skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Επικό επεισόδιο το 9. Μιλάμε σε έχει στην τσίτα συνέχεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίο το νέο intro αλλά κλασικά μετριο το επεισόδιο. Γενικά η σειρά πάσχει από σενάριο πχ Πηγαίνουν και κόβουν το ρεύμα και δεν αφήνουν μια ομάδα να περιφρουρησει το εργοστάσιο. Επίσης στην αρχή λέει για 20 vampir και μετά είναι καμία 100αρια. Ο Γερμανός και ο γέρος έχουν έρθει αντιμέτωποι τόσες φορές και όλο κάτι γίνεται και είτε ο ένας είτε ο άλλος ξεφεύγει. Ομοίως και με τον Master. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα τι το παλεύουν; Τέλος λυσσαξε η μάνα με το παιδί. Τελικά ο Master έχει κάποιο σχέδιο ή απλά δεν έχουν τι να κάνουν και τον παίζουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον θεωρειτε καλυτερο ηθοποιο εκει μεσα; Εγω ειμαι μεταξυ Παλμερ και Αικχορστ. Νομιζω ειναι ισοπαλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εχει πεσει η σειρα κατα μενα . οχι οτι ηταν καμια φοβερη στην αρχη απλα τωρα σεναριο μηδεν . λογικη και η βαθμολογια στο imdb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον θεωρειτε καλυτερο ηθοποιο εκει μεσα; Εγω ειμαι μεταξυ Παλμερ και Αικχορστ. Νομιζω ειναι ισοπαλοι. Πάλμερ μέγα αγγούρι. Αλλά στον Άικχορστ, έχω υποκλιθεί από την 1η σεζόν σε εκείνον τον μονόλογο στην Τρεμπλίνκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλεις κανένας άλλος εκτός απο εμένα να κλωτσίσει το παιδάκι!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλεις κανένας άλλος εκτός απο εμένα να κλωτσίσει το παιδάκι!? Εγω θέλω να του συμβεί strigoi gangbang 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis1908 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλο ενα πολυ καλο επεισοδιο,το imdb δειχνει κ για τριτη σεζον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίο το νέο intro αλλά κλασικά μετριο το επεισόδιο. Γενικά η σειρά πάσχει από σενάριο πχ Επίσης στην αρχή λέει για 20 vampir και μετά είναι καμία 100αρια. Μεγάλη φόλα πάλι φέτος. Τα 20 vamps ήταν για να περάσει με την βάρκα μέσα στο Red Hook για να κόψουν ρεύμα κτλ. Οι υπόλοιποι απο τα χερσαία σύνορα πήγαιναν. Γιαυτό και ήταν εμπόδιο το checkpoint. Ξανα δες τον χάρτι που έδειξαν σε μια φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο άμπαλος ο Γκουντγουέδερ??? Κρυμμένος στο παράθυρο, ο Άικχορστ να μην ξέρει τπτ, και ένα headshot δε μπορούσε να κάνει. Καταλαβαίνω ότι έχει το τραύμα στον ώμο, αλλά ρε φίλε έχεις όλο τον χρόνο να σημαδέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρε και το χειρότερο όπλο ο βλάκας χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά τι μουσείο αρχαιολογικό κουβαλάει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο άμπαλος ο Γκουντγουέδερ??? Κρυμμένος στο παράθυρο, ο Άικχορστ να μην ξέρει τπτ, και ένα headshot δε μπορούσε να κάνει. Καταλαβαίνω ότι έχει το τραύμα στον ώμο, αλλά ρε φίλε έχεις όλο τον χρόνο να σημαδέψεις Ναι, άλλωστε είχε κάνει και τόσα χρόνια εκπαίδευση ως ελεύθερος σκοπευτής - Oh wait! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ρε συ, πρεπει να σαι ο Hitman δλδ για να πετυχεις καποιον που καθεται ακινητος και δεν ξερει καν οτι εισαι εκει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, αλλά δεν μπορεί και το γιωτόμπαλο να το κάνει τόσο εύκολα, έλεος πια με τις σεναριακές ευκολίες που ξαφνικά αρχίζουν όλοι τα headshots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα