Ioannis1908 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει ότι και να πούμε για το Strain είναι λίγο. Καταπληκτική σειρά απλά. Χαλαρο επεισοδιακι το τελευταιο ,ανεμενουμε δυνατο φιναλε..
DKNI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έγιναν κάποια σκηνικά στο 12 οπως οτι ο Γκας απέκτησε ομάδα, εμφανίστηκε ο Κριμ, τελικά θα γίνει δημοπρασία για το Λουμεν, η Νορα θα φύγει με τον μικρο για τους γονείς της Κελι που αν διαβάζω τα σημάδια σωστα, ουσιαστικά θα οδηγήσουν ν ιστορία πιςω στο source material κάνοντας την 2η σεζον να αποτελεί ουσιαστικά μια κυκλική παράκαμψη
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η δεύτερη σεζόν το έχασε εντελώς στην σκηνή με την αιχμαλωσία της Ολλανδέζας. Θύμα απαγωγής που ο άλλος πάει να το κακοποιήσει με πλοκάμια που βγάζει από το στόμα του; Τι κέρδισε η σειρά από αυτό; Ποτέ δεν ήταν αυτό το ύφος της. Αν ήθελαν κάτι σεξουαλικό για διεγείρουν, το έκαναν με τον πλέον λάθος τρόπο. 1
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η δεύτερη σεζόν το έχασε εντελώς στην σκηνή με την αιχμαλωσία της Ολλανδέζας. Θύμα απαγωγής που ο άλλος πάει να το κακοποιήσει με πλοκάμια που βγάζει από το στόμα του; Τι κέρδισε η σειρά από αυτό; Ποτέ δεν ήταν αυτό το ύφος της. Αν ήθελαν κάτι σεξουαλικό για διεγείρουν, το έκαναν με τον πλέον λάθος τρόπο. αν εμενες στην Ιαπωνια θα το επιανες... =] 1
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί. Έχω μαύρα μεσάνυχτα από Ιαπωνική κουλτούρα.
gpgalanis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γενικά η σειρά όπως έχω ξαναγράψει είναι επιπέδου b movie και ως τέτοια την βλέπω. Και από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά φοβερή εξέλιξη πριν το τέλος οπότε δεν έχω κάποια ιδιαίτερη αγωνία έτσι κι αλλιώς. 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ισως το καλύτερο επεισόδιο και των 2 σεζόν, σε όλα ανώτερο όλων των επεισοδίων, ανατροπές, αγωνία , δράση , OCCIDO LUMEN ( επιτέλους !! ) , μάστερ , κουινλαν !!!! Υ.Γ γίνεται το μπασταρδάκι το μικρό να το αρχίσουν στις φάπες ; να ξυπνήσει λίγο ; 1
jim22479 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ποσα επεισοδια θα εχει η 2η σεζον; Ποτε θα ξεκινησει η 3η , θα πρεπει να περιμενουμε παλι ένα χρονο;
SpirosKerkyra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ποσα επεισοδια θα εχει η 2η σεζον; Ποτε θα ξεκινησει η 3η , θα πρεπει να περιμενουμε παλι ένα χρονο; Τελείωσεη 2η , τώρα περιμένουμε του χρόνου τέτοια εποχή ( 3η ) . *Εγώ παράγγειλα πάντως το 3ο βιβλίο καθώς δε το είχα πάρει, θα τα διαβάσω τώρα που μου ήρθε η όρεξη
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αναρωτιέμαι ποιος ειναι για περισσότερες φάπες: το μικρό ή οι δυο γκόμενες? 1
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσει όταν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν δεν σταματά σε κρίσιμη σκηνή. Η μικρή Ολλανδέζα τη να έγινε;
nickmanak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πεθανε τελικα η Νόρα ή η ηλεκτροπληξια την γιατρεψε; Απορια: τι στο διαλα εκανε ο παλμερ στο τελος;
SpirosKerkyra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πέθανε τελικα η Νόρα ή η ηλεκτροπληξια την γιατρεψε; Απορια: τι στο διαλα εκανε ο παλμερ στο τελος; ... Όντως, ναι, λέτε η ηλεκτροπληξία να "εκαψε" τα σκουλήκια; Αν και δε το πιστεύω θα ηταν πολύ ελπιδοφόρο. Εχοντας τη Νόρα νεκρή μπορούν να δώσουν ώθηση στον Γκουντγουεδερ να βάλει πίσμα και για εκδίκηση να κυνηγήσει τον master. Ο Πάλμερ , όπως έκανε και ο Σετράκιαν με τη γυναίκα του, πριν "αλλάξει" η γκομενίτσα του, ξερίζωσε τη καρδιά της και λογικά θα τη φυλάξει σε κανα βάζο για να τη θυμάται. Τώρα αφού είδε, τη κακία του master, θα πεισμώσει και θα τον εκδικηθεί βοηθώντας τους καλούς ή θα συνεχίσει να είναι το κουτάβι του;. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα