kirileman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Και με το FF η δράση γίνεται non-stop. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Με την τελευταία έκδοση του Quicktime όμως κόβει και τον ήχο όταν το τρέχεις x2. Μαλακία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 το bs crashαρει κ σε σας στο FF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 το bs crashαρει κ σε σας στο FF? Οχι γιατί δεν χρησιμοποιούμε bs To λέει και το όνομα BS Player B(ull)S(hit) Player 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γιατι να ψαχνεις μονος σ υποτιτλους οταν μπορει να το κανει καποιος αλλος για σενα?? Εκτος αν τα βλεπεις χωρις υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγω το Bs μονο γιαυτο το ανοιγω Βρισκει υποτιτλους και μετα κλεισιμο και Media Player Classic Home Cinema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γιατι να ψαχνεις μονος σ υποτιτλους οταν μπορει να το κανει καποιος αλλος για σενα?? Εκτος αν τα βλεπεις χωρις υποτιτλους Μεγάλος κόπος να ανοίξεις το addic7ed.com και να βρεις τον υπότιτλο. Ποτέ μου δεν χώνεψα τον BS. Εμφανισιακά χάλια, performance gtp και στο customization ελλιπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Λες και είστε επαγγελματίες σκηνοθέτες, μοντέρ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... Μια χαρά είναι ο bs player, σου βρίσκει σε δευτερόλεπτα πολλούς υπότιτλους και τους δίνει κ ίδιο όνομα με το αρχείο του βίντεο που βολεύει άμα τα βλέπεις στην τηλεόραση με φλασακι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μονο ο BSplayer αξιζει, ολα τα υπολοιπα players ειναι bs. Πολυ καλος και στο android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αυτό το παιδάκι μπορεί να γίνει λιγότερο αντιπαθητικό ή θα συνεχίσει έτσι να μας σπάει τα νεύρα σε όλη τη φετινή σεζόν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Και εγω έτσι νομίζω. Ότι στο Android ο καλύτερος είναι ο bs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτό το παιδάκι μπορεί να γίνει λιγότερο αντιπαθητικό ή θα συνεχίσει έτσι να μας σπάει τα νεύρα σε όλη τη φετινή σεζόν; Στανταρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Οχι ρε επιασαν τον συμπαθεστερο τυπο της σειρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τον είχα ξεχάσει τον Ανχελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αντε να δουμε τι θα γινει σημερα,υπαρχει αγωνια. Αναθεμα την ωρα,καταρα την στιγμη,συλλαβανε οι μπατσοι το γελαστο παιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα