mudfight και 3some στα επομενα επς μιας και σκανε σκηνες απο το πουθενα επισης she likes them young 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλτε καμιά φωτογραφία τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Διέρρευσε στα γνωστά "καταγώγια" το 3ο επεισόδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χάθηκε η μπάλα στο 3ο επεισόδιο. Πολύ καλύτερη η 3η σεζόν τελικά από τη 2η. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εγινε ρε μαγκες στο τριτο? Τι τελος αναπαντεχο ηταν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα